Dövme Evet Kızlar Dövme Çeşitleri Arşivi =)

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
Benim omzumda kocaman bir ben var onun üzerine yaptirmak istiyorum ama herseyden cabuk biktigim icin cesaret edemiyorum. Pisman olurum ben eminim :umursamaz:

hint kınası tamam da gerçek dövme çok gereksiz:umursamaz: ya o şekilden sıkılınca noolcak bi de onu yaptırırken çekilen acı tabi yaptırırkenle sınırlıda diil sonrada bi süre acır okafamçokkarıştı

Son düzenleme:
hint kınası tamam da gerçek dövme çok gereksiz:umursamaz: ya o şekilden sıkılınca noolcak bi de onu yaptırırken çekilen acı tabi yaptırırkenle sınırlıda diil sonrada bi süre acır okafamçokkarıştı

hayr dövme öyle katlanılmıycak bi acı deilki ağdaın yüzde biridir:) göremeyceğin biyere yatrcksn sıkılmıcaksn..çok estetik..:CüvCüv:

şu barkotlu dövmeyi bi çocuğun ensesinde görmüştüm çok komiğime gittiydi delikafadulden

yaa kızlar dövme şekli beğendim nasıl resim yapıştırıcam bilmiyorum yardımcı olun lütfeenn

bence değer cok acımıyo hatta hiç acımıyo fakat kanamasına sonradan kabuk tutmasına bakımı ıle ugrasılmasına her zorluga değer bnce kı ben hıc bır dövmemın bakımıyla ugrasmadım cunku ilgilenmedım mesela dövme yaptırdıktan sonra ıkı gun denıze grılmez normalde ama ben yptırır yptırmaz denıze gırıyodum gunese cıkıyodum butun dövmelerımdede bu boyle oldu guya rengı solar derlerdı ama hiç öyle bısey olmadı mıkropta kapmadı ilgilenmedıgım halde hıc bısey olmadı bence yaptırmak ısteyenlerde kım seye sormadan gıtsın yaptırsın yoksa fıkır değiştirmeye calısanlar oluyo mutlaka

kızlarrrrrr çok morelim bozuk. kolumda 18 cmlik bir dövme var. ama şimdi bir mülakat için sorun olucak ve tabi diğer işer içinde... napıcam bana bi akıl

bende rihanna nın ensesindeki yıldız dövmesinden yaptırmayı düşünüyorum. acaba cok acıyomudur. bide fiyatları ne acaba. kızlar yardımmm

selam,
bende yaptırıcam yakın zamanda dövme ama aynı şeyi düşünüyorum acaba çok acır mı? [ ki benim acı eşiğim çok düşük :KK43: ] bir de fiyatları nedir?
çok büyük bişey istemiyorum sıkılmayacağım şekilde olmalı..
ama görüyorumda konu çok eskilerden kalmış ve pekte tavsiye eden yok yorumlarda..
fikir verecek biri çıkar mı dersin... :KK30:

Son düzenleme:
İstanbul için fırsat sitelerinden birinde çok güzel bir indirim çıkmış bugün ama ben hala çok korkuyorum acıycak diye :S

benm kolumda eski sevgilimin ismi var hintçe ibrahim yazıyo( 4yıl çıktık ayrıldıktan sonra yaptırdım çok seviyordum çünkü ama beni benmleyken aldatmış resimlerimiz olan hani:KK43: kızlar hiç acımıyo merak etmeyin ve ben yumusak deriye yaptırdım ona rahmen hiç acı duymadım genişliği 3 uzunlugu 5 cm dövme yaptırdıgım için pişman değilim ama onun ismini yaptırmasaydım keske diyorum şimdi ciddi bir ilişkim var ve ne zamn kapattırcan die basımın etini yiyo :KK43:

Ben dövmemi yaptıralı 2 ay oldu kolumun iç tarafına eşimin ismini yazdırdım yaklaşık 15 cm genişliğinde birşey taksimde 150 TL'ye yaptırdım yaptırırkende hiç acı hissetmedim sadece gece biraz zonklama oldu ama ertesi gün geçti. Günde üç kere Bepanten sürüyorsunuz zaten o yumuşatıyor acıyı azaltıyor :))

ben yaptıralı 4 gün oldu :KK53:
kuş yaptırdım zaten konuda açtım ordanda bilgi edinebilirsiniz :KK9:
acı olayına gelince, inanılmaz canım tatlıdır ama öyle büyük acı çekmedim
epilasyon yapan herkes daynabilir buna :KK53:
yanlız şuda var büyük bir dövme ve detay fazlaysa iş değişir :18:
75 tl makina açılışı ve üstüne büyüklüğüne göre fiyat koyuyorlar :44:
benim 100 tl tuttu kuşlarım :KK53:
şuanda deli dehşey kaşıntım var iyileştiğinden :KK53:
bepanthen plus sürüyorsunuz yumuşatıyor
ilk 2 gün biraz batma sızlama oluyor ama gayet normal
yaşatınızı etkilemiyor yani :KK53:
en önemli noktada şu "Sürekli göreceğiniz bir yere yaptırmayın":KK34:
sıkılırsanır geri dönüşü yok unutmayın :KK50:
ben sağ sırta yaptırdım o yüzden sıkıntım yok
görünmesini istemediğim bir yere gideceğimde 1 bluzla halledebilirim

merak ederseniz konum bu http://www.kadinlarkulubu.com/kalici-dovme/442368-kuslarim-var-artik.html

X