evet ben gercekten malım

sizce bu okuldan baska okula mı geçmeliyim

• kesinlikle

OY: 0 0,0%
  • asla

OY: 0 0,0%
  • mantıksız

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

hadiyingari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
1
0
86
Adana
Merhaba sevgili arkadaşlar. Uzun zamandır içimi dökecek danışacak birilerini arıyorum çevremde çok daraldım bunaldım artık eğitim ve kendi hayatımla ilgili sorunlardan dolayı . Bunları anlatarak sizin de içinizi karartmak istemiyorum . Ben 2009 21 yaşındayken ekonometri bölümüne yerleştim . Ve hiç istemediğim bir bölümdü kulaktan dolma bilgilerle es dostun tavsiyesiyle yazmıstım geldi gittim 2 sene okudum sonra tekrar sınava girdim ve cok da iyi olmayan bir üniversitenin ingilizce işletme bölümüne yerleştim tabi yaş ilerliyor . . İngilizce hazırlıkta 1 sene kaldım ve daha fazla sene kaybetmemek için türkçe bölüme başvurdum ve kabul edildim.ikinci üniversite sehrim olduğu için de artık baska bir sehre gitmek oraya alısmak cevre edinmek bana çok zor geldi . aynı üniversitede 2.öğretim oldum ama üniversitemin kalitesi çok kötü şu an 2.sınıfım derslerim de kötü değil ama ben şimdi düşününce gecen sene türkçe öğretim icin baska büyük bir üniversiteye ( istanbul,marmara en kötü ege gibi ) gitmediğim için pişmanlık duyuyorum . arastırma gorevlisinin girdiği ders bile var siz düşünün artık kaliteyi. ben baska bir yere gitmek istesem ailem nasıl tepki verir üçüncü bir yere gitmeme bunların hepsini düşünmekten baska sey yapamaz oldum kaç gündür (( Bana birşeyler soyler misiniz lütfen bir akıl verin ne yapmalıyım sizce razı olup bu kalitedeki bi üniversiteden mezun mu olmalıyım yoksa yeni bir üniye mi gitmeliyim gidersem de yine derslerim sayılır . matematiğim iyi öss de kendime güveniyorum . 25 yaşındayım şu an ne yapmalıyım lütfen birşeyler soyleyyyiiiiiiinn ((((((((

tatlım okumanın yası yok aılenle konus ıkna edebılıyosan ıkna et baska unıversteye gec bouna zamn kaybetme dusunmekle yol alamazsın ıcraate gec derım bence dha fazla gec kalmamıs olursun cunku ıcıne sınmeyen bı bolumde okumanın hıc bı faydası olmayacaktır sana Allah yardımcın olsun

Ablacım 20 yaşındayım, üniversite okuyorum bitirmek üzereyım. Bölümümü sevmeme rağmen keşke istediğim üniversite olana kadar deneseydim diyorum zaman zaman. Okumak, ilimle uğraşmak öyle güzel bir eylem ki.. Buna farklı açılardan bakarsanız mutlu olabilirsiniz bu sizin elinizde. Aileniz dahil kim ne düşünürse düşünsün. Çünkü onların değil sizin gönlünüze hitap edeni yaşamanız gerekiyor bence. Bir takım pişmanlıklar yaşamış bir küçüğünüz olarak söylüyorum bunları amacım öğüt vermek değil ama mutlu olmalısınız sürekli üniversite değiştirseniz bile onca sene geçmesine rağmen istediğiniz yere gitmeye dair bir umudunuz var. benim okulumda bir abla okuyor 40 lı yaşlarında. Ben ona hayranım mesela. Benden çok okulda vakit harcıyor ve gayet başarılı. Evli, çoluk çocuk sahibi insan bir yandan tahsilini sürdürüyor. Ben eğitimine kendini veren insanlara helal olsundan başka bir şey diyemiyorum. Yolunuz açık olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…