evet aldatılıyormuşum...

Ben deneme olduğuna inanmıyorum. Eğer denemeyse durum daha vahim. Boyle gereksiz vir denemeye ihtiyac duyan 0 3 yas arasi Eşinizi anasina teslim eder arkama bakmadan kacarim. Gerizekali belliki bişi oldu ki geri donmeye çalışıyo kisiliksiz..

Ay konu sahbi kusura bakma nolr tutamadm kendimi

Canim oncelikle cok uzuldum, hamileyken ogrenmen cok kotu olmus, umarim en az zararla atlatirsin bu sureci..
Ama bi arkadasin olarak madem buraya yazip paylastin fikrimi soylemem lazim..
Sen gebe iken aldatilmis bir kadinsin, hicbir sucun olmadigi halde.
Esin sana bunu itiraf etmis durumda. Ve sana bosanma davasi acacagini soyluyor. Kusura bakma ama esinin yaptigi buyuk okuzluk. Aldatmasi bi yana, bosanma davasini da hemen iki gun sonra aciyor olmasi iyice yuzsuzluk.
Sana zaman vermesi lazimdi suclu olan oyken. Once aldatilmayi hazmetmen lazimdi. Hamile kadina iki sok ayni anda yasatmak nedir, yaziklar olsun.
Bence davayi senin acman lazim. Boru degil aldatilmissin.
Esin itiraf etmesi yasalarda en buyuk kanit olarak gecer.
Davayi senin acip, maddi manevi tazminat ve diger tum haklarindan faydalanmali, anlasmali bosanmamalisin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Üzgünüm, kusura bakmayın bu yazdıklarım için.

Konu doğrudur, değildir, ben onun peşinde değilim.

Yalnızca bana kocam bunu yapsa en azından kalbi kime aitmiş sorarım. Bir de 1 yıla yakındır yazmışsınız, o mesajın neresinde yazıyor bu?

Af buyurun ama dünyadaki tek kadın boşanmış- boşanmamış 5 yıl önce ayrıldığı sevgilisi mi?

Sonuçta ortada tek bir somur kanıt yokken sırf bir arkadaş boşandı dedi siz de duydunuz diye neden kocanızın direkt onunla olduğunu düşündünüz?

DİPNOT: Konuya sahte dediğim yok, olur olur, ben anlamlandıramadığım şeyleri soruyorum.

af edersin ama karaktersizin biri sana bunu yapti diye cocugundan vazgecme. Sinirlisin ne yapacagini bilmiyorsun o yüzden acele karar verme derim. Sonunda pisman olursun. Hem o bebegin bi sucu yok . iyi düsün tasin öyle karar ver.

Son düzenleme:
Tamam uzulmemek elde degil elbette uzuleceksinz ama lutfen ilk once cocugunuzu ve karninizdaki bebeginizi dusunun ama sakin bi hata yapip kiymayin o masuma ben anne olamiyorum o kadar canm aciyo icim yaniyoki bebek gorunce yada sesini duyunca daymamiyorum.birakin gittigi yere kadar gitsin ona da doyar yakinda cunku bu erkekler hep ac doyar doyar baskasini ararlar Rabbime havale et cek git yoluna siz hic bisey kaybetmezsininiz zaten kaybeden belli anlayacak bi gun ama keyfi bilir bnce cocuklarinla ve ailenle mutlu olmaya bak Rabbim dayanma gucu werir insallah bence aldatilan siz degilsiniz sadece kendini aldatmis siz esinize sadece guvenmissiniz yapmanz gerektigi gbi ama o anlamamis gtms kendini aldatiyo boyle bi rezillikle Ayakta durun lutfen bebeklerinizin sadece size ihtiyaci var umarim sizi uzmemeisimdir😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

allah ıslah etsın boyle adamları...ama bılkı yanına kalmaz. sen guclu ol cocuklarına sahıp cık. o utanmaz adam ıcın sakın uzulme...

Durum cok gariplesti, hamile kadini terk et sonrada hemen Pisman ol.
Geri döner denistim ama bukadar cabuk olmasi cok düsündürücü

Neyin denemesiymiş ki bu? ayrılığın denemesini yaptığına göre demekki hazır olduğunda gerçekten ayrılacak. Bence kadının zoruyla yazdı, sonrada telafi etmeye çalışıyor ama bazı arkadaşların dediği gibi anlattıklarınızda çok boşluklar var. Neler olduğunu sırasıyla yazsanız bizimde kafa karışmazdı.

benimde kafam çok karıştı bide hangi adam durduk yere çocuğunun annesine böyle durumu mjda anlatır üstelik hamile bi kadına :26: bide öncesinde aralarında hiç konu geçmemiş sevdiği kadının eski sevgili olduğunu nerden anladı1 yıldır beraber olduklarını nasıl anladı bi mjdan sonra hiç cevap almamışken anasını arayıp neden yolluyo şakaysa neden kendide ağlıyo zırlıyo ve hiç konuşulmazmı böyle mjdan sonra benim kafam bunlara takıldı kaldı ve son durum nedir merak ediyorum ha bide böyle bişeyi bi insanın yaşayacağına konunun sahte olmasını isterim

Bu konuda bir sürü boşluk var.

Aldatıldığını ve/veya terkedildiğini öğrenen bir kadın mesajlara cevap vermeden durabilir mi?

Ben sabahtan öğlene kadar Ankara İzmir bütün sülaleyi ayağa kaldırmıştım.

Gerçekten her yiğidin harcı değil. Cevap vermeyi bırak 15 tane mesajını okumadan silmiş konu sahibi. Bunu yapabildiyse helal olsun gerçekten. Onu ve çocuklarını bir çırpıda silen adama verilebilinecek en güzel cevaptır tepkisizlik, hiçe saymak. Adam bir mesajla kendini çok net ifade etmiş zaten. Başka kadını seviyorum, onu için seni de çoçuklarımı da feda ederim demiş. Bu mesajdan sonra geri dönmeyerek en sert cevabı eşi vermiş." İstediğin gibi olsun o zaman."

Arada ki mesajları okudunuz mu bilmiyorum, Gerizekalı koca figürüne bu tepkisizlik çok dokunmuş. Tam olması gerektiği gibi. Daha ilk günden, nasıl beni bu kadar kolay silersin, hiç sevmedin mi, ben sadece seni deniyordum, çok pişmanım ayaklarında... Ya sabr!!

Son düzenleme:
vala ilk başlığı okuyunca içim cız etti yavrum karnımda üzülmüştür o kadar içim eridi dogru ise bu konu kadın yazdırıyor şimdide vicadnı ile başbaşa kaldı ama tercihini yapmış o gitsin o kadınla gebersin inşallah adi

İki gündür okuyorum konuyu Samsonn. Bu kadar tepkisizlik güçlü bir iradeyi değil umursamamayı gösterir. cevap olarak "ne halin varsa gör o halde" bile yazsaydı eyvallah ama bu kadar sukunet normal değil.

ya arkadaşlar eger sahte konu acıyorsanız bu konu sahte demiyorum ama sahte konu acanlara söylüyorum bu kul hakkıdır bu kişilik bozukluğudur ben ialahi adelete inanan biri olarak o kandırdığınız insanları hakkı size kalmaz

elmayraya katılıyorum
yürek sızlattı başta ama
sonrası biraz romansılaştı sanki
aynı şekilde
ben o mesajdan sonra
susup bekleyemezdim

yanlış şuda var
eğer ikinci hamilelik olmasaydı
ve bu karar sms le değilde yüzyüze konuşularak yapılsaydı
bir nebze saygı duyardım
nefsine hakim olamayan gönlüne söz geçiremeyen bir karaktersizin
en azından dürüst olmayı başarması diye yorumlardım

Ben de senin gibi düşünüyorum.

Hamile olması bir nebze sakinleşitebilir insanı. Atıyorum karşı tarafın üzerine atlayıp sacını basını yolamazsın. Ama ben yıkmıştım ortalığı. Ha bunun adı cirkefliktir ya da acı cekmektir o başka ama bu kadar sukunet beni birazcık işkillendirdi.

Tabi konuya asla fake vs diyemem ama gidişat normal değil.

Daha onceden aldatilma gibi yasadiginiz olaylar varmi??
Ne kadar sakin planli projelisiniz.
Sanki bu son noktaydi gibi tepkisiz kalmisiniz.

İki gündür okuyorum konuyu Samsonn. Bu kadar tepkisizlik güçlü bir iradeyi değil umursamamayı gösterir. cevap olarak "ne halin varsa gör o halde" bile yazsaydı eyvallah ama bu kadar sukunet normal değil.

Valla bilmiyorum, ama teorik olarak ben de aynı tepkiyi verirdim diye düşünüyorum. İlk aldığı mesajın konu sahibini ne kadar yaraladığı şüphesiz, neden niçin diye sormak veya herhangi bir şekilde muhatap almaktansa, aslında yokmuş, hiç olmamış gibi davranmak karşındakini en çok acıtacak şeydir bence.

Aldatılmanın mekaniği ve özü budur aslında. Hicbir kadın "aaa tamam o zaman haydi hoşçakalın" demez. En cok kafa kurcalayan sorular "kim, ne zamandır, neden, beni neden kandırdın" dır.

Elbette bir şok anı var ama bu kadar süre değil o an.

bide bu anneyi arayıp karısına yollama durumu denedim demesi hadi denedin sonra neden ağladın zırladın seviyorum pişmanım dedin kayınvaldene ben bunları hiç anlamadım hiç tepkisiz kalması ayrı bikonu zaten. haaaa bide şu var sevdiği kadının eski sevgili olduğunu nerden çıktı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…