Evet aldatıyor!

Ne yasadin bacim sen
benim kimsem yok annem var ve derdimi ona bile anlatamam ben neler yaşadım otur oturduğun yerde der hemen babam yok 13 yaşından beri çalıştım hep fakat şuanda bebek var ve bendende ayrılmıyo evli olunca özel sektörde zaten iş bulmak zor burda iş yok olanlarda asgari ücret ve gecenin kaçına kadar çalıştırıyolar bebeğimi kreşe versem gelen para oraya bile yetmez benden ayrılmaz çok huysuz bi bebek...eşimin sinirlenince gözü bişey görmüyo şiddete kadar gidiyo bazen fakat lafları daha da ağır ağza alınmicak şeyler söylüyo en küçük tartışmada oturup muhabbet etmez sadece s... istemeye gelince yalakalık yapar onuda duygusuz tabi birlikte olmak istemiyorum kadınlar duygusallık bekliyo herşeyden önce bu seferde daha çok sinirlenyio napıcağımı bilemiyorum iyi yönleri dersen sadece sorumluluklarını bilir evine zamanında gelir vs..

Ayyy şu an göbekli bir kadına ''Kız mı oğlan mı? Kaç ay kaldı doğuma?'' diyen çam devirici konumuna düştüm.
Senden beklemezdim doğruya doğru.

konuyu dağıtmak istemem ama
ben yaptım bunu
hamileydim, bir kadında da benimkinden top gibi bir göbek
siz de hamilesiniz herhalde dedim
yooo ooo dedi
sen düşün halimi...

Anladim sartlar diyorsun. Ama baba evinde bagirip cagirilsa da siddet yasamazsin herhalde.
eve zamaninda geliyirmus birak gelmesin arkadas. Birak o gorevini yapmasin. Oyle insani daha az gor (mumkunse gorme hayatinda)
hayirlisi olsun. Dua her kapiyi acar. Allah yardimciniz olsun

aldatan adamı affetsen bile hayatın boyunca bıçak misali taşırsın aldatılmayı yüreğinde. bu yarayı kapatmanın belki de tek yolu bitirmek. yolverin gitsin, zaten aldatan insan sizden vazgeçmiştir.sadece ortaya çıkınca bir panik yaşıyorlar o kadar, yoksa sevgisinde samimi olan insan aldatmaya yeltenmez bile. kadının gücü yoktur, arkasında ailesi yoktur anlarım. o zaman geçici bir süre sabredip gücünü toplayacaksın. ayakta durabildiğin, paranı kazanabildiğin zaman da çekip kapıyı çıkacaksın. Hayatta hiçbirşey sizden önemli değil bunun farkına varın önce. erkekleri gözümüzde fazla büyütüyoruz bizim sorunumuz bu, onlardan büyük Allah var. Güçsüzün gözünün yaşına bakmıyorlar kimse kusura bakmasın. erkekler eskisi gibi koruyup kollamıyorlar artık, onlar eskide kalmış. Bugün çocuğun derler şu derler bu derler seni engellemek için. boşanmana çalışmana karışırlar, sen ayakta durunca da gıptayla bakarlar.

valla bu sözler şairane geldi.Cok sevdim yüreğinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…