Evet demeli miyim? Yoksa beklemeli miyim?

yeni dertlerimle diyor hala, ya dert gelmeden hazırlık yapma kendine. şimdinin tadını çıkartmaya bak. dertsiz günler dilerim

malesef yeni bir dert..... ooff yaa...

barismistik, cilvelestik hatta,... sonra bu bana dedi ay ne tatli oluyorsun sen öle öperim simdi dedi, cok tatli bir ses tonuyla bende dedimki, eyvaah aylin sus kudurdu birileri dedim. kiiim senmi benmi dedi. sen dedim. sonra bu dedi, aslinda seni cuma günü öpecektim ama yanlis anlarsin diye korktum dedim öpme felan dedi bu. bende dedim güzellikcee iyiki yapmadin felan, ben evet dedigimde yanaktan öpersin dedimm. buda saskin bir ses tonuyla demezmi , evet dediginde yanaktganmiiii öpecem? dedi. bende köpürdümmm, yanlis duydum yanlis anladim sanirim ben? ha yani sen cuma günü dudaktan öpecektin ölemiii, IYI GECELER yazdim. manyakkk yanlis anladinnn, ben seni anlindan öpecektim dedi sonra bu. cok da inandim simdi.
bende dedim, alnindan öpülen kiz kizmazki, güzel birsey bu dedim felan filan, umarimmm gercekten alnimdan öpmek istemissindir, umarim ben kizdim diye cevirmedin lafi dedim.
buda alinmazmiiiii, IYI PEKI BEN YALAN MI SÖYLÜYORUM AYLIN IYI GECELER BY dedi. sinirli ses tonu. bende sinirlendimmmmm. geri yazdim. AYLIN BEN SANA YALAN SÖYLERMIYIM HIC GERCEKTEN YANLIS ANLADIN desen ölürmüsünnnn, bana güven verecegine inandirecagina böle trip atma yok ben yalan mi sölüyom diye. sonucta güvenmek istiom inanmak istiom yazdimmm. felan filan icimi döktüm köpürdüm. hassas konuydu cünkü, acik ve net sordum, buda ben yalancimiyim diyor ceviriyo lafi.
yine ben mi abarttim? sanmiyorum. sadece acik sözlüydüm.
cvp yazmadi, bende yazmicam!!!! kizginim ona, hic taviz vermiyor kendisinden, hemen trippp.......kötükedihüsoklava:

Son düzenleme:
ya arkadasimla paylastim bu durumu, cok abarttigimi söyledi.. ((( ya ben niye böleyim anlamadim gitti. mesaj attim özür dilerim, ve sanirim hormonell bu sinir tepki dedim, gercektende öle sanirim, ay sonlari ben sinirli oluyorum regl yüzünden.... umarim anlayisla karsilar. tatli tatli sms attim....
sizde benden biktiniz biliyorum :) gercekten hormonell.. umarim yani :)
ama hata yapa yapa ögrendim simdi, cok kurcalamicam,

ne o öyle öpmek falan yaa..sen daha cevabını vermedin bile? ne cesaret bulabiliyor böyle..üstelik bide tribe bağlıyor anlayamaadımmm

ne o öyle öpmek falan yaa..sen daha cevabını vermedin bile? ne cesaret bulabiliyor böyle..üstelik bide tribe bağlıyor anlayamaadımmm

ben bitirdim ablalarim ((((
Sebep:

1. onun ufak tefek huylarini, ve davranislarini beyenmemistim, (cok aceleci vs.)
2. Annem hissetti sanirim kiii hep hissediyor bende birseyler olunca, kiziiim bana anlatmak istedigin birsey varmiiii yerimseniben diye yanima gelir, bende tabi eger ki böle birsey varsa kendimi ele veriyorum. kizariorum, ele vermemeye calistim nekadar basardim bilmiyorum, sonra konustuu da konustuuu: bana laf getirmeyin... dikkat edin felan dedi. bende dedim zaten anne bilion korktugumu, kimi sevebilirimki dedim...... iyi böle kizim, ben sana hayirli birini bulurum üzülme sen diyo yerimseniben

ve o an bana birsey oldu....... anem hissetmisti ama benim söylemeye cesaretim yoktu, icimde hep bi korku var ablalar..... sevebilecekmiyim, güvenebilecekmiyim.....
aslinda bunlar olamicak olmuyorrrrrrrrr istee senağlama
annemi üzmek istemiyorum, yine yanlis birini sevmek istemiyorum diyip bitirdim Çok üzgünüm çoook

zaten hicbirseyden taviz vermeyen, hep kendisini hakli gören biriyle yapamam.
cok zorlastim cok zorum zorum zorummm senağlama
ve bana sadece ne cevabi verdi biliyormusunuz?

NASIL YANI SIMDI BITTI MI BITMEDIMI dedi sadece buuuu........
korktugumu söyledim, basaramicami, ve onu üzmek istemedigimi, kalbini baskasina acmasini söyledim......... halbuki ben savasacagini emek verecegini sanmistim ki ummuyordum böyle birsey, HICBIR CEVAP GELMEDI BASKA, demekki bana göre biri degilmis, demekki GERCEKTEN istememis beni........ buna cok sevindim...

hayirlisi neyse onu diliyorum herzaman.....

kendimi hazir hissetmedigimi anladim..... daha dogrusu KORKUYORUM :a015:

çok şaşırdım valla...iki yüz vermeye gelmiyo bu erkeklere yaaa....hayırlısı olmuş canm

gercekten seven erkek........ BENIM NORMAL OLMAMI BEKLERDIII,
KORKUNU YENMEYE YARDIM EDICEM DERDIIII
SANA ZAMAN TANICAM DERDIII ACELE ETMEDEN
BASARICAZ BERABER, ARTIK KORKMICAKSIN MUTLU OLUCAKSIN DERDIII

NASIL YANI BITTIMIII BITMEDIMI DEMEZZZZ, BEN BU KELIMEYI DEMEZDIM BILE, BITEMEZ DERDIM SEVSEM....

aynenn öyle....!! yol wer gitsin...

aylincim canım benim kendini hiç kötü hissetme, sorun sende değil, güvensizlik korku vs değil. sorun karşına cıkan insanın yanlış olması. zamanı gelince olacak inşallah. senin gibi tatlı bi kızı kaçırmış, haketmemiş demek ki sana layık değilmiş.

bende benimkiyle nette tanıştım vallaaa.. ama benimkii çoookk koştu peşimdenn hiç yüz vermiyordumm çünkü :))
hatta kavga falan ederdim onla ilk tanıştığımda nefret ederdim falan klava:
sonra bu benden etkilenmeye başlamışş benimle ilgilenmeler falan sürekli netten yazılar yazmalar..:1hug:
bayaa bi sürdü böylee tabii ben korktuğum için yaklaşmıyordum bunaa
diyordum ben sağlam bi ilişki istiyorum güvenemiyorum sana seni tanımıyorum die
ben sende bu güveni sağlıycam merak etme derdi beraber aşıcaz korkularını derdii
zamanla bende ısındım ona hiç aceleci olmadıı :asigim:
herşey benim isteğime göre ilerliyordu benim fikirlerime çok önem verirdi
ondan sonra mükemmel bi birliktelik başladıı
ben onu çok üzmüşümdür ama o beni bi gün bile kırmadı
herşey benim isteklerime göre ilerliyordu
hayatımın erkeğii o dur benim için
şimdi mecburi bi ayrılık yaşıyoruz
dilerim rabbimden tekrar kavuşuruz birbirimize :çok üzgünüm:

allah hayırlı gördüyse kavustursun sızı

evet belkide öyle..... cünkü hicbir cevap dahi gelmedi bugüne kadar...
dün de bekledim gelmedi, demekki ciddi degilmis, yoksa kosardi pesimden!!!!
Üzülmüyorum!
Allah hayirli birini cikarir elbet.........

aylin bir gün bakamadım konuna sen evet demekten vazgeçmişsin. ne diyim valla, hayırlısı neyse o olsun inşallah. madem 2 gündür sesi çıkmıyor, gerçekten dediğin gibi çokda ciddi değilmiş. Dilerim istediğin gibi, hayırlı bir insan çıkar karşına..

sagol tsk ederimm.. ayriyetten tsk ederim konuma ilgi duyup takip ettigin icin... :1hug:

KIZLAR kendisi AZ ÖNCE sms atti, sesli sms.
Napiyorsun nasilsin iyimisin, dedi, bende iyi olmaya calisiyorum seni sormali dedim. napiyim iste ne desem yalan dedi, disardayim kendim geziorum düsünüyorum, sen napiyorsun dedi.....
hic yüz vermiyorum..... hayirlisi olsun

Elveda güzel gözlüm felan diyip duruyoo...
bende dedim hem gerceklerde onlar hemde bir test, bakalim savasionmu diye.
bana dioki, eger sen kendi düsünceni deseydin savasirdim ama yalan söyledin ozaman felan filan ayy yoruldum ugrasamicam.......
ama herzaman senin yanindayim birseye ihtiyacin olursa felan filan diyo
istemiyom hicbirsey...

amaan beaa

aylin canım baştan sona okudum yazdıklarını biraz gerçekçi konuşacağım umarım kızmazsın
başta şunu söyleyimki kendini evliliğe hazır hissettiğini söylemişsin ama bence davranışların çok çocukça yani sen evliliği hnüz beceremezsin en ufak birşeyi sorun ediyorsun ben bile okurken verem oldum o adamı düşünemiyorum
bak yine iyi bir çocukmuşki seninle devam ettirmek istiyor ben oluyum yeminle hiç uğraşmazdım kusura bakmna canım lütfen
kız tarafı naz tarafıdır tamm anladık
korkuların var tamm anladık
ama sen kendine yeni bir sayfa açmadan bu korkularını bir nebzede olsa hafifletmeden mutlu olamazsın
korkuların varsa hiçbir ilişkiye başlama işte böyle yaarım kalır
olgun bir insan gibi düşün lütfen
bir insan öyle hah deyince tanınmıyor maalesef yıllar geçsin bak gör hala yeni yeni huylarını davranışlarını öğrenirsin
aşk güzel şey be yavrum yaşamaya değer
keşke bu kadar sıkmasaydın çocuğu
ikinci bir değinmek istediğim konu sen daha evet bile dememişken ne diye herşeyini seninle paylaşsınki
birde bunun için trip yapmışsın
söylemek zorunda değil herşeyini istersen karısı ol
sende sakın ona ailenin özelini açığını herşeyini anlatma ben hiç sağlıklı bulmuyorum
yani başka biriside olabilir bu farketmez
biraz daha sempatik ol canım
her an sorun yaratmaya hazır bir yapın var ve bunu ona hissettirmişsin
hakkında hayırlısı olsun
bak sende görmüş oldun böylece evlikliğe hazır olmadığını
yani en basit bir arkadaşlık bile olamadı
canım senin iyiliğin için,kendini görebilmen için yazdım bunları
eğer beklentileriin kesinlikle sen haklısın boşver değmez dememse
kusura bakmna biraz ağır oldum sanırım

merhaba arkadaslar, benim konuyu okuyan ablalarima sesleniyorum.......
ben bu cocugu cok SIKMISIM evet, bende kendim okudum yazdiklarimi, gercekten ben miyim bu???
cok mizmizzz misim ben yaaa....... tarihlere baktim, REGL dönemim mis........
ne yazikki cekilmez oluyorum...
1 bucuk ay gectiii....... ve ben dün mesaj attim ona.....
özledigimi fark ettim.... sinavim da gecti gitti, basardim sükürler olsunki......
benimle görüsmek istedigini ve özledigini söylüyor....
1 bucuk ay hic yazmadi bana, sanirim hakliydi, neden ugrassinki... niye bosuna kovalasin demi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…