- 12 Haziran 2019
- 8
- 1
- 28
-
- Konu Sahibi Sananesebo
Evlenince duzelmeyecekMerhabalar şimdi benim sorunum şu nişanlım uzun süre bekar ve tek başına yaşamış biri ve bazı davranışları bana çok zor geliyor evlenmeyi düşünüyorum ama kararsız kalıyorum geçen yumurta aldık tabi poşette bi tanesi kırıldı bana gerizekalı dedi dün ekmek kırıntısı döküldü yere bu ne dikkat et böyle olmaz felan dedi aşırı derecede titiz ve diktatör bi insan benim evi benimsememe izin vermiyor bile ne yapabilirim
Ne yapmam lazım ben sürekli kasılıyorumEvlenince duzelmeyecek
İyi degerlendirin.mutsuz bir hayatiniz olsun istemiyorsanız evlenmeyin.sonucta nişanlılık dönemi böyle şeylerin tespiti için varNe yapmam lazım ben sürekli kasılıyorum
Siz evlenincede diken üstünde olacaksiniz .. iyi düsünün evlenince degismez cünküMerhabalar şimdi benim sorunum şu nişanlım uzun süre bekar ve tek başına yaşamış biri ve bazı davranışları bana çok zor geliyor evlenmeyi düşünüyorum ama kararsız kalıyorum geçen yumurta aldık tabi poşette bi tanesi kırıldı bana gerizekalı dedi dün ekmek kırıntısı döküldü yere bu ne dikkat et böyle olmaz felan dedi aşırı derecede titiz ve diktatör bi insan benim evi benimsememe izin vermiyor bile ne yapabilirim
Ne hakla size gerizekalı deme hakkı var size bilemedim nasi bi yüz vermişsiniz. Bana ole dese hepsini kırar atardımMerhabalar şimdi benim sorunum şu nişanlım uzun süre bekar ve tek başına yaşamış biri ve bazı davranışları bana çok zor geliyor evlenmeyi düşünüyorum ama kararsız kalıyorum geçen yumurta aldık tabi poşette bi tanesi kırıldı bana gerizekalı dedi dün ekmek kırıntısı döküldü yere bu ne dikkat et böyle olmaz felan dedi aşırı derecede titiz ve diktatör bi insan benim evi benimsememe izin vermiyor bile ne yapabilirim