Dün gece annem 12 gibi geldi oda kapıdaymış yukarı çıktı binanın içinde bagırıp çagırmayın girsin içerde neyse derdi anlatsın gitsin kızım diyince annem ben ne kadar istemesemde birde binadakilere rezil olmamak adına kabul etdim.Geldi işte tamam ben onunla görüşüyordum sadece 2 kes cinsel anlamda bişrşeyller yaşadık ben inan çok pişmanım biranda neden öyle bir karar verdim bilmiyorum ama seni çok seviyorum dedi. Bende sen hala utanmadan benim karşımda konuşabiliyormusun ya dedim ha bir kere ha iki kere sonuçta sen beni aldattın.Bundan sonrası yok derdin neyse gider mahkemede anlatırsın dedim.Annem benim kötü oldugumu görünce gönderdi onu sabah 8 gibi oglumu kreşe yolladıktan sonra avukatla bulıştuk bütün işlemleri hallettik hem benim hem onun telefonu dinlemeye alınacakmış bi kaç güne çıkarmış mahkeme kararı mal beyanı istenecek aynı zamanda o kadın hakkındada dava açtım onlar ugraşıp dursun şimdi.
demi ya demi kafasını gözu nu patlatasım geldi:84::84::84::84::84::84::84::84::84:şizofren heralde bu adam
inanki ağlayarak okudum, sözün bittiği yerdeyiz. Kimsenin ahı kimsede kalmaz.. Sen ne yapmayı düşünüyorsun_? Aranız ilişkiniz nasıl dı_? Ve ailen nediyor
Allah'ım anneciğini senin başından,seni de evlatlarının başından eksik etmesin inşallah.sSagolun arkadaşlar benim en şanslı yanım mükemmel bir anneye sahib olmam inş bende onun gibi evlatlarıma çok iyi annelik yapacagım bundan sonrası artık zamana kalmış
Amin amin Sagol arkadaşımAllah'ım anneciğini senin başından,seni de evlatlarının başından eksik etmesin inşallah.
Allah yar ve yardımcın olsun bacım.
Allah'a emanet ol.
Rabbım yasatmasında bende olsam o kadına dava acardım .
o......bu yaay delirdim saka gbı ya
Dün gece annem 12 gibi geldi oda kapıdaymış yukarı çıktı binanın içinde bagırıp çagırmayın girsin içerde neyse derdi anlatsın gitsin kızım diyince annem ben ne kadar istemesemde birde binadakilere rezil olmamak adına kabul etdim.Geldi işte tamam ben onunla görüşüyordum sadece 2 kes cinsel anlamda bişrşeyller yaşadık ben inan çok pişmanım biranda neden öyle bir karar verdim bilmiyorum ama seni çok seviyorum dedi. Bende sen hala utanmadan benim karşımda konuşabiliyormusun ya dedim ha bir kere ha iki kere sonuçta sen beni aldattın.Bundan sonrası yok derdin neyse gider mahkemede anlatırsın dedim.Annem benim kötü oldugumu görünce gönderdi onu sabah 8 gibi oglumu kreşe yolladıktan sonra avukatla bulıştuk bütün işlemleri hallettik hem benim hem onun telefonu dinlemeye alınacakmış bi kaç güne çıkarmış mahkeme kararı mal beyanı istenecek aynı zamanda o kadın hakkındada dava açtım onlar ugraşıp dursun şimdi.
biri ikisi mi varmış. aynı şeyi ben sana yapsam bunların hesabını mı yapacaktın deseydiniz.
boşanma mevzusu olur olmaz ona bir şey diyemem szin kararınız
ama dün de söyledim sağlam bir burun sürtmesine ihtiyaç duyuyor.
hem şımarıklık
hem yüzsüzlük
pes
Allah yardımcınız olsun şükür ki aile arkanızda
Ilk okudugumda soka girdim, cok uzuldum.
sonra tekrar okudum acaba daha once yasadigi, alistigi bir durum ondanmi tepki vermiyo artik mucadeledenmi vazgecmis diye dusundum.
Sonra tekrar baktim bu kadar soguk kanli nasil olabildin hayret ettim (kendimi yerine koydum resmen tepinirdim ortada).
Simdi yazdigini okudum hala anlayamadigim bir dil, bir seviyedesin. Hayran kaldim verdigin tepkiye.
Bisi daha itiraf edicem... Insanin basina hersey gelirmis (Allah korusun) bu basima gelirse kesinlikle seni ornek almaya calisicam....
Insallah inslahhhh cok cok mutlu olursun.
üzgünüm bunu sana yaşatmak istemezdim ama yüregime söz geçiremiyorum.bunu sana daha önce söylemeyi planlıyordum ama hamile oldugunu ögrenince vazgeçtim.dogumdan sonra söyleme kararı almıştım.yürümüyor aklım beynim başka birinin izlerini taşırken sana dokunamıyorum.ne olur bana hakkını helal et ve beni affet böyle olsun istemezdim .pazartesi günü boşanma davası açıcam ne ihtiyacınız olursa karşılıcam.eger bu çocugu dogurmak istemezsende aldırman için imza vermeye bile razıyım.ne olur affet beni hakkını helal et.eşyalarımı almaya sonra gelicem ne olur üzülme ama daha fazla ne seni ne kendimi kandırmaya tahammül edemiyorum.benim yüregim ona ait sende seni hak edecek biriyle karşılaşırsın dilerim.hoşçakal...
Buraya bunu neden yazıyorum bilmiyorum aglıyamıyorum düşünemiyorum kas katı kesildim.ne yapmam gerekiyor şimdi karnımdaki ne olucak bu durumda onu dünyaya getirmek mi getirmemek mi çelişiyorum.korkuyorum rabbin verdigine böyle bir şerefsizlik için
kıyabilirmiyim cesaret edemiyorum.kullanılmış olmak ............
Ben sabah davamı açtım böyle bir insanı affetsem belkii 3 belki 5 ay sonra yine aynı şeyi yapıcak zaten araya sogukluk girdigimi bir daha eskisi gibi olmaz.
ortada bi zorlama yokki herkes kendi iradesiyle yaşıyo bişeyleri kadına dacva açınca neolacak belkide onada yalan söyledi aram bozuk boşancam vs. erkek bu yapar
durduk yere sen sormadan cinselllik yaşadığını da söylemiş ne yüz varmış eşinde pes valla sen sorsa bile cevap vermemesi gereken bişey bu çünkü hamilesin ve eşisin hala yuh yani kelime tükendi bendecanım benim eşin zorla bişeyler yaşamıyoki kocaman adam kendi iradesiyle yaşıyo eşinin düşünmediği yuvayı başkasının düşünmesini beklemek doğrumu sence ha bide eşin onuda kandırmış olabilir diye düşünüyorum boşancam sevmiyorum gibi :26:
31 sayfaya yazıdıgımı okudunmu.Bu resmen planlı birşey onun yada onların bana bunu yaşatmaya ne hakkı var hem evli barklı kadın hemde evli barklı adamla yatıp kalkmıcaktı o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?