- Konu Sahibi hadiyingari
Merhaba sevgili arkadaşlar. Uzun zamandır içimi dökecek danışacak birilerini arıyorum çevremde çok daraldım bunaldım artık eğitim ve kendi hayatımla ilgili sorunlardan dolayı . Bunları anlatarak sizin de içinizi karartmak istemiyorum . Ben 2009 21 yaşındayken ekonometri bölümüne yerleştim . Ve hiç istemediğim bir bölümdü kulaktan dolma bilgilerle es dostun tavsiyesiyle yazmıstım geldi gittim 2 sene okudum sonra tekrar sınava girdim ve cok da iyi olmayan bir üniversitenin ingilizce işletme bölümüne yerleştim tabi yaş ilerliyor . . İngilizce hazırlıkta 1 sene kaldım ve daha fazla sene kaybetmemek için türkçe bölüme başvurdum ve kabul edildim.ikinci üniversite sehrim olduğu için de artık baska bir sehre gitmek oraya alısmak cevre edinmek bana çok zor geldi . aynı üniversitede 2.öğretim oldum ama üniversitemin kalitesi çok kötü şu an 2.sınıfım derslerim de kötü değil ama ben şimdi düşününce gecen sene türkçe öğretim icin baska büyük bir üniversiteye ( istanbul,marmara en kötü ege gibi ) gitmediğim için pişmanlık duyuyorum . arastırma gorevlisinin girdiği ders bile var siz düşünün artık kaliteyi. ben baska bir yere gitmek istesem ailem nasıl tepki verir üçüncü bir yere gitmeme bunların hepsini düşünmekten baska sey yapamaz oldum kaç gündür (( Bana birşeyler soyler misiniz lütfen bir akıl verin ne yapmalıyım sizce razı olup bu kalitedeki bi üniversiteden mezun mu olmalıyım yoksa yeni bir üniye mi gitmeliyim gidersem de yine derslerim sayılır . matematiğim iyi öss de kendime güveniyorum . 25 yaşındayım şu an ne yapmalıyım lütfen birşeyler soyleyyyiiiiiiinn ((((((((