- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
- 53
- Konu Sahibi missbellaa
Merhabalar. En son lise çağlarında kilo sorunu yaşadım ve 85 kiloyu görmüşlüğüm oldu, boyum 1.68 cm. Ve o dönem 20 çeşit diyet denedim ve sonunda kendi diyetimi ürettim. İşte yıllar sonra yine şimdi o diyetimle kilo verdim.
2 haftada 8 kilo verdim, zaten hedefim buydu.
Başlangıç:71kg Şuan:63kgmım. Benim gibi sabrı az, isteği çok olanlara biçilmiş kaftan bence. Tabi diyetisyen değilim, sadece mutlu ederek mutlu olan bir kadınım :)
MELODİ DİYETİM(Adını böyle koymuştum:)))
Kural 1: Günlük 850 kaloriyi asla aşmayacaksın(telefona indirilen uygulamalar tavsiye ederim)
Kural 2: Saat 15.30 dan sonra, marul ya da salatalık hariç katı gıda yemek yok! Nar ekşisi, limon, tuz serbest. 4 küp şeker(çay,kahve) ve 4 yemek kaşığı yoğurtla ayran mutlaka tüket.(titrrme,baş dönmesi önlemek için)
Kural 3: 2 hafta uyguladıktan sonra 1 ay korumalısın kilonu ve 1 ay sonra tekrar uygulayabilirsin.
Kural 4: Marul,çay,kahve,salatalık ve 4y.k.yoğurt 850 kaloriye dahil DEĞİL.
Hanımlar, dilerim bu paylaştıklarımla size bir yardımım,katkım dokunur.
Sağlıkla kalın❤❤
2 haftada 8 kilo verdim, zaten hedefim buydu.
Başlangıç:71kg Şuan:63kgmım. Benim gibi sabrı az, isteği çok olanlara biçilmiş kaftan bence. Tabi diyetisyen değilim, sadece mutlu ederek mutlu olan bir kadınım :)
MELODİ DİYETİM(Adını böyle koymuştum:)))
Kural 1: Günlük 850 kaloriyi asla aşmayacaksın(telefona indirilen uygulamalar tavsiye ederim)
Kural 2: Saat 15.30 dan sonra, marul ya da salatalık hariç katı gıda yemek yok! Nar ekşisi, limon, tuz serbest. 4 küp şeker(çay,kahve) ve 4 yemek kaşığı yoğurtla ayran mutlaka tüket.(titrrme,baş dönmesi önlemek için)
Kural 3: 2 hafta uyguladıktan sonra 1 ay korumalısın kilonu ve 1 ay sonra tekrar uygulayabilirsin.
Kural 4: Marul,çay,kahve,salatalık ve 4y.k.yoğurt 850 kaloriye dahil DEĞİL.
Hanımlar, dilerim bu paylaştıklarımla size bir yardımım,katkım dokunur.
Sağlıkla kalın❤❤