Evi Kelebekler Bastı Yardım !!!!!

Daha önce yazıldımı bilmiyorum. Erxak dolabını tamamen boşalt. Tüm erzaklarını kontrol et. Şüpheli olanları hemen at. Dolaba yerleştirirken erzak kavanozlarının içine ve dolabın katına, kabuklu haliyle sarmısak dişleri at. Erzaklarını güveden korur. 2-3 ayda bir sarımsak dişlerini yenile.
Bu arada onlar kelebek değil güve. Acımana gerek yok. Onlar sana acımayacak çünkü. Elektrik süpürgesiyle çek hepsini. Kolay gelsin

Konu yaklaşık 5 sene önceye ait .Konu sahibi bir çözüm bulmuştur bu kadar zamanda :) :)

Ama evdeki kelebek varsa ilk akla gelen kuru erzaklar olmalı zira sıcak havalarda kuru erzaklari buzdolabında saklamak gerek .

Bende bir an ay ne tatlı kelebekler diyecektim ki kelebek değillermiş :KK48: en sevmediğim, gördüğüm an aha yine ne gitti diye çıldırmama sebep olan güvenler. Sıcak yerlerde yaşayanlar iyi bilir, dikkat etme 3-4 güne görürsün bunları

• Beğen
Reactions: Kuf
Kızlar selam :KK16: dün akşam iş çıkışı eve gittik eşim ile üstümü değiştirip el yüz yıkandıktan sonra kolları sıvadım mutfağa yemek yapmaya geçtim erzaklığı açtım birde ne göreyim 7 8 adet kelebek minicikler daha, sanırım orada yuva yapmışlar :KK5: elektrik süpürgesini açıp almak istedim kıyamadım :KK5: erzaklıkta ne ararsanız var un şeker aburcubur makarna bakliyatlarım kıyamadım :KK17: oradaki erzaklarımızı yiyorlar sanırım :26: yesinler helal olsun doyursunlar karınlarını ama çok rahatsız oldum :KK5: mutfak havlusu ile uçurmaya çalıştım yine oraya geldiler böyle bir şey başına gelen var mı ? :44: nasıl göndereceğim o arkadaşları erzaklıktan :44:
Onlar kelebek değil güve

pirinc ceviz irmik once bunlara bakin bence
mudahale etmezseniz o kucuk sevimli seyler kurtcuk olup duvarlarinizda gezecek

Back
X