Anket evet kızlar yaşınızı saklarmısınız

evet kızlar yaşınızı saklarmısınız

• Ankete Katılan
    259
zaten küçük gösteriyorum o yüzden hiç saklama gereği duymadım..zaten millet duyunca şaşırıyo gerçek yaşımı..

zaten küçük gösteriyorum o yüzden hiç saklama gereği duymadım..zaten millet duyunca şaşırıyo gerçek yaşımı..

evet yahu, kendimi bildim bileli küçük gösterdim, hem yüzüm, hem tıynetim (hep sırıtan bir surat) tamam insanın gururunu okşuyor da bazen de bozuluyorum, özellikle evli olduğumu duyanlar ayy canıım daha yaşın kaç başın kaç neden hemen evlendin tribine giriyor, diyorum ağbilerim ablalarım ben 24'e girdim... inanmıyorlar, 17 ha var ha yokmuşum..

bi de küçük muamelesi görmenin büyük ödülü; 25 li yaşlara yaklaşan birinin artık ben hepinizden daha yetişkinim kiii, sizden daha büyüğüm kiii vari ablalıklarını yapamaması, çıtırlıktan olgun iş kadınlığı (hadi canım, senin okulun bitmiş olamaz) ve annelik mertebesine (ne bebeği, sen daha kendin bebeksin) bir türlü atlayamama

ne diye saklayayım yaaa yıllar geçiyor işte herkes yaaşlanıyor

henüz saklayacak kadar ilerlemedi yaşım dermişim yaşını saklamayan kendisiyle barışık insanları takdir ederim inşallah ilerde bende öyle olurum

hayir saklamam neden sakliyimki,
ayrica saklamayida cok sacma buluyorum...

hayır saklamam neyse yaşım onu söylerim
yaş kompleksim yok yani ayrıca her yaşın ayrı güzelliği var

saklamam.çok anlamsız bence.ne gerek var saklamaya.arkadaşında dediği gibi her yaşın ayrı bi güzelliği var

Saklamam ama doğumgünümün saatine kadar geçen yılki yaşımı kullanırım veya buçuk eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…