Evet hep kaynana hep görümce

Peki bu kadar anlaşamazken muhattap olmak zorunda mısınız ? Madem kötü gelin ilan edilmişsiniz görüşmeyiverin bitsin.
Eşiniz de ne yapıyorsa yapsın ?
Aynen suan o durumdayim.
Haftada bir kiziminalip gidiyorum bu benim görevim diyorum.. fazlasi yok artik benden yana

Aynen dedigim gibi iste. Basta haksiz gormus simdi haklisin diyor ama bir sey yapmıyor. Erkek yuzunden olur ne olursa. Kabahati kocanıza bulun. Pasif pısırık durmasın. Karısını korusun biraz.

Oğlumun evi diye evi sahiplenenleri bir çuvala koyup denize atasım geliyor
Kocan napiyor bütün bunlar olurken?

Madem bu kadar rahatsız ediyor yakınsanız uzağa taşının. İçli dışlılarsa mesafe koyun. Ama bunları tek başınıza değil eşinizle yapmanız lazım. Bu konuda eş kişisinin tavrı önemli

Bu tarz insanlar sizce gorusmeden durur mu
Oglumuzun evi diye gelirler ki

Oğlumun evi diye evi sahiplenenleri bir çuvala koyup denize atasım geliyor

evvet bizde biraz daha uzaga tasinmak istiyoruz. Suan kiradayiz ben ev almak istiyorum ve bu kesin kararim ya olacak ya olacak!!!
Esimde artik benimle birlikte ev ariyor!
insallah en kisa zamanda allah bize nasip eder hem kendi evimizi hemde kafamizin rahat olmasini. Madden ve manen mesafe candir!

evvet yüzsüz ve afedersiniz cahil ile ugrasmak cok zoor!!
Kadin sözde bizi düsünür ama her temennisinde her hayalinde kendiside vardir bizim hayatimizda.
Ya oglum benden gecmis artik siz mutlu olun siz iyi olun ben iyi olurum cümlesini ben ondan hiiiic duymadim!

Ayy sakın anneniz gelmesin bebeğe memeden önce verilen ve veren herkese herşeye uyuzum

hiç cinnet geçirmedin sanırım , zamanı gelmiş bence

Cinnet gecirmenizin zamanı gelmiş çoktan..
Benim görümceler kv de böyle şuan görüşmüyoruz ve aynı binadayiz

gecen sene bu aylarda ilk kez saglam bir cinnet gecirdim artik görümcede kaynanada bir adim geride! Ise yaradi yani
Tam hersey yerine oturmasi icin yeni bir cinnet mi gecirmek lazim acaba

Demek ki etkili bir durusunuz yok. Dimdik durabilen bir insan olsaniz kimse size bir sey yapamaz, siz izin veren yapidasiniz demek ki yapiyorlar.

İlk dediğinde sana ne diyeceksiniz

Herkese karşı en etkili

Ben böyle yapıyorum, sen de artık bizi kırklı bebek sandın, bunu da sana mı soracağım, o dediklerin demode

Diyecek laf mı yok

ilk evlendigimde etkili bir durusum olmadi evet. Cok bocaladim! Aman kötülük olmasin. Aman yanlis anlasilmasin diye sustum. Ama suratima yansidi malesef surat yapan gelin oldum bundan dolayi esimle cok tartistim.
Artik kizimdan dolayi calismiyorum ve bütün taslar daha cok yerine oturdu. Onlari daha iyi cözdüm ve sesimi cikarmaya basladim
Esime rest cekmeye basladim...
Düzelme yolundayiz insalllahhhh!!!

Sende haklisin... takmiyomuyum takiyorum.
Ev havalandirma mesela sadece huyunu anlatmak icin bir örnekti ve bunu abartisiz 1 bucuk yil söyledi bana!
politik olmayi ögrenmeliyim evet
Ama böyle yapinca ben boguluyorum.

Sende haklisin... takmiyomuyum takiyorum.
Ev havalandirma mesela sadece huyunu anlatmak icin bir örnekti ve bunu abartisiz 1 bucuk yil söyledi bana!
politik olmayi ögrenmeliyim evet
Ama böyle yapinca ben boguluyorum.
Çok sinir bozucu, seni çok iyi anlıyorum. Eşimin annesi de büyük kızımın cildi çok kuru doğduğundan beri bebe yağı sürdüğüm için cildinin o hale geldiğini söylüyor 7 senedir.
Ölür müsün öldürür müsün.
Kadın vazgeçmiyor, olan benim sinirlere oluyor.
Şimdi konuşsun konuşsun dursun diyorum

Tecrübeni paylasitigin icin cok tesekkür ederim.
Haklisin hayatimi kolaylastirmis olurum bunu yapmakla!
Bisey daha sormak istiyorum sana
Oglunu her zaman yaninda isteyen hergün gel diyen gelecekle ilgili hayallerini hep oglu ve kendisiyle ilgili kurarken...saatin pili degismesi lazim oglum gel.
Alisveris oglum gel
Su geldi oglum gel
Veya bi isi bitirtmez bunuda yarib yaparsin....
Yarin geldiginde...
Böyle konusan kaynanaya ne yapmak lazim?????

Ya ilk defa yazacağım ama umarım linç yemem... Annenize popo dönmesi çok terbiyesizce. Diğerleri ise eski kafalı, ben tecrübeliyim en iyi bilirim diyen sıradan bir kayınvalide. Sinirleriniz bozulmasın diye her seferinde gülümseyerek biz hallediyoruz merak etmeyin, demeniz bir süre sonra onu vazgecirecektir müdahaleden

Belki bu lafım infial yaratacak ama
Bence bu coğrafyadaki annelerin bazısı oğlu ile duygusal ensest yasıyor.

Babasıyla ilgili saklanan gercek ler neymiş?

Babasıyla ilgili saklanan gercek ler neymiş?
Babasinin terk ettigini sölemişti kaynanam hep megerse kaynanam onu evliyken aldatip simdiki kocasiyla kacmis tum birikmisi alip babasini hep kötülemiş babasina da oglun esime baba diyor seni öldürür karissina cikma demis yillarca adam oylr bilmis ama her ay masrafları karislamis uni terk edene kadar dusunun adamin elinde kanitlwr var. Adam en son demis oglum evleniyor ben yanindw olmam lazim gorusucem ver numarasını diye oda demis 2500 tl verirsen gorustururum adam mesajlari bile atti bize kanitli yani dekontlar felan tabi esime ne o paralar gitti ne de babasinin onu sevdigini esimin su sozu cok agrima gitti annem beni o.. kadın gibi satti. O yuzdrn bazi seyleri koru korune inanmak dogru degil esime hep dedim annenin sakladıkları var bu kdr herkes kotu olamaz arastir die en sn ben arastirdim halasini babannesini babasini buldum ve hepsi konustular esimle. Suan cok mutluyuz annesi ve manyak gorumcem hayatimizdw degiller olamazlarda babannesiniyle cok iyi vakit geçiriyoruz beni coo seviyor kadin halasida ayji sekilde ona ailesini geri verdigime şükür olsun arada annesini ozluyor farkindayim ama ben engellemiyorjm git gorus diorum asla diyor..

O yüzden manyak kaynanalara biraz dur demek gerekitor ben cok gec kaldık demek icin

Ruhum daraldı....
Peki esiniz ne diyor bu durumlara?

Artık yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…