EVİ HER KAVGADA TERKETMEKLE TEHDİT EDEN EŞ

MSMKZ5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
11
0
Arkadaşlar eşim beni bir kere terketti kavga ettiğimizde olay bayağı büyüktü. Sonra barıştık. Ailesi psikolojik şiddet uyguladı. Telefonumu kurcaladı hoşuna gitmeyecek yazışmalar gördü aileme gitmek istemiyor. (Özür de diledim defalarca) Ama ben onun hatrına o ailenin evine neredeyse her gün gidiyorum. Bunalıma girdim. Eşim her kavgada evi terketmekle tehdit ediyor artık. Kavga ettik bu eve gitme gitmeme mevzusundan boşanmak çare midir?

Evliliği sürdürmedeki motivasyonunuz nedir acaba?

BOŞAN

Evliliği sürdürmedeki motivasyonunuz nedir acaba?
Eşimle beraberken güzel vakit geçiriyoruz. Bunları düşünüp sürdürmek için çok çabalıyorum ama onun ailesi herşeye çok karışıyor ben plan program yaparken bile karışmaya çalışıyor. Ben itiraz edince saygısız kötü damgası yiyorum.

Şekerim eşin de öyle düşünse ailesini tepene bindirmezdi. Avcunun içine almış. Ya bu düzeni kabul edeceksin ya da gideceksin.

Şekerim eşin de öyle düşünse ailesini tepene bindirmezdi. Avcunun içine almış. Ya bu düzeni kabul edeceksin ya da gideceksin.
Eşim babasının narsistliklerine alttan al diyor vs ama adam öyle laflar ediyor ki sus sus bir yere kadar. Bazen eşim laf ediyor babasına canımı sıktığını farkederse. Ama ailesi ile görüşmek istemezsem onu da göremezmişim bir süre sonra ama o benim ailemin evine daha gitmeyecekmiş yemin etti

Hem sizin ailenizin yanındayken bir problem yok problem onun ailesinde. Hem de bunların farkında olmasına rağmen ben senin ailenin yanına gitmem diyor öyle mi??
Kusura bakma daha çok üzülürsün belki sadece babası değil kocan da narsisttir? İnş çocuk yoktur. Aileleri evliliklerin içine bu kadar sokmak böyle sonuçlar doğuruyo işte

Çocuğum yok eşimin ailesi yokken de çok iyiyiz eşim ailesine laf da geçiremiyor

E madem çok iyisiniz eşiniz niye her kavgada evi terketmekle tehdit ediyor sizi?
%90 ailesi sebebiyle kavga çıkıyor çünkü aramızda kalıyormuş. Ben genelde alttan almaya çalışıyorum ama bazen gerçekten sabrım kalmayabiliyor. Onun ailesi aşırı baskıcı. Benim ailem yumuşak mizaçlı çözüm odaklıdır. Vazgeç onlardan da diyemem tabi ama ne beni ne onları atmak istemiyor ezilen de ben oluyorum. Ama ona kalsa ben abartıyorum.

Seni terkedebiliyorsa, ettiği yerde kalsın.
Bir kere etti zaten, ailem çözümcül olduğu için onunla ayrı benimle ayrı konuştular ve konuştuklarımız birebir tuttu. O da kendi aramızda çok iyi olduğumuzu söylemiş. Hem onun hem benimkiyle görüşelim ama sıklığı çok olmasın. Her gün oradan çıkmıyoruz evimiz yokmuş gibi. Babası zırt pırt çağırıyor o da onu kırmamak için beni kırıyor kibarca reddedebilir ama sonrasında da ailesinden trip yiyor. Yani aslında ben değil ailesi onu arada bırakıyor ama o bunu benden biliyor.

Son düzenleme:
Açık konuşayım elin kazık kadar size göre hastalıklı ve dengesiz olduklarını düşündüğünüz, böyle hadsiz laflar edebilen ailesini eşiniz dahil, onları eğitebileceğinizi veya hizaya getirebileceğinizi mi düşüyorsunuz?

Boşa ömür zaman çürütürsünüz. Kafayı yiyerek oturursunuz. Hele bir kaç zaman daha geçsin o zaman siz hep suçlu pozisyona geçeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…