Evet aldatıyor!

Ya yanlis anlamayin da ben simdi taktim sizin nickinize. Neden a'yi yazmadiniz acaba? Degistirebilmeniz mumkun mu? Cok sevdigim bir kitaptir Madame Bovary. A'yi de ekleyin lütfen. .
Benim de çok sevdiğim bir kitaptır tam adıyla almak istedim fakat o isimde başka bir üye varmış. O yüzden bir harf eksik almak zorunda kaldım:)

ne çok aldatılma konusu okuyor ve çevremden duyuyorum..
paranoyak olmaya ramak kaldı.

Ben dikkat ederim zaten. Aldatılmaktan korktuğumdan değil, aptal yerine konmaktan korktuğumdan. sonra arkamdan elin kadını 'yazık ya kadına, kocası aldatıyor acaba söylesem mi ' diyecekse ya da ' ben eşimi değil seni seviyorum, boşayacağım onu' diyen bir eşim varsa enayi gibi hissederim kendimi. Sadece gurur meselesi benim için. Eşimi kaybetmekten korktuğumdan değil yani. Ne kadar aptalmışım nasıl fark etmedim demek benim için çok kötü olur. Ben önlemimi alayım da sonrası kader kısmete kalıyor.

Her tutum her davranış bir insanın kesin aldattığı anlamını taşımaz.Erkekten erkeğe,durumdan duruma değişir.
Ama bir erkek aldatıyorsa,GEREKİRSE boşanmam.Sadece BOŞANIRIM.Tehdit etmem,uygularım.O kadın ve ben diye bir tercih yapmasını sağlayıp seçilen kadın olmam.Beni seçmesi de beni seviyor anlamı taşımaz.

Nereye atıyorum imzayı?
Cidden biz kadınlar akıl verirken bile ne kadar safız ya hu!
Elin ne olduğu belli olmayan kadının dokunduğu herifi tekrar alıp ben ne yapayım? İkinci elden çıkmış üçüncü ele hallenmiş adam! Çok kabayım biliyorum ama böyle adamlara bu sözler az bile.
Şimdi sen aldatmış olsan, öldürürdü belki de o adam seni be kadın! Bırak affedip kul köle olmayı yani canını kurtarırsan yine iyi!
Cinsiyet ayrımcılığını nasıl da yerleştirmişler kafanıza ya hu! Sen aldatınca namussuz oluyorsun da o aldatınca neden olmuyor? Evet o da namussuz kız kardeşim, namusunu lekeledi. Sen bunu yapanı affedip de kul köle olmasını mı bekleyeceksin?
Burada bile bir kadın kocamı aldatıyorum dediğinde çok afedersiniz yollu bile dediler. Ama kocam aldatıyor deyince çoluk çocuk, yuva deyip affet demeyi biliyorsunuz. Ya siz kendinizi bu kadar mı sevmiyorsunuz? Erkeklere sunduğunuz şefkatin onda birini kendinize gösterin, biraz kendinize acıyın ya!
Büyük müyük konuşma değil, benim şerefimi ayaklar altına alan bir herifin kıçına tekmeyi basarım, temel haklara saygılı olduğum için de dövüp, sövüp, öldürmelere falan kalkmam, maganda değilim şükür!

Eğer sizi seviyorsa o kadından vazgeçer ve size kul köle olur. Yok bunu yapmıyorsa zaten sevmiyordur.
aksine bizi aldattıysa zaten sevmiyordur, ve o ilişki bitmiştir. o kadından vazgeçerse nedir..çok aşağılayıcı bir cümle bence. aldatıyorsa mümkünse vazgeçmesin efendim istemez öyle kul köle olmayı.

ben bu tarz öğüt verici konuları sevmiyorum maalesef
kimse oh oh kocamda beni aldatıyo ne ala diye affetmiyor aldatan eşini
her zaman ya yoksulluk ya kimsesizlik tutuyor kadınların yakasını çaresizlik sebep oluyor
ağlamayın ayakta durun!! gururlu olunn!! hayat maalesef böyle değil bu laflar çok demode.
hem burası bdv bölümü öğüt nasihat bölümü değil.
her olumlu yorum gibi bu da olumsuz bir yorum olumsuz yorumlara ne kadar açıksınız bilemem ama kadınlara aldatılınca ne yapmalısınız öğüdünü vereceğinize aldatan erkeklere adam olmayı öğretmek için öğüt vermelisiniz.
Gerçi her iki türlü de bu devran böyle gelmiş böyle de gider.

Tohumuna para mi verdik kardesim , o namussuzlugu yapani cikaracaksin hayatindan, iki rekatta sukur namazi kilacaksin bitti.

valla ağzına sağlık çok güzel bir konuya değindin erkek yapınca affedin kadın yaparsa hatta yapmasada hoşlanıyorum bile dese bütün kadınlar topa tutuyo adaletsizlik ben forumda yeniyim düşünmek istemiyorum ama ben aşdatılsam naparım bilmiyorum ekonomik özgürlüğüm yok küçük kızım var ve şu anda bile o kadar onur kırıcı laf etmesine karşı ben günlerce ağlayıp oturuyorum ne desem boş önce ekonomik özgürlük bir kadında olması gerken bence...

Evet ama hem aldatılıp, hiçe sayılıp, itilip kakılıp yine de o adamın ekmeğini yemek çok daha ağır bence. Biraz büyümek, ayağa kalkmam lazım canım.

Böyle bir şey yaşayan kadın neden boşanmakla tehdit etsin ki
direk boşasın
adam aldatacak kadın hala onunla aynı evi paylaşıp kocam mı diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…