Evet aldatıyor!

madambovry

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
11
31
Merhaba arkadaşlar bu formu ve bu bölümü uzun süredir takip ediyorum. Aldatılma konuları her geçen gün biraz daha artıyor. Ne yazık ki evliler aldatıyor diğerleri de buna çanak tutuyor. Yaşamış olduğum bir kaç olaydan yola çıkarak yazmak istiyorum. Eğer eşiniz telefonunu sizden saklıyorsa, bir anda değişip geceleri sizden sonra yatmaya başladıysa, imalı ama bir o kadar da anlamsız tebessümleri var ise, evine geç geliyorsa, her boş anını sizinle değerlendirmeyip başka bir iş çıkarıyorsa bilin ki aldatılıyorsunuz. Elbette istisnalar olacaktır onları tenzih ederim. Bir diğer husus ise siz sorunca yalanlayıp hemen savunmaya geçiyorsa ki erkekler sandığımızdan daha aptallar evet aldatıyor.
Burada her gün bir yenisini okuyorum çok yazık. Korkmayın gerçek bir kadın gibi davranın ve üstüne gidin. Boşamayla tehdit edin ve gerekirse boşanın. Eğer sizi seviyorsa o kadından vazgeçer ve size kul köle olur. Yok bunu yapmıyorsa zaten sevmiyordur. Bir şekilde kendini size affettirir ve bulduğu ilk fırsatta diğer kadına gider. Ben bunları nereden mi biliyorum? Çünkü yaşadım. Yaşananlar bana ders oldu sizlere de fikir olsun. Asla ama asla aldatan erkeğin iyi olduğunu düşünmeyin. Çünkü onlar iyi olsaydı seviyorum dediği çocuğunun annesini aldatmazdı. Ve biz kadınlar ! biz de uzak duralım bu iğrençlikten. Erkeklerin yaptığını yapan bir o kadar da kadın var.
Bu arada eşinizin teknoloji ile arası iyiyse ve aldattığını düşünüyorsanız bilin ki sizden sakladığı mail adresi vardır. Siz bulamazsınız onu,gidin bir bilgisayarcıya her şeyi, bütün dökümleri elinize sunar. Öyle kurcalamayla iyi saklanan bir şeyi ancak uzmanı bulur. Siz de uzmanına gidin. Ağlayıp yakınmayın ayakta durun! Gerçek bir kadın olun!
Sizlere söyleyeceğim naçizane bir kaç paragraflık cümleler. İnşallah aldatma konusunu açan hanımlara yardımı dokunur. Sağlıcakla...​

büyük konuşmak istemiyorum ama aldatılmanın haklı bir yanı yok..yani tehdit edip geri döncek falan bana göre boş bir savaş..tek çözüm boşanmak..çok şükür eşime güvenim sonsuz onunda aynı şekilde...yani sanırım benim kesinlikle affedemeyeceğim tek şey aldatılmak.....

Paranoyak olacağız bu aldatma konuları yüzünden
Kocamı takip etmiyorum, etmeyeceğim de
Aldatır da bana yakalanırsa kendi bilir ne olacağını
Asla affetmem, savaşmam
Eğer sizi seviyorsa o kadından vazgeçer ve size kul köle olur. Bu düşüncede de hem fikir değilim, başka bir kadına dokunmuş, beni de salak yerine koymuş bir adamı ömür boyu kölem olsa affedemem. Böyle bir şey Rabbim kimseye göstermesin ancak başıma gelirse affım yoktur. Bir kere yaşadım, bir kere sildim attım, yine yaparım, gözümün nuru olsa çıkarıp atarım

Simdi benim esim teknojiden cok iyi anlar ve son zamanlarda bende sonra yatmaya basladi.simdi ben aldatiliyormuyum.tabiki hayir. Yani hicbiseyini yakalamadim bilmiyorum.zaten akilli adam ewdeki bilgisayardan o halti yemez.esimin ofisindeki bilgisayarida kucaklayip bi uzmana goturemeyecegime gore oyle bisey olursa allahin gozume sokmasini bekliycem

Yoo hayır yukarıda istisnaları tenzih ederim demiştim. Görünen o ki eşinizde tenzih ettiğim kişilerden. Ben sadece yaşadığım olaydan yola çıkarak yazdım bunları. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Ek olarak; aldatılmaktan bu kadar korkmayın allah aşkına. Hayatınızdaki adam aldatmaktan korksun. Başkasına dokunduğu anda hayatından çıkacağınızı bilsin. Buna rağmen, sizi kaybetmek pahasına yapıyorsa da zaten o ilişki bitsin, bitmeli...

Eğer sizi seviyorsa geri döner kul köle olur mantığı da dibine kadar kendine güvenmeyen kadınların yapacağı iş. Aldattıktan sonra dönse ne olur dönmese ne olur? Hatta tüm kapıları kapatmak lazım ki döneceği varsa da dönemesin.

Kırmızıyla belirttiğiniz cümleme baktımda evet haklısınız. Aldatan bir adam sevmezki yalvarınca seviyor olsun...

Evet haklısınız ben bunu yaşadım ve böyle düşünmüştüm. Başka bir açıdan bakmak nasip oldu şuan.

Kırmızıyla belirttiğiniz cümleme baktımda evet haklısınız. Aldatan bir adam sevmezki yalvarınca seviyor olsun...
Ya yanlis anlamayin da ben simdi taktim sizin nickinize. Neden a'yi yazmadiniz acaba? Degistirebilmeniz mumkun mu? Cok sevdigim bir kitaptir Madame Bovary. A'yi de ekleyin lütfen. .

O dergileri kim okuyor yaaa. Valla kuaföre gittiğimde oluyor, sıra beklerken elime alıyorum, IQmda 20 puanlık bir düşüş gerçekleşiyor anında.
Haha ben lisedeyken falan okurdum. Her ay aldığımı varsayarsak IQ'yu sıfırlamış hatta eksiye düşmüş bile olabilirim. Allahtan çabuk kurtulmuşum bu illetten.

Bu konunun amacı ne?
Kadınlarımızın büyük bölümü zaten dediklerinizi uyguluyor. Sonuç: Tüm hayatını kocasını elinde tutmaya adamış, kişiliksiz, birey olamamış, erkeğe bağımlı, özgüvensiz kadınlar sürüsü. Bu tip düşünceler, tavsiyeler en başta kadını acizleştiriyor. kadınlar acizleştikçe de erkekler zıvanadan çıkıyor.
Kafa yormayın bunlara. Siz hayattan keyif almaya bakın. Mutlu huzurlu bir evliliğiniz olsun. Aldatılırsa elbet ortaya çıkar, gerekeni yaparsınız. Tüm hemcinslerime tavsiyemdir bu söylediklerim. Hayat bir erkeği elde tutmakla geçirilmeyecek kadar kısa ve güzel.

Bir ekleme..
Eğer aldatıldığınızı düşünüyorsanız ancak bilmeniz bir şey değiştirmeyecekse..
Yani boşanmayacaksanız..
Kurcalamayın, araştırmayın.
Görsenizde görmemezlikten gelin.

Haha ben lisedeyken falan okurdum. Her ay aldığımı varsayarsak IQ'yu sıfırlamış hatta eksiye düşmüş bile olabilirim. Allahtan çabuk kurtulmuşum bu illetten.
Ayyy şu an göbekli bir kadına ''Kız mı oğlan mı? Kaç ay kaldı doğuma?'' diyen çam devirici konumuna düştüm.
Senden beklemezdim doğruya doğru.

sonunda getirin bana bilgisayarı yada telefonu ben tüm kirli çarşaflarını ortaya dökeyim yazacağınızı sandım.

aslında iyi fikir. bilgisayardan iyi anlarım bu işe mi girsem ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…