yeni dertlerimle diyor hala, ya dert gelmeden hazırlık yapma kendine. şimdinin tadını çıkartmaya bak. dertsiz günler dilerim
ne o öyle öpmek falan yaa..sen daha cevabını vermedin bile? ne cesaret bulabiliyor böyle..üstelik bide tribe bağlıyor anlayamaadımmm
çok şaşırdım valla...iki yüz vermeye gelmiyo bu erkeklere yaaa....hayırlısı olmuş canm
gercekten seven erkek........ BENIM NORMAL OLMAMI BEKLERDIII,
KORKUNU YENMEYE YARDIM EDICEM DERDIIII
SANA ZAMAN TANICAM DERDIII ACELE ETMEDEN
BASARICAZ BERABER, ARTIK KORKMICAKSIN MUTLU OLUCAKSIN DERDIII
NASIL YANI BITTIMIII BITMEDIMI DEMEZZZZ, BEN BU KELIMEYI DEMEZDIM BILE, BITEMEZ DERDIM SEVSEM....
aynenn öyle....!! yol wer gitsin...
bende benimkiyle nette tanıştım vallaaa.. Ama benimkii çoookk koştu peşimdenn hiç yüz vermiyordumm çünkü :))
hatta kavga falan ederdim onla ilk tanıştığımda nefret ederdim falanklava:
Sonra bu benden etkilenmeye başlamışş benimle ilgilenmeler falan sürekli netten yazılar yazmalar..:1hug:
Bayaa bi sürdü böylee tabii ben korktuğum için yaklaşmıyordum bunaa
diyordum ben sağlam bi ilişki istiyorum güvenemiyorum sana seni tanımıyorum die
ben sende bu güveni sağlıycam merak etme derdi beraber aşıcaz korkularını derdii
zamanla bende ısındım ona hiç aceleci olmadıı :asigim:
Herşey benim isteğime göre ilerliyordu benim fikirlerime çok önem verirdi
ondan sonra mükemmel bi birliktelik başladıı
Ben onu çok üzmüşümdür ama o beni bi gün bile kırmadı
herşey benim isteklerime göre ilerliyordu
hayatımın erkeğii o dur benim için
şimdi mecburi bi ayrılık yaşıyoruz
dilerim rabbimden tekrar kavuşuruz birbirimize :çok üzgünüm:
aylincim canım benim kendini hiç kötü hissetme, sorun sende değil, güvensizlik korku vs değil. sorun karşına cıkan insanın yanlış olması. zamanı gelince olacak inşallah. senin gibi tatlı bi kızı kaçırmış, haketmemiş demek ki sana layık değilmiş.
aylin bir gün bakamadım konuna sen evet demekten vazgeçmişsin. ne diyim valla, hayırlısı neyse o olsun inşallah. madem 2 gündür sesi çıkmıyor, gerçekten dediğin gibi çokda ciddi değilmiş. Dilerim istediğin gibi, hayırlı bir insan çıkar karşına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?