- 18 Aralık 2014
- 11
- 31
-
- Konu Sahibi madambovry
evet, mart gelince adamlar iyice sapıttı herhaldeBu aralar bdv de ne kadar cok artti aldatma konulari ya..
Simdi benim esim teknojiden cok iyi anlar ve son zamanlarda bende sonra yatmaya basladi.simdi ben aldatiliyormuyum.tabiki hayir. Yani hicbiseyini yakalamadim bilmiyorum.zaten akilli adam ewdeki bilgisayardan o halti yemez.esimin ofisindeki bilgisayarida kucaklayip bi uzmana goturemeyecegime gore oyle bisey olursa allahin gozume sokmasini bekliycem
Kırmızıyla belirttiğiniz cümleme baktımda evet haklısınız. Aldatan bir adam sevmezki yalvarınca seviyor olsun...Paranoyak olacağız bu aldatma konuları yüzünden
Kocamı takip etmiyorum, etmeyeceğim de
Aldatır da bana yakalanırsa kendi bilir ne olacağını
Asla affetmem, savaşmam
Eğer sizi seviyorsa o kadından vazgeçer ve size kul köle olur. Bu düşüncede de hem fikir değilim, başka bir kadına dokunmuş, beni de salak yerine koymuş bir adamı ömür boyu kölem olsa affedemem. Böyle bir şey Rabbim kimseye göstermesin ancak başıma gelirse affım yoktur. Bir kere yaşadım, bir kere sildim attım, yine yaparım, gözümün nuru olsa çıkarıp atarım
Evet haklısınız ben bunu yaşadım ve böyle düşünmüştüm. Başka bir açıdan bakmak nasip oldu şuan.Ek olarak; aldatılmaktan bu kadar korkmayın allah aşkına. Hayatınızdaki adam aldatmaktan korksun. Başkasına dokunduğu anda hayatından çıkacağınızı bilsin. Buna rağmen, sizi kaybetmek pahasına yapıyorsa da zaten o ilişki bitsin, bitmeli...
Eğer sizi seviyorsa geri döner kul köle olur mantığı da dibine kadar kendine güvenmeyen kadınların yapacağı iş. Aldattıktan sonra dönse ne olur dönmese ne olur? Hatta tüm kapıları kapatmak lazım ki döneceği varsa da dönemesin.
O dergileri kim okuyor yaaa.Cosmopolitanın köşe yazıları gibi olmuş.
Ya yanlis anlamayin da ben simdi taktim sizin nickinize. Neden a'yi yazmadiniz acaba? Degistirebilmeniz mumkun mu? Cok sevdigim bir kitaptir Madame Bovary. A'yi de ekleyin lütfen. .Kırmızıyla belirttiğiniz cümleme baktımda evet haklısınız. Aldatan bir adam sevmezki yalvarınca seviyor olsun...
Haha ben lisedeyken falan okurdum. Her ay aldığımı varsayarsak IQ'yu sıfırlamış hatta eksiye düşmüş bile olabilirim. Allahtan çabuk kurtulmuşum bu illetten.O dergileri kim okuyor yaaa.Valla kuaföre gittiğimde oluyor, sıra beklerken elime alıyorum, IQmda 20 puanlık bir düşüş gerçekleşiyor anında.
Ayyy şu an göbekli bir kadına ''Kız mı oğlan mı? Kaç ay kaldı doğuma?'' diyen çam devirici konumuna düştüm.Haha ben lisedeyken falan okurdum. Her ay aldığımı varsayarsak IQ'yu sıfırlamış hatta eksiye düşmüş bile olabilirim. Allahtan çabuk kurtulmuşum bu illetten.