Evet Biz Evde Kalmış Kızlar

Evlenmek marifet falan degil.ben de 29 yasimda bir aylik evliyim.inan bekarken daha mutluydum

bende maddiyat eşit olmasından yanayım çünkü çok sorun oluyor

Evde kalmak gercekten igrenc bir tanimlama.
Konuyu okumadim sadece 33 yasinda olduğunuzu okudum. Bence ideal evlenme yaslari 30larin basi.
Ayrica herkes evlenmek zorunda da degil. Sacma sapan evliliklerdense bekar olmak yeğdir.

36 yaşındayım. Evlenmek şartmı ki bu hayatta.10 evliden 8 i şikayetçi. Rahmetli ananemin bir lafi vardi.koca iyi bisey olsa adi gonca olurdu diye.
Zaten bu yaştan sonra koca kahri çekmek akil kârı değil

Hep aynı arabesk konular, konu sahibi drama queenler..
İnşallah evlenirsiniz, dinimiz amin
Burda hep boşanıyorum,
Boşanacağım, boşandım...eşimle anlaşamıyoruz, yok kv yok kb...Asıl bence bunlar sıktı.Biraz da bu insanlar konuşsun ne var yani.

Ya napıyorsan yap sen beni alıntılama gör geç.

38 yaşındayım ve yeni evlendim, üstelik hamileyim. Kendinize yüklenmeyin. Bunların toplumun dayattığı sıfatlar, ne zaman isterseniz o zaman evlenirsiniz.

bana bu sıfatların hepsi yapıştırıldı, eminim ki çok kişi bu da kaldı bak evlenemedi, sevgilisi oyalıyor dedi. Ne yaptım onlara inat çalıştım, kitaplar yazdım, resimler yaptım, imza günlerim oldu, sevdim sevildim ve gün geldi evlendim.

kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin.

isteyen 25’inde isteyen 45’inde evlenir.

Hanımlar,
tartışma sebebiniz nedir? Boşanma, kayınvalide, görümce, eş, evlenmemek, yalnızlık üzerine açılan konular mı?
Kurallar dahilinde olduktan sonra yönetim dahi kimseye neden konu açtın demedikten sonra sizlerde bu konu neden açıldı dememelisiniz.

Bakınız
BDV bölüm kuralları kısmında yer alan ama site genelini kapsayan madde ne diyor:

İlginizi çekmeyen bir konu olursa lütfen yorum yazmak yerine, ilginizi çeken konulara yöneliniz.

Duygularınızı çok güzel ifade etmişsiniz. 31 yaşında ve bekar bir kadın olarak konu sahibini de sizi de kendime çok yakın hissettim. Sadece bir hususu merak ediyorum. Çok istediğiniz bir zamanda mı eşiniz karşınıza çıktı, yoksa istemekten vazgeçtiğinizde mi?

Kendi hayat planımı kurmaya ve artık beklentimi kestiğim bir dönemde geldi evet...
Yalnız ve güçlü bir hayat kurmalıyım ve bunun için gereken adımları attığım bir dönemdi...
Çünkü bütün ümitlerim bitmişti..

şartların oluşmuş olması sanırım çok önemli... eşim hazır değilmiş mesela ben ne kadar istesemde.. olmazmış yani zaten öncesinde...

dua çok önemli... bırakmayın sakin..
Allah size en güzelini yaşatsın bütün olacağınız tamamlanacağınız biriyle olun inşallah..

Kendine ait bir evde , ortalama bir yaşam standartlarinda yaşayıp mutlu mesut takılıyor olsan dısardakiler birak sana acımayi dua etmeyi, ögüt vermeyi, senden öneri almaya baslarlar.

Hayatın tadını çikar, bu tat sadece evlilkte degil.

Bunu once sen yaşa , etraf zaten görecektir.

Boşanmış bir tanidigim Amerika'da tek başına tatil yaparken ayni yastaki evli arkdaşi mutlu bir evliligi olmasina ragmen nasil da özendigini söylemisti.

O bosanmis kiz (veya evde kalmis kiz) babasinin evinde egitimsiz parasiz sabah aksam ev temizleyerek ve koca bekleyerek yasiyor olsaydi herkes aciyacak ve "ay evlen de kurtul " laflari edecekti.

Yani, hersey kisinin kendisinde bitiyor. Evde kalmis kiz dedikleri kizlarin hayatlari hep boyle ortalama veya üstu olsa kimse agzini acip da "ay sen de evlen de mutlu ol işşallah" demez, diyemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…