How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

evet aldatılıyormuşum...

allah sabır versınn guclu olmak zorundasınız zorundayızz

Yarım saati geçiyor telefonuma msj geldi ondan oldugunu görünce bende heycanla açtım belki yaptıkları için üzülmüştür diye ama okudugum şey sadece bizi yaraladı.Karnımdakine kıyabilcegimi zannetmiyorum.Rabbin zoruna gider elimdeki evladımıda alır diye korkuyorum.Hem onun ne günahı varki o daha melek hiçbirşeyden haberi yok yavrumun.

ÜZGÜNÜM BUNU SANA YAŞATMAK İSTEMEZDİM AMA YÜREGİME SÖZ GEÇİREMİYORUM.BUNU SANA DAHA ÖNCE SÖYLEMEYİ PLANLIYORDUM AMA HAMİLE OLDUGUNU ÖGRENİNCE VAZGEÇTİM.DOGUMDAN SONRA SÖYLEME KARARI ALMIŞTIM.YÜRÜMÜYOR AKLIM BEYNİM BAŞKA BİRİNİN İZLERİNİ TAŞIRKEN SANA DOKUNAMIYORUM.NE OLUR BANA HAKKINI HELAL ET VE BENİ AFFET BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİM .PAZARTESİ GÜNÜ BOŞANMA DAVASI AÇICAM NE İHTİYACINIZ OLURSA KARŞILICAM.EGER BU ÇOCUGU DOGURMAK İSTEMEZSENDE ALDIRMAN İÇİN İMZA VERMEYE BİLE RAZIYIM.NE OLUR AFFET BENİ HAKKINI HELAL ET.EŞYALARIMI ALMAYA SONRA GELİCEM NE OLUR ÜZÜLME AMA DAHA FAZLA NE SENİ NE KENDİMİ KANDIRMAYA TAHAMMÜL EDEMİYORUM.BENİM YÜREGİM ONA AİT SENDE SENİ HAK EDECEK BİRİYLE KARŞILAŞIRSIN DİLERİM.HOŞÇAKAL...

buraya bunu neden yazıyorum bilmiyorum aglıyamıyorum düşünemiyorum kas katı kesildim.Ne yapmam gerekiyor şimdi karnımdaki ne olucak bu durumda onu dünyaya getirmek mi getirmemek mi çelişiyorum.Korkuyorum rabbin verdigine böyle bir şerefsizlik için
kıyabilirmiyim cesaret edemiyorum.Kullanılmış olmak ............

bu durumda nasıl yorum yapılır bilemedim :50::50: her erkek yaptığı şey için pişman olacak heleki boşanırsanız bundan kat kat pişman olacak sana geri dönecek bundan eminim.ne olursa olsun çocuğunu sakın aldırma onun bi günahı yok ki.insan malesef anasını babasını seçemiyor.çok güzel güçlü bi annesi var ama babadan yana şanslı değilmiş.ne olursa olsun doğur çocuğunu.çocuk veren Rabbim rıskını da verir.sen şu an için sadece çocuğun için yaşamalısın.o adama da denecek hiç bi şey yok zaten.

4 senem bir hiç ugruna gitmiş ve bunları yüzüme söylemeye cesaret edemeyecek kadar kişiliksiz biri için nelerle baş etmişim

Sakin aglamayin karsisinda....

Birde utanmadan bebeği aldirman için sana imza veriririm diyor..

Koyun bavulunu kapiya ne hali varsa görsün iletişime geçmeyin bile...

Allah YARDIMCINIZ olsun..

bukadar açık sözlüsünü hiç görmemiştim şoktayım. siz görücü usulümü evlendiniz canım nasıl oldu senle evlenmeden önce başkasınamı aşıktı severek evlendik dersen inan düşüp bayılırım:26::14::14:

Benimle evlenmeden bir yıl önce ayrılmışlar.Ben hatta ailemden uzak bir şehirde yaşıyor die istemedim.Ama o bırakmadı peşimi aylarca peşimde koştu beni ikna etmek için neler yaptı anlatamam.Sözde çok seviyordu beni bensiz olamıyordu kaç gece sokaklarda sabahlamıştı içip içip evet beni gerçekten o kadar çok seviyormuşki keşke ona hiç inanmasaymışım

Yarım saati geçiyor telefonuma msj geldi ondan oldugunu görünce bende heycanla açtım belki yaptıkları için üzülmüştür diye ama okudugum şey sadece bizi yaraladı.Karnımdakine kıyabilcegimi zannetmiyorum.Rabbin zoruna gider elimdeki evladımıda alır diye korkuyorum.Hem onun ne günahı varki o daha melek hiçbirşeyden haberi yok yavrumun.

ya inanmıyorum daha az önce yorum yaptım dimi şimdi farkındayım aklı karışık aklı ötekinde falan demiştim yanılmak için neler vermezdim. o kadınla birlikte sanırım ama damdan düşer gibi nasıl itiraf edebildi bunu nasıl bi vicada sahipmiş pes ya pes ciğerim koptu yerinden :14::14::14:

Eden mutlaka bulur kimsenin ahı kimsede kalmaz ama sakın çocuğu aldırmak gibi bir hataya düşme Rabbim sana bu çocuğu nasip ettiyse mutlaka bir hikmeti vardır öyle bir insanlada devam edilmez aldatılmanın ne demek olduğunu çık iyi biliyorum Allah sabır versin canım sana çocuklarını düşün herşeyin hesabı var onun pişmanlığını da göstersin Rabbim sana ona da senin mutluluğunu göstersin inşallah
Benimki de depreşti anlıyorum seni

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok ama çok üzgünüm. Allah yardımcınız olsun.
Ben de 20 sene önce sizin karnınızdaki bebeğin durumundaydım. Annem de çok arada kalmış ama hep söyler iyi ki dünyaya getirmişim seni der. Çocuğunuz size güç verecek ne olur kıymayın ona. Eminim pişman olacak eşiniz. Dönecek size. Üzülmeyin desem de boş biliyorum. Ama yavrunuz için güçlü olun ne olur...

Allahim sok dayim ya inan sinirimden uzuntumden ben agliyorum ya ne bicim insansiz sen insan bile degil hayvan..hayvanlara bile ayip olicak esin insalah omur boyu mutlu olamasin surunsun gebersizz pisman olsunn...
Ya madem baskasini seviyon niye baskasinin canini yakiyorsun ya niyenonun dunyasini karatiyorsunn o cocuklarin ne sucu gunahi var ahlaksiz allah belani versinnn........

Allahim sabir vrrsinn yardimciniz olsunnn:(((

Kanım dondu.

Biz kadınlar hislerimizde hiç yanılmıyoruz.

Eşine üzüldüm kötü şeyler yaşamış. Empati kurmaya çalışıyorum. Ama bir yerde tıkanıyorum. Bu yaşa gelmiş bir insan biraz daha olgun davranmalıydı. aşkı artık bir kenara bırakmalıyız belli yaşa geldikten sonra belli sorumluluklara sahip olduktan sonra. Bu adam sana aşık olmayabilir ama seninle evlendiyse 4 yıldır beraberseniz demek ki muhabbetiniz tutmuş ortak bir şeyleriniz var, kör kütük aşık olmasa da sevmiştir. nefret etmiyor ya senden. en önemlisi çocukları için sana olan saygısı ve sevgisi için devam ettirmeliydi bu evliliği. Bazı şeylere gem vurmayı öğrenmesi gerekiyor insanın olgunlaştıkça.

Çok etkilendim konundan. Gözyaşlarıma hakim olamadım arkadaşım. Seni nasıl teselli edebiliriz ki biz. :26: Çocukların için güçlü dur.

O adam da arkasında üzgün bir eş ve çocuk bıraktığı için vicdanı onu hiç rahat bırakmayacak. Rahatsız olduğu için yüzüne bile söyleyemedi zaten. Bu vicdan azabı insanın en mutlu anında bile boğazına düğümlenir kalır. Geride sizi bıraktıı için gerçekten mutlu olamayacak. Evet keşke her şey onun için de vaktinde olsaydı keşke. Ama olmamışsa zamanında bundan sonra da hiçbir şey yolunda gitmeyecek onun için.

Onunla ne konuşursan konuş ama şunu mutlaka söyle "dilerim bana yaptığının ne eksiği ne fazlası, birebir aynısı senin başına gelsin" ama lütfen söyle ona bunu içi rahat olmasın adinin. attığı msjıda tut silme sakın mahkeme delil olarak kullan zenginse de fakirse de neyi var neyi yok al. Sana acıtasyon yapmasına da izin verme yok size bakarımlar yok bilmemneler bakacak tabii! Söylemeye ne hacet var? eş diye aldıysa çocuğu dünyaya getirdiyse dımdızlak da bıraktıysa söke söke bakacak sakın yumuşama.

Allah'a havale et o adi şerefsizi. Sana, çocuğuna, hele doğmamış bebeğe bunu yapan insan olamaz. Yuva yıkanın yuvası olmaz. O adi kadında yasar yaşadıklarını merak etme. Dik dur, yıkılma. Hatta seni o pislikten kurtardigi için Rabbime dua et. Allah yardımcın olsun.(

Çok üzüldüm ya. Lanet olsun cidden.

Madem yüreği başkasına ait, neden dokunursun başkasının hayatına? Neden o hayata girmek için binbir takla atarsın? Niye kahredersin her şeyden habersiz bir insanı ya?

Yazacak, söylenecek çok şey var. Ama ne söylersek söyleyelim dindiremeyeceğiz içinin acısını..

Rabbim yardımcın olsun, hakkında hayırlısı olsun:50:

Aslında şaşırmadım üzülmedim çünkü üzülüp kendimi harap etmemi bile haketmicek.Hissetmiştim hatta anneme bile söylemiştim.Oda saçmala kızım seni almak için neler yaptı bak ikinci yavrunuz geliyor yapmaz öyle birşey demişti.Ama rabbim hissettirdi işte.Birde özelden bir arkadaş msj atmış bana insanların duygularıyla oynama yalan söyleyip diye.Neden yalan söylüyeyimki aglayıp zırlamadıgım için yalan mı söylüyor oluyorum.Benim şuanda tek düşündügüm yanımdaki ve karnımdaki yavrum.Şu dakkadan sonra onun için gram üzülmem.Benim üzüldügüm tek şey boşa harcanmış 4 senem .

cok uzuldum. Evliyken asik olunmayacak diye bir kural yok maalesef.. 1 cocugu varken,ikincisi yoldayken herseyi silip sizi bosayacak raddeye gelmisse asktan gozu kor olmus suan. ama acilacak o goz!
sen yillar sonra mutluyken o perisan ve size hasret olacak!
yerinizde olsam cicugu dogurur
bizi bulamayacagi bir yerde yasamaya baslardim.
insallah bir mesleginiz vardir..
ama sanmiyorum
is sahibi olmadan evlenin arka arkaya digurun kendinizi evlatlariniza esinize adayin,kiymet bilseler amenna.
sana reva gordugune bak

Evet hissediyorsun bişeyler ama konduramıyorsun nasıl bir güvendir bizdeki herkesi kendimiz gibi gördüğümüzden hep değmez üzülmene yine kendine yapmış olursun Allah korusun sağlığını düşünmen karnındaki bebeğini düşünmen lazım o biyerden bulur belasını merak etme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ÜZGÜNÜM BUNU SANA YAŞATMAK İSTEMEZDİM AMA YÜREGİME SÖZ GEÇİREMİYORUM.BUNU SANA DAHA ÖNCE SÖYLEMEYİ PLANLIYORDUM AMA HAMİLE OLDUGUNU ÖGRENİNCE VAZGEÇTİM.DOGUMDAN SONRA SÖYLEME KARARI ALMIŞTIM.YÜRÜMÜYOR AKLIM BEYNİM BAŞKA BİRİNİN İZLERİNİ TAŞIRKEN SANA DOKUNAMIYORUM.NE OLUR BANA HAKKINI HELAL ET VE BENİ AFFET BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİM .PAZARTESİ GÜNÜ BOŞANMA DAVASI AÇICAM NE İHTİYACINIZ OLURSA KARŞILICAM.EGER BU ÇOCUGU DOGURMAK İSTEMEZSENDE ALDIRMAN İÇİN İMZA VERMEYE BİLE RAZIYIM.NE OLUR AFFET BENİ HAKKINI HELAL ET.EŞYALARIMI ALMAYA SONRA GELİCEM NE OLUR ÜZÜLME AMA DAHA FAZLA NE SENİ NE KENDİMİ KANDIRMAYA TAHAMMÜL EDEMİYORUM.BENİM YÜREGİM ONA AİT SENDE SENİ HAK EDECEK BİRİYLE KARŞILAŞIRSIN DİLERİM.HOŞÇAKAL...

buraya bunu neden yazıyorum bilmiyorum aglıyamıyorum düşünemiyorum kas katı kesildim.Ne yapmam gerekiyor şimdi karnımdaki ne olucak bu durumda onu dünyaya getirmek mi getirmemek mi çelişiyorum.Korkuyorum rabbin verdigine böyle bir şerefsizlik için
kıyabilirmiyim cesaret edemiyorum.Kullanılmış olmak ............

İğrenç yaratık.Bu yaptığı resmen şerefsizlik.Hamile karısını yüz üstü bırakıp başka birine aşık olmak.Vicdan diye birşey kalmamiş ar damarı çatlamış ! Peki rahat edecek misin o kişinin kollarında ??? Hamile karın binbir strestle o cocuğu taşırken sen mutlu olabilecek misin ??? Bu kadar iğrençleşebiliyorsa bunu da yapar.Bende hamileyim.kendimi senin yerine koydumda,,, Allah ım sabır versinn arkadaşım.

cok uzuldum. Evliyken asik olunmayacak diye bir kural yok maalesef.. 1 cocugu varken,ikincisi yoldayken herseyi silip sizi bosayacak raddeye gelmisse asktan gozu kor olmus suan. ama acilacak o goz!
sen yillar sonra mutluyken o perisan ve size hasret olacak!
yerinizde olsam cicugu dogurur
bizi bulamayacagi bir yerde yasamaya baslardim.
insallah bir mesleginiz vardir..
ama sanmiyorum
is sahibi olmadan evlenin arka arkaya digurun kendinizi evlatlariniza esinize adayin,kiymet bilseler amenna.
sana reva gordugune bak

Canım neden böyle konuşuyorsun?
Neden sanmıyorsun?
İşsizim öyleyim böyleyim çaresizim de yazmamış kadın.
Ne yani işsizler mi aldatılıyor sadece?

Back