• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu EVGÖR mağazaları hakkında bilgisi olan arkadaşlar!!!

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

123sunny

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
48
15
288
Malatya
Arkaadaşlar EVGÖR mağazalarının web siesinde çoook güzel ve çeşitli mobilyalar var. istanulda 4 şubesi varmış. oraları bilen, evgörden alışveriş yapan aekadaşlar moilyaları nasıl kaliteli mi görüntüsü mükemmel. ben küçük şehirdeyim online mağazasına ne kadar güvenilir?

Arkaadaşlar EVGÖR mağazalarının web siesinde çoook güzel ve çeşitli mobilyalar var. istanulda 4 şubesi varmış. oraları bilen, evgörden alışveriş yapan aekadaşlar moilyaları nasıl kaliteli mi görüntüsü mükemmel. ben küçük şehirdeyim online mağazasına ne kadar güvenilir?

Ben bütün mobilyalarımı oradan aldım. Mayısta kullanmaya baslicam İnşallah :) soruna cevap veremiyorum maaleeef. umarım aldıklarımda bir sorun yaşamam.

Bende yatak odası ni oradan aldim

Musteri memnuniyeti cok cok iyi
Yani ben memnun kaldim

Ben bütün mobilyalarımı oradan aldım. Mayısta kullanmaya baslicam İnşallah :) soruna cevap veremiyorum maaleeef. umarım aldıklarımda bir sorun yaşamam.

çook iyi, inşallah memnun kalırsın. özellikle avangarde mobilyalar çook hoşuma gidiyo. sen nasıl tarz aldın. webten mi aldın? mağazadan olunca extra pazarlık yapıyolar mı? internette o şansın yok o açıdan soruyorum. bi de bir sürü mobilya olunca mutlaka indirim olmalı diye düşünüyorum. ben de tüm mobilya değişicem. ya da hediyeleri oldu mu

inşallah yatak odasından da memnun kalırsınız.

arkadaşlar aldığınız ürünlerin resimlerini ekleyebilir misiniz bi de fiyatı mümkünse

çook teşekkürler

Buraya yorum yazdığımda henüz yatak odam gelmemişti ve alışverişimden evgör mobilya çalışanlarından hizmetlerinden memnun kaldım

Yatak odam hafta sonu geldi, 1ay bekledim heyecanla birde tv ünitesi almıştık, ben yatak odası kurulurken sevıncten gözlerim doldu, öyle mutlu oldumki, internetten bakarak aldığım için beğenmemekten korkuyordum ama bayıldım, alışverişteki gördüğüm kaliyeti ürünlerindede gördüm, çok çok çok güzel yatak odam resimlerdekinden 1000000 kat daha harika, kaliteli ve çok güzel

Tv Ünitesi'nden nişanlım hayran kaldı, çok beğendik inanılmaz bi sevinç yaşadık mükemmel di ikiside,
resimlerdekinden çok daha şık ve gösterişli, bide Üsküdar Mağazası'nda Davut bey var o çok yardımcı oldu telefonda tevazü sahibi insanlar, bide nakliyeyi yapan doğan bey inanılmaz ilgili sonra kuruluma gelen ekip, her türlü soruma bıkmadan cevap verdiler, yok dolabı şöyle kurun şuraya kurun sizce nasıl olur diye diye kafalarını şişirdim ve sonuç yerleştirmeyide yaptırdım çünkü dolap çok ağır biz çekemezdik bırak yerinden bile oynatamazdık, ama gayet üsluplu bi şekilde üzerinde devasa büyüklükte evgör yazan kamyonla geldiler, kurdular gittiler,...

Keşke bütün mobilyalarımı evgörden alsaydım

Burada ben havale yapmadım, havale fiyatına kredi kartına tek çekim yaptırdım,

Kesinlikle tavsiye ediyorum!

Yatak odamın ve tv Ünitesi'nin Resimleri haftasonun çekebilirim haftasonun gideceğim eve çeker yüklerim , hala yüzümde bi tebessüm, yatak odama bayıldım! Resimler orijinallerinin yanında çok basit bence...

Ben bütün mobilyalarımi evgorden aldım mağazadan bire bir pazarlık yaparak aldık ama aldığımız ürünler teshirde yoktu kataloktan secmistik ve gerçekte hem görüntü olarak hem kalite olarak fotoğrafta görüp aldığımızdan kat kat daha güzel geldiler. Ben çok memnun kaldım tavsiye de ediyorum

Mobilya alan arkadaşlar güle güle kullansınlar inşallah bir problemle karşılaşmazsınız. 2 yıl önce salon takımı aldım evgörden. Mobilyaların eve geliş kısmında baya problem yaşadık. Söz verdikleri tarihte teslim yapmadılar. Araç yokmuş, yok mobilyaları getirirken araç arızalanmış vs. bize baya problem yaşattılar. Sonra akşamın bi vakti getirdiler mobilyaları çalışanlara da yazık akşam 11 12 gibi işlerini bitirdiler. Bir kaç ay sonra amcam fark etti konsolun üst tablası ile kapakları arasında renk farklılığı var dedi. Bende amcama yemek masasını gösterdim kendiliğinden sarardı dedim. Amcam mobilyacıdır, ara söyle bunları değiştirsinler dedi. Aradım durumu anlattım değiştiricez die beni 2 ay beklettiler. Mobilyayı satın alırken bunlar bizim ürünlerimiz tasarımları bize ait demişlerdi, sorun yaşayınca da mobilyalar inegölden gelicek fln dediler. Beni o kadar sterse soktuktan sonra mobilyaları getirip kurulumunu yaptılar. Ben tekrar aynı sorunu yaşarmıyım sorusuna olabilir garanti veremeyiz cevabını aldım. Bi müşteride renk atma olayını 2 kez üst üste yaşamış. Tavsiyem evgörden mobilya almadıysanız sakın almayın. Ben bayıla bayıla aldığım mobilyalarımdan soğudum şimdi mobilya değiştiricem. Maskoda gusto mobilyayı tavsiye ederim. Mobilyalarla aşk yaşayacağınızın garantisini verebilirim. Biraz tuzlular ama çok güzeller :)

merhaba arkadaşım. mobilyaları aldın mı bilmiyorum umarım geç kalmamışımdır. ebgör maceramız baştan sona şu şekilde: internetten görüp bayıldığımız mobilyaları yerinde görelim istedik ve istanbul kasımpaşa şubesine gittik. orda inanılmaz bi ilgi ve alaka gösterildi. il dışında yaşadığımızı belirterek, nakliye ve kurulum için de söz alarak döndük. derken mobilyalar söz verildiği zamandan 2-3 hafta kadar sonra geldi. apartmanın önüne mobilyalar yığıldı o kadar. ne eve taşındı ne de kurulum yapıldı. biz hepsini cebimizden verdik. artı parçalar eksikti. kırık gelen parçalar oldu. hiç abartmıyorum bir iki ay telefonlarda konuştuk ettik lütfedip bi parça gönderdiler ve o parça da yanlış parça geldi. en sonunda lanet edip bir daha uğraşmadık. koltukların makasları falan da hiç sağlam değil. bi kere taşınsak tüm aldıklarımız heba olur. benden söylemesi arkadaşım. umarım sen içine sindiği gibi hem bütçene uygun hem de sözlerinde duran bir yerden yapmışsındır alışverişini.

Back
X