inşallah yatak odasından da memnun kalırsınız.
arkadaşlar aldığınız ürünlerin resimlerini ekleyebilir misiniz bi de fiyatı mümkünse
çook teşekkürler
Buraya yorum yazdığımda henüz yatak odam gelmemişti ve alışverişimden evgör mobilya çalışanlarından hizmetlerinden memnun kaldım
Yatak odam hafta sonu geldi, 1ay bekledim heyecanla birde tv ünitesi almıştık, ben yatak odası kurulurken sevıncten gözlerim doldu, öyle mutlu oldumki, internetten bakarak aldığım için beğenmemekten korkuyordum ama bayıldım, alışverişteki gördüğüm kaliyeti ürünlerindede gördüm, çok çok çok güzel yatak odam resimlerdekinden 1000000 kat daha harika, kaliteli ve çok güzel
Tv Ünitesi'nden nişanlım hayran kaldı, çok beğendik inanılmaz bi sevinç yaşadık mükemmel di ikiside,
resimlerdekinden çok daha şık ve gösterişli, bide Üsküdar Mağazası'nda Davut bey var o çok yardımcı oldu telefonda tevazü sahibi insanlar, bide nakliyeyi yapan doğan bey inanılmaz ilgili sonra kuruluma gelen ekip, her türlü soruma bıkmadan cevap verdiler, yok dolabı şöyle kurun şuraya kurun sizce nasıl olur diye diye kafalarını şişirdim ve sonuç yerleştirmeyide yaptırdım çünkü dolap çok ağır biz çekemezdik bırak yerinden bile oynatamazdık, ama gayet üsluplu bi şekilde üzerinde devasa büyüklükte evgör yazan kamyonla geldiler, kurdular gittiler,...
Keşke bütün mobilyalarımı evgörden alsaydım
Burada ben havale yapmadım, havale fiyatına kredi kartına tek çekim yaptırdım,
Kesinlikle tavsiye ediyorum!
Yatak odamın ve tv Ünitesi'nin Resimleri haftasonun çekebilirim haftasonun gideceğim eve çeker yüklerim , hala yüzümde bi tebessüm, yatak odama bayıldım! Resimler orijinallerinin yanında çok basit bence...