- 18 Aralık 2014
- 11
- 31
-
- Konu Sahibi madambovry
Benim de çok sevdiğim bir kitaptır tam adıyla almak istedim fakat o isimde başka bir üye varmış. O yüzden bir harf eksik almak zorunda kaldım:)Ya yanlis anlamayin da ben simdi taktim sizin nickinize. Neden a'yi yazmadiniz acaba? Degistirebilmeniz mumkun mu? Cok sevdigim bir kitaptir Madame Bovary. A'yi de ekleyin lütfen. .
Ayy rezil...Ayyy şu an göbekli bir kadına ''Kız mı oğlan mı? Kaç ay kaldı doğuma?'' diyen çam devirici konumuna düştüm.
Senden beklemezdim doğruya doğru.
Her tutum her davranış bir insanın kesin aldattığı anlamını taşımaz.Erkekten erkeğe,durumdan duruma değişir.Merhaba arkadaşlar bu formu ve bu bölümü uzun süredir takip ediyorum. Aldatılma konuları her geçen gün biraz daha artıyor. Ne yazık ki evliler aldatıyor diğerleri de buna çanak tutuyor. Yaşamış olduğum bir kaç olaydan yola çıkarak yazmak istiyorum. Eğer eşiniz telefonunu sizden saklıyorsa, bir anda değişip geceleri sizden sonra yatmaya başladıysa, imalı ama bir o kadar da anlamsız tebessümleri var ise, evine geç geliyorsa, her boş anını sizinle değerlendirmeyip başka bir iş çıkarıyorsa bilin ki aldatılıyorsunuz. Elbette istisnalar olacaktır onları tenzih ederim. Bir diğer husus ise siz sorunca yalanlayıp hemen savunmaya geçiyorsa ki erkekler sandığımızdan daha aptallar evet aldatıyor.
Burada her gün bir yenisini okuyorum çok yazık. Korkmayın gerçek bir kadın gibi davranın ve üstüne gidin. Boşamayla tehdit edin ve gerekirse boşanın. Eğer sizi seviyorsa o kadından vazgeçer ve size kul köle olur. Yok bunu yapmıyorsa zaten sevmiyordur. Bir şekilde kendini size affettirir ve bulduğu ilk fırsatta diğer kadına gider. Ben bunları nereden mi biliyorum? Çünkü yaşadım. Yaşananlar bana ders oldu sizlere de fikir olsun. Asla ama asla aldatan erkeğin iyi olduğunu düşünmeyin. Çünkü onlar iyi olsaydı seviyorum dediği çocuğunun annesini aldatmazdı. Ve biz kadınlar ! biz de uzak duralım bu iğrençlikten. Erkeklerin yaptığını yapan bir o kadar da kadın var.
Bu arada eşinizin teknoloji ile arası iyiyse ve aldattığını düşünüyorsanız bilin ki sizden sakladığı mail adresi vardır. Siz bulamazsınız onu,gidin bir bilgisayarcıya her şeyi, bütün dökümleri elinize sunar. Öyle kurcalamayla iyi saklanan bir şeyi ancak uzmanı bulur. Siz de uzmanına gidin. Ağlayıp yakınmayın ayakta durun! Gerçek bir kadın olun!
Sizlere söyleyeceğim naçizane bir kaç paragraflık cümleler. İnşallah aldatma konusunu açan hanımlara yardımı dokunur. Sağlıcakla...
Merhaba arkadaşlar bu formu ve bu bölümü uzun süredir takip ediyorum. Aldatılma konuları her geçen gün biraz daha artıyor. Ne yazık ki evliler aldatıyor diğerleri de buna çanak tutuyor. Yaşamış olduğum bir kaç olaydan yola çıkarak yazmak istiyorum. Eğer eşiniz telefonunu sizden saklıyorsa, bir anda değişip geceleri sizden sonra yatmaya başladıysa, imalı ama bir o kadar da anlamsız tebessümleri var ise, evine geç geliyorsa, her boş anını sizinle değerlendirmeyip başka bir iş çıkarıyorsa bilin ki aldatılıyorsunuz. Elbette istisnalar olacaktır onları tenzih ederim. Bir diğer husus ise siz sorunca yalanlayıp hemen savunmaya geçiyorsa ki erkekler sandığımızdan daha aptallar evet aldatıyor.
Burada her gün bir yenisini okuyorum çok yazık. Korkmayın gerçek bir kadın gibi davranın ve üstüne gidin. Boşamayla tehdit edin ve gerekirse boşanın. Eğer sizi seviyorsa o kadından vazgeçer ve size kul köle olur. Yok bunu yapmıyorsa zaten sevmiyordur. Bir şekilde kendini size affettirir ve bulduğu ilk fırsatta diğer kadına gider. Ben bunları nereden mi biliyorum? Çünkü yaşadım. Yaşananlar bana ders oldu sizlere de fikir olsun. Asla ama asla aldatan erkeğin iyi olduğunu düşünmeyin. Çünkü onlar iyi olsaydı seviyorum dediği çocuğunun annesini aldatmazdı. Ve biz kadınlar ! biz de uzak duralım bu iğrençlikten. Erkeklerin yaptığını yapan bir o kadar da kadın var.
Bu arada eşinizin teknoloji ile arası iyiyse ve aldattığını düşünüyorsanız bilin ki sizden sakladığı mail adresi vardır. Siz bulamazsınız onu,gidin bir bilgisayarcıya her şeyi, bütün dökümleri elinize sunar. Öyle kurcalamayla iyi saklanan bir şeyi ancak uzmanı bulur. Siz de uzmanına gidin. Ağlayıp yakınmayın ayakta durun! Gerçek bir kadın olun!
Sizlere söyleyeceğim naçizane bir kaç paragraflık cümleler. İnşallah aldatma konusunu açan hanımlara yardımı dokunur. Sağlıcakla...
Nereye atıyorum imzayı?Paranoyak olacağız bu aldatma konuları yüzünden
Kocamı takip etmiyorum, etmeyeceğim de
Aldatır da bana yakalanırsa kendi bilir ne olacağını
Asla affetmem, savaşmam
Eğer sizi seviyorsa o kadından vazgeçer ve size kul köle olur. Bu düşüncede de hem fikir değilim, başka bir kadına dokunmuş, beni de salak yerine koymuş bir adamı ömür boyu kölem olsa affedemem. Böyle bir şey Rabbim kimseye göstermesin ancak başıma gelirse affım yoktur. Bir kere yaşadım, bir kere sildim attım, yine yaparım, gözümün nuru olsa çıkarıp atarım
aksine bizi aldattıysa zaten sevmiyordur, ve o ilişki bitmiştir. o kadından vazgeçerse nedir..çok aşağılayıcı bir cümle bence. aldatıyorsa mümkünse vazgeçmesin efendim istemez öyle kul köle olmayı.Eğer sizi seviyorsa o kadından vazgeçer ve size kul köle olur. Yok bunu yapmıyorsa zaten sevmiyordur.
Nereye atıyorum imzayı?
Cidden biz kadınlar akıl verirken bile ne kadar safız ya hu!
Elin ne olduğu belli olmayan kadının dokunduğu herifi tekrar alıp ben ne yapayım? İkinci elden çıkmış üçüncü ele hallenmiş adam! Çok kabayım biliyorum ama böyle adamlara bu sözler az bile.
Şimdi sen aldatmış olsan, öldürürdü belki de o adam seni be kadın! Bırak affedip kul köle olmayı yani canını kurtarırsan yine iyi!
Cinsiyet ayrımcılığını nasıl da yerleştirmişler kafanıza ya hu! Sen aldatınca namussuz oluyorsun da o aldatınca neden olmuyor? Evet o da namussuz kız kardeşim, namusunu lekeledi. Sen bunu yapanı affedip de kul köle olmasını mı bekleyeceksin?
Burada bile bir kadın kocamı aldatıyorum dediğinde çok afedersiniz yollu bile dediler. Ama kocam aldatıyor deyince çoluk çocuk, yuva deyip affet demeyi biliyorsunuz. Ya siz kendinizi bu kadar mı sevmiyorsunuz? Erkeklere sunduğunuz şefkatin onda birini kendinize gösterin, biraz kendinize acıyın ya!
Büyük müyük konuşma değil, benim şerefimi ayaklar altına alan bir herifin kıçına tekmeyi basarım, temel haklara saygılı olduğum için de dövüp, sövüp, öldürmelere falan kalkmam, maganda değilim şükür!
kestirip atılmıyoBayanlar gercekten merakimdan soruyorum "aldatilinca hemen kestirip attınız mi?"
Evet ama hem aldatılıp, hiçe sayılıp, itilip kakılıp yine de o adamın ekmeğini yemek çok daha ağır bence. Biraz büyümek, ayağa kalkmam lazım canım.valla ağzına sağlık çok güzel bir konuya değindin erkek yapınca affedin kadın yaparsa hatta yapmasada hoşlanıyorum bile dese bütün kadınlar topa tutuyo adaletsizlik ben forumda yeniyim düşünmek istemiyorum ama ben aşdatılsam naparım bilmiyorum ekonomik özgürlüğüm yok küçük kızım var ve şu anda bile o kadar onur kırıcı laf etmesine karşı ben günlerce ağlayıp oturuyorum ne desem boş önce ekonomik özgürlük bir kadında olması gerken bence...
Atan çok var. Ben çok daha azı için, bana söylediği ufacık bir laf için aylarca platonik aşığı olduğum adamın kıçına tekmeyi bastım. Atmasaydım kendime saygım biterdi.kestirip atılmıyo
en azından ben hemen kestırıp atamadım :) ama sonra attım :)Atan çok var. Ben çok daha azı için, bana söylediği ufacık bir laf için aylarca platonik aşığı olduğum adamın kıçına tekmeyi bastım. Atmasaydım kendime saygım biterdi.
Yok senin için demedim kuzum. kendim için demedim. Ayrıldığın iyi olmuş, o seni hak etmiyordu.en azından ben hemen kestırıp atamadım :) ama sonra attım :)
Yok senin için demedim kuzum. kendim için demedim. Ayrıldığın iyi olmuş, o seni hak etmiyordu.