Evet hep kaynana hep görümce

Gelincik88

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
362
260
103
36
Cok konu actim kaynana görümce ile ilgili. Son zamanlarda dahada oturdu taslar yerine.
Kendimi sucladigim zamanlarda oldu. Acaba abartiyormuyum diyerek bocaladigim anlarda. Burdada bazi arkadaslar takinti yaptigimi düsündü beni suclayan üslup ile yorumlar yapti.
Ama öyle degil iste.
Cok olaylar oldu
En son artik sadece burda degil yakin cevremede anlatmaya basladim, acildim. Cokta iyi geldi meger insanlar zaten gözlemliyormus, tanidigi icin tahmin ediyor, hateketlerden anliyormus.
ne kadar rahatladim.

Benim kaynana ve görümce kocama cok bagli hatta bagimli. Kocam bana cekirdek ailesine daha cok ilgi gösterir diye resmen korkuyorlar ve bu korkudan dolayi ellerinden geleni ardina koymuyorlar.

ben artik kötü gelin ilan edildim esimin ailesini istemeyen saygi duymayan. Ama isin asli öyle degil. Görümcem kaynanamla günde 8 kez görüsüyor naklen yayin yapiyor evinden.
Bendende bunu bekliyorlar. 40 yasina gelmis görümce hala herseyini annesine soruyor adim adim anlatiyor ve annesinin bu hosuna gidiyor herseye hakim oluyor ve yönetiyor!
buraya kadar tabi ki kendileri bilir! Gercekten banane!
Ama bendende aynen bunlari bekliyorlar! Sürekli herseyi bilmek herseye dahil olmak istiyorlar.
Misal evlendim 1bucuk sene kaynanam evi ne sekilde havalabdiracagimi söylemeye calisti. O sabah namazina kalkinca heer yeri havalandiriyormus o yetiyormus. Bense ne zaman canim ister bunalirim havalandiririm ne bilim güzel havada yarim aciktir pencereler. Ve bu bile sorun oldu onun dedigini yapmiyorum diye. Cok komik degil mi!?? Böyle birsey takilir mi yaaa söz konusu edilir mi?! Bunlar ediyor....

iste böööyle devam etti. Onlar benim üstüme geldikce ben kendimi geri cektim. boguluyorum resmen herseyi bilmek yönetmek istemelerinden!!!

cok uzun yaziyorum.
konuyu daha özetlemeye calisacagim.

-Benim kendi fikrim olamaz
-kocamda bende 60 yasinda insanlar gibi yasayacagiz
-kocam günde 2-3 kez annesine ugramak zorunda yalniz yasiyor cünkü
-ben ne yapsam görümcem ile kiYaslar kaynana o almadi sen niye aliyosun vs vs
-kizim görümcemin cocuklariyla ayni sekilde kiyaslanir
-bana bebek görmeye gelirler bana takilan altini görümcemede takar
-en iyisi kabile hayati yasamak bunu istiyorlar
-benim anneme poposuni döner kaynana sürekli konusmaz gitmez ama kendisi ilgiyi saygiyi en yüksel levelde bekler
neler neler birsürü psikolojik oyunlar esim aman annesini unutmasin diye acindirmalar

ama yeter artik degil mi????

Kocan napiyor bütün bunlar olurken?

Haklisiniz, sorun size sürekli müdahale etmesi tek bir cümleden tahmin edebildim karakterini. Surekli eleştiri, kendini ovme, kendi yaptığının dogru oldugunu diretip onun yapılmasını isteme aksini begenmeme , ilgi isteği. Vs haklısınız ama bu iş ancak kocanız ile çözebilirsiniz eger baska sorununuz yoksa kulaklarınızı tıkayıp bosverin gerekirse psk yardım alın

Hep aynı benzerleri var bizdede.Ama bu kadar doldurma kendini Allah'a havale et onlar belalarını buluyor.Ben yaşadım görüyorum

Peki bu kadar anlaşamazken muhattap olmak zorunda mısınız ? Madem kötü gelin ilan edilmişsiniz görüşmeyiverin bitsin.
Eşiniz de ne yapıyorsa yapsın ?

Madem bu kadar rahatsız ediyor yakınsanız uzağa taşının. İçli dışlılarsa mesafe koyun. Ama bunları tek başınıza değil eşinizle yapmanız lazım. Bu konuda eş kişisinin tavrı önemli

Peki bu kadar anlaşamazken muhattap olmak zorunda mısınız ? Madem kötü gelin ilan edilmişsiniz görüşmeyiverin bitsin.
Eşiniz de ne yapıyorsa yapsın ?
Bu tarz insanlar sizce gorusmeden durur mu
Oglumuzun evi diye gelirler ki

Oğlumun evi diye evi sahiplenenleri bir çuvala koyup denize atasım geliyor
Oğlumun evi diye evi sahiplenenleri bir çuvala koyup denize atasım geliyor
Nere atarsan at.arsiz insanla uğraşmak inan çok zor
Yipranan sensin
Kaynana kocakadin mesela cocugumun yuvası bozulmasın diye çırpınmasi lazim
Akilli kaynana bunu yapar
Kiz analari hep geri planda.yuvana sahip cik diye ogut veriyolar
Oglan anaları nasıl yuva bozulur bu konuda ihtisas yapiyor

Kaynana olunca bu özellikler otomatik olarak yükleniyor sanırım
Ben de KV ile sıkıntılar yaşadım ama hiç böyle sıkıntılar yaşatmadı bana. O yüzden garibime gidiyor

Kaynana olunca bu özellikler otomatik olarak yükleniyor sanırım
Ben de KV ile sıkıntılar yaşadım ama hiç böyle sıkıntılar yaşatmadı bana. O yüzden garibime gidiyor
Ben kaynana ismini duyunca bile artik cinlerim tepemde
Yakında doğum yapacagim onun gelme ihtimali bile bnei çıldırtıyor
Hic tahmin etmedigim şekilde bir kadin
Kendimi insan sarrafi sanardim oysa resmen safmisim
Ki tepkimi gösterdigim halde anlaamzlik numarası yapiyor
En korktugum insan arsız insan
Alinma kusme yok
İstediğini soyle umruna degil

Ayni kaynanamin ve manyak gorumcemin huylari. 9 sene sevgiliyken cekyim de oh geldi nisanliyken 4 gunu bitirdim. Nisnalima da dedim olmaz ailenle mutlu olamam dedim ben hak etmiyoru. Bunlari ve ben onlari hayatimda istemiyorum dedim birsktim esim sonra topladi kendini maddiyatini düzeltti karsima geldi tekrar evlendik dugunumuze hicbirini çağırmadık esimin istegi buydu evimizi bilmediler dugunu kınayı hicbir ama hicbir seyi. Cok yalvardi duzeldim ettim diye nafile. Ben susardim sayvisizlik olmasin diye en sonunda evlendikten sonra bikac kez ogluna karsi sömürü yapmaya kalkti dur dedim haddini bildirdimesimde cok ofkele di zaten annesine ustune benide bicaklamaya kalktı saldirganlasti esim babasiyla ilgili saklanan gercekleri de ogrendi sayemde tamamen bitirdi görüşmeyi.

EŞİNLE KONUŞUP GEREKİYORSA mutsuz oldugunu ailesi yuzunden bosnamayi istediğini şöyle. Seni kaybetmek istemiyorsa kendine gelir eve alma arama acma engelle telefonlarini da bitti gitti.

Ayni kaynanamdan bahsediyorsun birde ağlar ben boyle boyle düşündüm de o bana bunları diyor

Suanda bebek suphem var esimin ailesiyle tammaen baglari bu sebepten ötürü kopardim ben nişan oncesi ve sonrasinda esimi zorla evlendikten sonra annendir git diye yollardim ama hep mutsuz gelirdi esimde evlendikten sonra 6 ay oncr tamamen birakti ailesiyle gorusmeyi engelledi hepsini pskolojisi duzeldi aramiz da daha iyi. Suanda brbek.olsa da gelemezler

Ama bemim derdim kendi annemle. Her seye karışıriyorben esime dedim dogumdan sonra hic kimse istemiyorum annem ayaginda sallayacak edecek gidecek pekmez verecek istrmiyorum dedim annemi de.
Birlikte bakarız ben kardeşimden biraz biliyorum dedi bende yigenimden biliyorum dedim gerekki olursa sorarız dedim.

O yüzden de suan senin kimseyi iatemedigini soylemen gerekiyor yol yakınken. Anneler çok yoruyor lohusa doneminde psikolojim bozulsun istemiyorum kimse gelmesin ben bakarim bebegime de olurmu?

Ben bayagidir gitmiyorum oraya
Şimdi gelme desem bana onyargilisin diyecek
Annem napti diyecek
Birde hamileliğinin zor gecti hep annemde gecti
Doğumdan sonrada annemde kalcam birsure
Oyuzden gelme desemde anlamazlar
Zaten mesafelisin simdi torununu dami görmesin kafasinda
Babam diger torunlarına altın takmadı
Benimkine takacak diyor
Sanki onun ceyregine ihtiyacim var
Bana surkeli ailesini siirn gosterme derdinde
Basta kimse ailesine duskun herşeyi karistirir göstermiyor
Evlenince anam babam oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…