- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.715
-
- Konu Sahibi madambovry
ay bir an şaşırdım varya...en azından ben hemen kestırıp atamadım :) ama sonra attım :)
benim kimsem yok annem var ve derdimi ona bile anlatamam ben neler yaşadım otur oturduğun yerde der hemen babam yok 13 yaşından beri çalıştım hep fakat şuanda bebek var ve bendende ayrılmıyo evli olunca özel sektörde zaten iş bulmak zor burda iş yok olanlarda asgari ücret ve gecenin kaçına kadar çalıştırıyolar bebeğimi kreşe versem gelen para oraya bile yetmez benden ayrılmaz çok huysuz bi bebek...eşimin sinirlenince gözü bişey görmüyo şiddete kadar gidiyo bazen fakat lafları daha da ağır ağza alınmicak şeyler söylüyo en küçük tartışmada oturup muhabbet etmez sadece s... istemeye gelince yalakalık yapar onuda duygusuz tabi birlikte olmak istemiyorum kadınlar duygusallık bekliyo herşeyden önce bu seferde daha çok sinirlenyio napıcağımı bilemiyorum iyi yönleri dersen sadece sorumluluklarını bilir evine zamanında gelir vs..Ne yasadin bacim sen
Ayyy şu an göbekli bir kadına ''Kız mı oğlan mı? Kaç ay kaldı doğuma?'' diyen çam devirici konumuna düştüm.
Senden beklemezdim doğruya doğru.
Bayanlar gercekten merakimdan soruyorum "aldatilinca hemen kestirip attınız mi?"
benim kimsem yok annem var ve derdimi ona bile anlatamam ben neler yaşadım otur oturduğun yerde der hemen babam yok 13 yaşından beri çalıştım hep fakat şuanda bebek var ve bendende ayrılmıyo evli olunca özel sektörde zaten iş bulmak zor burda iş yok olanlarda asgari ücret ve gecenin kaçına kadar çalıştırıyolar bebeğimi kreşe versem gelen para oraya bile yetmez benden ayrılmaz çok huysuz bi bebek...eşimin sinirlenince gözü bişey görmüyo şiddete kadar gidiyo bazen fakat lafları daha da ağır ağza alınmicak şeyler söylüyo en küçük tartışmada oturup muhabbet etmez sadece s... istemeye gelince yalakalık yapar onuda duygusuz tabi birlikte olmak istemiyorum kadınlar duygusallık bekliyo herşeyden önce bu seferde daha çok sinirlenyio napıcağımı bilemiyorum iyi yönleri dersen sadece sorumluluklarını bilir evine zamanında gelir vs..
Paranoyak olacağız bu aldatma konuları yüzünden
Kocamı takip etmiyorum, etmeyeceğim de
Aldatır da bana yakalanırsa kendi bilir ne olacağını
Asla affetmem, savaşmam
Eğer sizi seviyorsa o kadından vazgeçer ve size kul köle olur. Bu düşüncede de hem fikir değilim, başka bir kadına dokunmuş, beni de salak yerine koymuş bir adamı ömür boyu kölem olsa affedemem. Böyle bir şey Rabbim kimseye göstermesin ancak başıma gelirse affım yoktur. Bir kere yaşadım, bir kere sildim attım, yine yaparım, gözümün nuru olsa çıkarıp atarım