• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evi NEGATiF Enerjiden Arındırmak

Burada okuyup akşam evi sirkeli su ile sildim. Ertesi gün , ufaklık ütü masasına çıkıp , kazanlı ütüyü yere attı ve su haznesi kırıldı :(
(Bizde sürekli ütü yapıldığından , ütü yaptığım odada açık bırakırım masayı )
Yine aynı gün farklı bir olumlu gelişme oldu ama sonuçlanmadı . Bir aksilik olmaz sa pazartesi netleşecek.
Şimdi nasıl bir yorum getirsem , bizi nasıl etkilemiştir sence sevila ?

Yok estafurullah bu konuyu birbirimize soralım diye açtım asla bıkmam :25: çünkü bu negatif enerji birikmesinin bir takım belirtileri saydığınız şeylerde var birde negatifi rahatsız edicek yüksek frekanslı kokulardan falanda rahatsızlık duyuyorsunuz..tabi tahmin benimkisi işin uzmanına sormak lazım..
Bu kısmı anlayamadım :17:

Son düzenleme:
Burada okuyup akşam evi sirkeli su ile sildim. Ertesi gün , ufaklık ütü masasına çıkıp , kazanlı ütüyü yere attı ve su haznesi kırıldı :(
(Bizde sürekli ütü yapıldığından , ütü yaptığım odada açık bırakırım masayı )
Yine aynı gün farklı bir olumlu gelişme oldu ama sonuçlanmadı . Bir aksilik olmaz sa pazartesi netleşecek.
Şimdi nasıl bir yorum getirsem , bizi nasıl etkilemiştir sence sevila ?

Canım negatif enerjileri rahatsız ettiği için birşeylerin kırılması çatlaması,evde lambaların sönmesi yani beklenmedim tuhaf birşeyler olması çok normal..

Adaçayı tütsüsünden sonra çok olumlu gelişmeler yaşayan 2-3 kişi geri döndü..onuda mutlaka yap..ve inşallah o olumlu gelişme netleşir ve gelir burda yazarsın..

Canım negatif enerjileri rahatsız ettiği için birşeylerin kırılması çatlaması,evde lambaların sönmesi yani beklenmedim tuhaf birşeyler olması çok normal..

Adaçayı tütsüsünden sonra çok olumlu gelişmeler yaşayan 2-3 kişi geri döndü..onuda mutlaka yap..ve inşallah o olumlu gelişme netleşir ve gelir burda yazarsın..

Bardak falan kırıldığında nazar çıktı derler. Lafın gelişi diye pek dikkat etmeyiz ama ne kadar doğru değil mi :)

Hani perşembeyi cumaya bağlayan gece islamda kutsaldır ya o sebeple perşembe denmiştir. Hangi gün yaptığının bir önemi yok ben mesela geçen hafta cumartesi yaptım ve şimdi de bugün yapıcam..

Poşet çaylar değil de aktardan kurutulmuş adaçayı yaprakları almanız gerekiyor bana öyle söylemişti uzman.. Benimde yıllarca kim baksa ayağım takılırdı kim nereme iltifat etse orama birşey olurdu hatta geçmiş sayfalarda başıma gelenleri yazdım yıldızım çok düşüktü..

Ve bencede inci çok asil ,masum ve güzel bir taş..

Ama şu düşük yıldız olayı için üstünüzde ya da evinizde parça olarak kırmızı mercan bulundurun..sakın arındırmadan direkt alıp kullanmayın..sizden başka kimseye elletmeyin ve haftada 1 mutlaka arındırın

Buarada adaçayı tütsüsü hakkında birkaç arkadaştan çok güzel geri dönüşler aldım inşallah sizin evinizi de pozitif etkileyecek..

evet araştırınca perşembe gecesi daha iyi olacağı yönünde veee hatta gün doğumundan gün batımına kadar geçen zamanda sadece bu tütsü olayının olması gerektiği gece gün battıktan sonra tütsü olayının yapılmaması gerekiyor yazıyordu...

aldırdım işte anneme akşam geçerken alırım ondan.. hatta yarın annemin evinede yapmak istiyorum çünkü evde uzun süre hastalık olması ölün çıkması filan evin enerjisini bitiriyormuş bizde bu durumları yaşadık umarım onada iyi gelir...

ve yeni taşıancağım eve bereket huzur mutluluk vermesi mayetinde yapacağım...

bu adaçayı tütsüsü olayı yıllardır varmış ben adaçayı tütsüsünü duymadım... internette araştırınca çok keremetının olduğunu gördüm...

yaparken şu cümleleri tekrarlamak enejiyi olumluyormuş.

“Doğa’nın saf ve duru hali gibi, evim de temiz ve huzur içinde olsun. Tüm kötülükler buradan uzak dursun, mutluluk için olalım.... diye tekrarlamak gerekmiş.

asla ve asla kirli kapı arkalarına yapılmaması gerekmiş. yapılırken kapı pencere tamamen kapalı halşde 15-20 dakika bekletmek sonra tüm kapı pencereyi açmak gerekmiş... tamamen havalandırmak...

belki çoğunu biliyorsunuzdur fakat başka okuyan arkadaşların gözüne takılır belki dikkat çekeriz dedim...

Bu kısmı anlayamadım :17:

Şimdi evrendeki herşey bir enerji..yani para da bize enerji yoluyla geliyor hastalıkta,kaza da,kıskançlıkta herşey..

Kötü enerjiler düşük ya da durağan frekansa sahiptir..bazı kötü enerjilere halk arasında(nazar,büyü,3 harf falan deniyor ya) hem de aynı zamanda kıskançlık,korku vs gibi negatif duyguların hepsi kötü enerjidir..

Dua,zikr,namaz,kuran okumak neden yapılır? Çünkü bunlarla çok büyük pozitif ilahi enerjiyi hayatına,evine çağırmış oluyorsun..o yüzden kuran okunmayan evin vay haline demiştir hz Muhammed..

Zaten abdestin ne olduğunu da eski sayfalarda açıklamıştım..

Her maddenin bir enerjisi vardır..bazı taşlar(canlıdır özellikle kristaller) ve bazı kokular yüksek frekanslıdır(pozitif enerji ) ve düşük frekanslı enerjileri(negatif enerji dediğimiz olay) kovarlar

Evi arındırmak hem ruh haline,hem yaptığın ibadete,hem hayatına sadece yardım sağlar..

Hadi ya normal diyorsun yani korktum beklenmedik deyince ya , keşke bizimde lambalar sönseydi sadece . Bayağı birikmiş demek ki .
Yarın adaçayı almayı planlıyorum , saol canım inşallah güzel gelişmeleri paylaşırım . Burada herkesten güzel gelişmeler okuruz.

İlk fırsatta taşlara bakmaya da gideceğim , konuda önerdiğin bir kaç taşı almak istiyorum ama bayağı uzak bize .

Bir de canım bana cevap yazmadın. Şimdi bu tuz lambasını ne yapayım ben sirkeli , tuzlu suyla hafta bir silsem topladığı negatif enerjiden arındırabilir miyim ?
Yoksa kullanmayayım mı ? Atsam mı ne yapsam bilemedim .

Bardak falan kırıldığında nazar çıktı derler. Lafın gelişi diye pek dikkat etmeyiz ama ne kadar doğru değil mi :)

Ben eskiden benim şu halim gibi insanlarla acaip dalga geçerdim ve herşeye hurafe falan derdim..insan bilmediği şeyi kabullenemiyor doğal olarak..

Eskilerin söylediği birçok şey doğru olabiliyor bardak çatlaması gibi ancak onlar da işin biyoenerji boyutunu bilerek söylememişler onlara da söylenen buymuş :)

Şimdi metafizik,biyoenerji,parapsikoloji konuları ilerleyince batı bizden beter enerjici oldu :))

Hadi ya normal diyorsun yani korktum beklenmedik deyince ya , keşke bizimde lambalar sönseydi sadece . Bayağı birikmiş demek ki .
Yarın adaçayı almayı planlıyorum , saol canım inşallah güzel gelişmeleri paylaşırım . Burada herkesten güzel gelişmeler okuruz.

İlk fırsatta taşlara bakmaya da gideceğim , konuda önerdiğin bir kaç taşı almak istiyorum ama bayağı uzak bize .

Bir de canım bana cevap yazmadın. Şimdi bu tuz lambasını ne yapayım ben sirkeli , tuzlu suyla hafta bir silsem topladığı negatif enerjiden arındırabilir miyim ?
Yoksa kullanmayayım mı ? Atsam mı ne yapsam bilemedim .

Canım sirkeli suyla arındırabilirsin haftada bir gün ama ben olsam atardım sanırım hiçbir kötü ihtimalden hoşlanmıyorum.. Ama yinede şimdilik arındırmayı dene zamanla sen kötü enerjileri hissetmeye başlıcaksın zaten o zaman atıp atmamaya karar verirsin..

Ben eskiden benim şu halim gibi insanlarla acaip dalga geçerdim ve herşeye hurafe falan derdim..insan bilmediği şeyi kabullenemiyor doğal olarak..

Eskilerin söylediği birçok şey doğru olabiliyor bardak çatlaması gibi ancak onlar da işin biyoenerji boyutunu bilerek söylememişler onlara da söylenen buymuş :)

Şimdi metafizik,biyoenerji,parapsikoloji konuları ilerleyince batı bizden beter enerjici oldu :))

Hatırlıyorum da bizim aile işi biraz abartmıştı galiba , bardak yere düşer de kırılmazsa kendileri kırardı hemen . Nazar çıksın diye derlerdi .

Canım sirkeli suyla arındırabilirsin haftada bir gün ama ben olsam atardım sanırım hiçbir kötü ihtimalden hoşlanmıyorum.. Ama yinede şimdilik arındırmayı dene zamanla sen kötü enerjileri hissetmeye başlıcaksın zaten o zaman atıp atmamaya karar verirsin..

o gece lambasını biliyorum çokta pahalı satıyorlar ama satarken evin kötü enerjisini toplayacağı yönünde satıyorlar.

kötü kokulara karşı rahat uyku için filan hep çevrem bu kullanılıyor

evet araştırınca perşembe gecesi daha iyi olacağı yönünde veee hatta gün doğumundan gün batımına kadar geçen zamanda sadece bu tütsü olayının olması gerektiği gece gün battıktan sonra tütsü olayının yapılmaması gerekiyor yazıyordu...

aldırdım işte anneme akşam geçerken alırım ondan.. hatta yarın annemin evinede yapmak istiyorum çünkü evde uzun süre hastalık olması ölün çıkması filan evin enerjisini bitiriyormuş bizde bu durumları yaşadık umarım onada iyi gelir...

ve yeni taşıancağım eve bereket huzur mutluluk vermesi mayetinde yapacağım...

bu adaçayı tütsüsü olayı yıllardır varmış ben adaçayı tütsüsünü duymadım... internette araştırınca çok keremetının olduğunu gördüm...

yaparken şu cümleleri tekrarlamak enejiyi olumluyormuş.

“Doğa’nın saf ve duru hali gibi, evim de temiz ve huzur içinde olsun. Tüm kötülükler buradan uzak dursun, mutluluk için olalım.... diye tekrarlamak gerekmiş.

asla ve asla kirli kapı arkalarına yapılmaması gerekmiş. yapılırken kapı pencere tamamen kapalı halşde 15-20 dakika bekletmek sonra tüm kapı pencereyi açmak gerekmiş... tamamen havalandırmak...

belki çoğunu biliyorsunuzdur fakat başka okuyan arkadaşların gözüne takılır belki dikkat çekeriz dedim...

Kesinlikle yeni evine taşınmadan arındır ve mutlaka dizilimini doğru yap canım..

Ben kendi inancıma göre adaçayı tütsüsü yaparken nas,felak,ayetel kursi gibi duaları okuyorum ama senin söylediğin türkçe cümleler de olur tabiki niyet önemli..

Evet evde ölüm,hastalık yaşanan evlerde mutlaka arındırma gerekir hatta halk arasında denir ya işte bu ev uğursuz kim ne yaşamışsa artık diye..

Canım kapı arkası olayını anlamadım o nedir? Kirli kapı arkasına adaçayı tütsüsümü yapılmazmış?

Konuyu dagitmak gibi olmasin ama benim bir sorunum var cevremdeki insanlarin enerjisinden cok cabuk etkileniyorum. Resmen ayna gibiyim karsimdaki nasil bir enerji yayiyorsa direkt o moda giriyorum. Kendi enerjimi koruyamiyorum. Bunun icin neler yapabilirim onerisi olan var mi acaba? Bu arada dolunay var diye adacayi yaktim cok guzel oldu sagolun oneri icin henuz denemeyenlere tavsiye ederim 😘

Doğal taşlar ve renk enerjilerinden faydalanabilirsin.
Mesela bir arkadaşım,kırmızı giyinmenin kendisine iyi gelmediğini söylemişti.Ne zaman giyse başına birşey geliyormuş.
Kötü enerjiyi geri yansıtmak için ayna kolye kullanabilirsin.Minik el aynası şeklinde kolyeler var veya koton da zaman zaman ayna kolyeler oluyor.
Veya eskilerin yaptığı gibi,cebinde bir tutam çörekotu taşıyabilirsin:)

Çörekotuyla ilgili bir hikaye var.Deve kervanı yükleriyle geçerken,nazarıyla meşhur biri bakmış.
Tüm develer devrilmiş,sadece çörekotu yüklü olan ayakta kalmış.

kızlar bugün dolunay günü...arınmak için muhteşem bir zaman dilimi

Aaa süper bende adaçayı tütsüsü yapıcaktım ama gündüz..gecemi yapsam acaba? Gece ürküyorum da :))

Hatırlıyorum da bizim aile işi biraz abartmıştı galiba , bardak yere düşer de kırılmazsa kendileri kırardı hemen . Nazar çıksın diye derlerdi .

Hahah evet biliyorum onu ama o şekilde nazar çıkacağını hiç sanmıyorum :))

o gece lambasını biliyorum çokta pahalı satıyorlar ama satarken evin kötü enerjisini toplayacağı yönünde satıyorlar.

kötü kokulara karşı rahat uyku için filan hep çevrem bu kullanılıyor

Evet doğru kötü enerjileri toplar tuz ancak dolduktan sonra arındırılmadığı zaman negatif enerji yaymaya başlar bu sefer de fayda yerine zarar verir kötü enerji verir eve..

En iyisi haftada 1 topraklamaktır ama lamba nasıl topraklanır :) haftada 1 arındırılması ya da yokedilmesi gerekiyor kötü enerjiyi kendinde toplayan taşların,tuzların vs

Kesinlikle yeni evine taşınmadan arındır ve mutlaka dizilimini doğru yap canım..

Ben kendi inancıma göre adaçayı tütsüsü yaparken nas,felak,ayetel kursi gibi duaları okuyorum ama senin söylediğin türkçe cümleler de olur tabiki niyet önemli..

Evet evde ölüm,hastalık yaşanan evlerde mutlaka arındırma gerekir hatta halk arasında denir ya işte bu ev uğursuz kim ne yaşamışsa artık diye..

Canım kapı arkası olayını anlamadım o nedir? Kirli kapı arkasına adaçayı tütsüsümü yapılmazmış?

evet canım hani toz birikir ya halı tozları filan eğer onlar olursa o duruma yapmamak gerekiyormuş çok okudum bugün ya çok ilgilendim iyi oldu...

okunan dua niyet çok önemli evet canım

Aaa süper bende adaçayı tütsüsü yapıcaktım ama gündüz..gecemi yapsam acaba? Gece ürküyorum da :))

Hahah evet biliyorum onu ama o şekilde nazar çıkacağını hiç sanmıyorum :))

Evet doğru kötü enerjileri toplar tuz ancak dolduktan sonra arındırılmadığı zaman negatif enerji yaymaya başlar bu sefer de fayda yerine zarar verir kötü enerji verir eve..

En iyisi haftada 1 topraklamaktır ama lamba nasıl topraklanır :) haftada 1 arındırılması ya da yokedilmesi gerekiyor kötü enerjiyi kendinde toplayan taşların,tuzların vs

gece gün battıktan sonra yapmamak lazımmış canım yinede sen bilirsin...

Bana göre şimdi kuantum diye ortalığı yıkan olayın babası Mevlanadır..

"Gül düşünürsen gülistan olursun diken düşünürsen dikenlik."

"İnsan sadece düşünceden(fikirden) ibarettir gerisi sadece et ve kemik yığınıdır"

Mevlana çok daha farklı boyutları bilen biri olarak söylediklerinde çok ipucu vermiş..söylediği her cümle çok derin ve büyük birer sır..

Şimdi evrendeki herşey bir enerji..yani para da bize enerji yoluyla geliyor hastalıkta,kaza da,kıskançlıkta herşey..

Kötü enerjiler düşük ya da durağan frekansa sahiptir..bazı kötü enerjilere halk arasında(nazar,büyü,3 harf falan deniyor ya) hem de aynı zamanda kıskançlık,korku vs gibi negatif duyguların hepsi kötü enerjidir..

Dua,zikr,namaz,kuran okumak neden yapılır? Çünkü bunlarla çok büyük pozitif ilahi enerjiyi hayatına,evine çağırmış oluyorsun..o yüzden kuran okunmayan evin vay haline demiştir hz Muhammed..

Zaten abdestin ne olduğunu da eski sayfalarda açıklamıştım..

Her maddenin bir enerjisi vardır..bazı taşlar(canlıdır özellikle kristaller) ve bazı kokular yüksek frekanslıdır(pozitif enerji ) ve düşük frekanslı enerjileri(negatif enerji dediğimiz olay) kovarlar

Evi arındırmak hem ruh haline,hem yaptığın ibadete,hem hayatına sadece yardım sağlar..

Tamaaam şimdi oturdu biraz :) Çiçeklerin yaydığı enerji bendeki negatifi rahatsız ettiği için ondan uzak durmak istiyorum gibi değil mi? Ama şöyle de bir şey var ki dışarıda olduğunda doğayı severim çiçekler, yeşillikler rahatsız etmez hiç. Acaba diyorum görüntüye fazla mı önem veriyorum? Yani daha çok dekorasyonu bozuyorlar diye sevmediğimi düşünüyorum da :44: Ama her şey olabilir tabi. Bu arada adaçayını bi ara mutlaka deneyeceğim, belki evde canlı çiçek de düşünebilirim, deneyelim :42:

Bu konuda da Türklerin geçmişten gelen kültürleri etkili belki de. İslamdan ziyade çok daha eskiden gelen inanışlarından söz ediyorum, çünkü burada bahsedilen bir çok şeyin ucu doğaya dayanıyor. Yani demek istediğim "İslam doğayla ilgilenmiyor onunla bağlantısı yok" demek değil kesinlikle ama belki de bu söylediğim nazar çıktı tarzı inanışlar bizim çok daha eski atalarımızdan gelen mirasımız :44:

Back