• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu evgör mobilya

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

poyrazya

Kocasının Bebeği
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
2.119
463
323
İstanbul
merhaba arkadaşlar. evgör mobilya dan daha önce ürün alanınız oldumu ? internetten köşe koltuk takımı, yemek odası ve yatak odası takımı beğendik. gittik mağazalarına yerinde de gördük. gerçekten nettekiyle birebir mobilyalar. onda şüphem yok. fakat kalite konusunda nasıldır ? bu konuda bilgi sahibi arkadaşların yardımlarını bekliyorum

merhaba bende evgörden puf köşe takımını aldım. çok memnunum sana gerçekten ürünleri çok güzel ve kaliteli. tavsiyem kesinlikle onu alabilirsin. ben bir kaç yerde araştırdım fiyatları gayet cazip. ben bir yatak odası almak istiyorum evgörde kartanesini beğendim sizce nasıl? birde çok güzel karşılıyorlar mağazalarında.

birde sensitive yatak odasıda var hangisini alsam kartanesimi? yoksa sensitivemi?

valla ikiside güzel. fakat kartanesi sürgülü dolap diğeri kapılı dolap. yerin hangisine müsaitse onu al derim. bir de evgörün dolapları büyük oluyor. 2. 62 mesela dolapların genişliği. bizim beğendiğimiz köşe koltuk taımı boston beta. çok hoşumuza gitti. ayrıca üsküdardaki magaza istediğimiz ebatlarda yapamayacağını söyledi fakat kasımpaşa şubesi istenilen ebatlarda yapıyoruz dediler. senin aldığın puf takımı da gördük. o da çok güzel. güle güle kullanın.şikayet var sitesinde bazı şikayetler okudum da o yüzden kararsız kaldım.yoksa mobilyaların modelleri harika. ben gidip yakından da gördüm. gerek renk bakımından gerek şekil bakımından birebir net ile...

mrb kızlar bende bu konuyu merak ediyorum.bende salon takımı ve yemek odası alcam ama kararsızım heryere baktım ama net bir fikrim oluşmadı açıkcası.evgörden salon beğendim ama yatak olmuyo. birde ben kocaeli de oturuyorum.buraya nakliye varmıdır acaba.pazar günleri açıkmıdır kızlar

canım benm bildiğim türkiyenin heryerine nakliyatları var hemde ücretsiz.. bende bakıyorum oraya mobilya almak için.. ama montaj konusunda ne yapıyorlar bilmiyorum..

sitesinde pazar günleri açık yazıyordu. türkiyenin yeryerine ücretsiz kargo ile yolluyorlarmış. montajında da bahşiş vermek gerekiyordur sanırım

bende bakıyorum bu siteye güzel modeller var
amaaa şikayetvar da okuduklarım beni ürküttü açıkçası
kararsızım

bende bakıyorum bu siteye güzel modeller var
amaaa şikayetvar da okuduklarım beni ürküttü açıkçası
kararsızım

bu konuyu açmamın amacı da o oldu arkadaşım. bende okudum o sitede yazılanları ve ürktüm ama tek tük insanda öyle bir problem olmuş anladığım kadarıyla. başka alan arkadaşlarda olmuş ama onlar herhangi bir problem yaşamamışlar

hakkaten harika mobilyalar ve çok uygunlar:31: ama kalite konusunda benimde kafam karıştı. neden bu kadar uygun die soruyor insan haliyle:26:

arkadaşlar ben gidip gördüm evgör mobilyada ürünleri.pahalı modeller de var, ucuz modellerde var. tabi ki pahalı olanlar daha kaliteli. örneğin biz yatak odası takımı baktık. pahalı modellerin dolaplarında stoplama sistemi var fakat ucuz modellerde yok. 3 milyarın üzerindeki modellerde varmış stoplama sistemi dedi orda çalışan eleman. bir de hoşuma giden başka bir özellik ise netteki ile gerçeği arasında hiç bir fark yok. salona köşe koltuk takımı ile yatak odası ve yemek odasını evgörden alıcaz. inşallah memnun kalırım arkadaşlar.

arkadaşlar ben gidip gördüm evgör mobilyada ürünleri.pahalı modeller de var, ucuz modellerde var. tabi ki pahalı olanlar daha kaliteli. örneğin biz yatak odası takımı baktık. pahalı modellerin dolaplarında stoplama sistemi var fakat ucuz modellerde yok. 3 milyarın üzerindeki modellerde varmış stoplama sistemi dedi orda çalışan eleman. bir de hoşuma giden başka bir özellik ise netteki ile gerçeği arasında hiç bir fark yok. salona köşe koltuk takımı ile yatak odası ve yemek odasını evgörden alıcaz. inşallah memnun kalırım arkadaşlar.

inşallah memnun kalırsın canım cidden çok güzel modeller var..şimdiden güle güle kullan..

arkadaşlar birde evgördeki mobilyaların aynısı ve daha fazlası Başterziler Ltd Şti adresinde de var.Ben burdan madlen koltuk takımı aldım ve çok güzel.Fotoğraftakiyle bire bir ürün.İyiki almışım diyorum şimdi.İsterseniz bir göz gezdirin.Bende madlen yemek takımını almayı düşünüyorum.Fikrinizi belirtirseniz sevinirim...

merhaba
ben de çok araştırdım bazı olumsuz yorumlar var evet bu da şans meselesi diye düşünüyorum ama genede şüphe kaldı içimde :)

mobilyaminegölden.com'u değerlendirebilirsiniz. gönül rahatlığıylada alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca sanal mobilyadan ve evgörden daha ekonomik ve fotoğrafları daha net ve doyurucu. kurumsal bir firma olduğu belli.

Back
X