• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet aldatılıyormuşum...

Konuyu baştan sonra okudum ve o kadar üzüldüm ki..
Öncelikle biz kk da aldatılıp bu kadar güçlü duran kadınları görmeye alışkın değiliz bu nedenle insanların şaşırdığını, garipsediğini düşünüyorum
Genelde aldatıldım konuları açılır 10 sayfa sonra barışma haber gelir
Napayım yuvamı mı yıkayım, çocuğumu babasız mı büyüteyim vs vs

Sizin bu kararlılığınız, dik duruşunuz, kendinizi ezdirmemeniz..

Eşiniz de farketti ya çarkediyor

Baktı siz yalvarmıyorsunuz, yaa ne oldu gül gibi karın varken niye başkasına gidiyorsun diye kendinizi acındırmadınız..
Eşiniz umduğunu bulamadı yani
Kendisini bulunmaz hint kumaşı sanıyordu

Kolay mı öyleee

Eşin sana sevgisini versin
2 evlat versin
böbreğini versin

Sen Tek Mesajla Evliliği Bitireceksin ha?

Öyle kolay mı, sevgilililer mesajla ayrılmaz be !

Yazıklar olsun !

eksikten kastınız nedir ?
yok ben kimsenin yazdıgını yanlış anlamıyorum herkesistedigini düşünmekte özgürdür.herkesin iyi veya kötü yorumunasaygım var.Bir insanın ne yaşadıgını ne hissettigini aynı şeyleri yaşamyan başka bir insan algılayamazmış.rabbim kimseye yaşatmasın

Amin.
Eksik derken tabikide birebir aktaramazsiniz buraya ama neden once boyle bi mesj atip daha sonra 365 derece dondu ya sizin boyle dusuncenizi tahmin etmedi hamilesinizde oturur oturdugu yerde dedi siz tam tersi dusununce ben naptim dedi akli basina geldi bi anda
Yada gercekten saka. Yapti sakayi seye cevirdi yoksa bu kadar acik ve net mesaj yazan bi erkek niye aglar zirlar karimi seviyorum der.ama sonuc ne olursa olsun hos degil birincisi bebegi aldiririz diyo ikinciside sizin baska bi erkekle mutlu olmanizi diliyor bunlar sakada olsa biraz fazla olmus

EGER BU ÇOCUGU DOGURMAK İSTEMEZSENDE ALDIRMAN İÇİN İMZA VERMEYE BİLE RAZIYIM

bu lafından sonra o adam ben seni deniyordum diyemez...
evladına kıymak isteyen adamdan olmaz..
sevdiğine kıyan iflah olmaz.. bugün size kıydı, doğmamış bebeğine kıydı, minicik oğluna kıydı..

Bastan sona okudum, soklar icindeyim...
Bence sizin tinlamadiginizi görünce pisman oldu ve kazi cevirmeye ugrasiyor yanmasin diye....
Eger dedigi gibiyse bile, yani aldatmiyor sizi denemek istedi, buda affedilecek bir sey degil...
Nisan 1'mi? Arkadaslariyla essek sakasi mi yapiyor ? Koca herif, sizin hamile oldugunuzu biliyor, böyle bi durumda insan böyle bisi yapar mi? Ya soktan,üzüntüden bebeginizi düsürseniz? Hamile olmasaniz bile insan esine böyle bisey yapar mi? Bunu hangi mantik aliyor?
SIkIsip kalinca iyice sacmalamis belli!
Size allah sabir ve kuvvet versin, siz naparsiniz bilmem ama ben olsam Aldatma yoksa bile böyle bi Sacmasapan olayi Affedemezdim!

Amin.
Eksik derken tabikide birebir aktaramazsiniz buraya ama neden once boyle bi mesj atip daha sonra 365 derece dondu ya sizin boyle dusuncenizi tahmin etmedi hamilesinizde oturur oturdugu yerde dedi siz tam tersi dusununce ben naptim dedi akli basina geldi bi anda
Yada gercekten saka. Yapti sakayi seye cevirdi yoksa bu kadar acik ve net mesaj yazan bi erkek niye aglar zirlar karimi seviyorum der.ama sonuc ne olursa olsun hos degil birincisi bebegi aldiririz diyo ikinciside sizin baska bi erkekle mutlu olmanizi diliyor bunlar sakada olsa biraz fazla olmus

nasıl yani o mjdan sonra şaka yaptımmı demiş:53::53::53:

eğer böyle bişey dediyse ya kadınla arası bozuldu pişman garantiye alamadı öteki tarafı yada bu mjı eşi atmadı eşi yapamıyo diye kadın yaptı ve eşide şaka yaptım diye kapatmaya çalışıyo yanlışmıyım:26:

Aklim almiyor soklardayim resmen yaziklar olsun bu adama boyle deneme olmaz kadindan yuz bulamadi muhtemelen yazsigi.mesajlar elinde patladi simdi reklamlari oynuyor...Allahtan korksa riskli gebelik yasayan birine.eziyet etmeyecegini bilir.Allahindan bulsun ...sizese saygilarimi sunuyorum helal olsun.

nasıl yani o mjdan sonra şaka yaptımmı demiş:53::53::53:

eğer böyle bişey dediyse ya kadınla arası bozuldu pişman garantiye alamadı öteki tarafı yada bu mjı eşi atmadı eşi yapamıyo diye kadın yaptı ve eşide şaka yaptım diye kapatmaya çalışıyo yanlışmıyım:26:

Evet seni denedim demis
Aslinda bu durumda buna inanmak daha mantikli cunku ayni gun atiyor mesjlari hani sonra felan atsa aklin buzamana kadar nerdeydi durumu olurdu var bu isin icinde bisey

Bastan sona okudum, soklar icindeyim...
Bence sizin tinlamadiginizi görünce pisman oldu ve kazi cevirmeye ugrasiyor yanmasin diye....
Eger dedigi gibiyse bile, yani aldatmiyor sizi denemek istedi, buda affedilecek bir sey degil...
Nisan 1'mi? Arkadaslariyla essek sakasi mi yapiyor ? Koca herif, sizin hamile oldugunuzu biliyor, böyle bi durumda insan böyle bisi yapar mi? Ya soktan,üzüntüden bebeginizi düsürseniz? Hamile olmasaniz bile insan esine böyle bisey yapar mi? Bunu hangi mantik aliyor?
SIkIsip kalinca iyice sacmalamis belli!
Size allah sabir ve kuvvet versin, siz naparsiniz bilmem ama ben olsam Aldatma yoksa bile böyle bi Sacmasapan olayi Affedemezdim!

aynennnn... seven erkek baskasına git demezzz... dili varmaz hele ki o kadın kendnden hamileyseee :47::47: soklardayımmm Allah kimseye yasatmasın... eger ki böyle yaptıysa kesn aldatıyor.. bde cevır kazı yanmasın demiş saka demiş yüzsüzlk bu resmen.... bugun sizi hamile halinzle bırakan 3 gun sonra da aynı haltı yaparrr :47::47:

Adam artik kendini nadil kaptirdiysa bu sakaya cocuguda aldiririz
Baska biriylede mutlu ol diyor
Zaten sizin sorunlu bi hamileliginiz var bunu nasil dusunmex bu denemeyi yaparken bi anlik uzuntu,şok nelere mal olabilirdi

hergün bir başka acayiplik bu bdv de..
nasıl bir kocanız var sizin gerçekten ilginç
hem mesaj atıyor hem geri alıyor

Evet seni denedim demis
Aslinda bu durumda buna inanmak daha mantikli cunku ayni gun atiyor mesjlari hani sonra felan atsa aklin buzamana kadar nerdeydi durumu olurdu var bu isin icinde bisey

bende alone sam o mjı kadın attırdı birlikte attılar ama kadının zoruyla ve mal koca da karısına kıyamadı şaka yaptım dedi
:47:

bende alone sam o mjı kadın attırdı birlikte attılar ama kadının zoruyla ve mal koca da karısına kıyamadı şaka yaptım dedi
:47:

Bence zor bi ihtimal sonucta sevgili degillerki kari koca iki cocugunun annesi 30 yasinda adam bunu kolay kolay yapmaz hadi yapti diyelim eeee karisini bi kadin icin silip atcak bi nesj sonra neden aglayip zirliyo dursaya sevgilisinin yaninda

pisman olcagini dusunmustum de bu kadar erken olcagini dusunmemistim.son mesajlardan sonra esinizle beraberken kadin atmis olabilir mesaji size.esinizin ayrilmak gibi bi niyeti yoktu.kadin zorladi veya kendisi boyle bisey yapti.esinizde sizi kaybetmek istemediginden simdi agliyo zirliyo.sonuc olarak ortada bi aldatma oldugu kesin.bu mesajla hamile bi kadin denenmez cunku.hic bi aciklamasi yok bunun.surunsun....

pisman olcagini dusunmustum de bu kadar erken olcagini dusunmemistim.son mesajlardan sonra esinizle beraberken kadin atmis olabilir mesaji size.esinizin ayrilmak gibi bi niyeti yoktu.kadin zorladi veya kendisi boyle bisey yapti.esinizde sizi kaybetmek istemediginden simdi agliyo zirliyo.sonuc olarak ortada bi aldatma oldugu kesin.bu mesajla hamile bi kadin denenmez cunku.hic bi aciklamasi yok bunun.surunsun....

:47:[/QUOT

Hadi diyelim kadin bunu zorladi afra tafra yapti adam da onu memnun etmek icin o anda bi gaza geldi doktu icini diyelim

Ama yapmamali sonuc neyse artik hic iyi yapmadi ne yaptiysa kendine yapti
Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak.

Son düzenleme:
Hepinizin msjlarını okudum ama tek tek cevap yazamıyorum bayaga uzun oluyor.Birincisi her ne koşulda olursa olsun onu affetmem söz konusu degil.Onun degimiyle beni denemek için yapmış olsa bile ben bunu hak edecek hiçbirşey yapmadım.Aylarca işsiz kaldı çalıştım baktım hastalandı sabahlara kadar başında bekledim onun canı yandıkça ben mahvoldum evet sevdim haddinden çok kendimmiş gibi ve güvendim.Benim için yeni bir çocuk yeni tehlike demekti çünkü gebeliklerim riskli geçiyor ve fark edilmeyen içerde oluşacak en ufak kanama bile beni öldüre bilirdi.Ben sırf o istiyr die herşeyi göze aldım.Düne kadar bana canım cicim bugün tınlama bile yarın kalbim başkasına ait olmuyor de akşamına bn sni denedim ne kadar basit ya ben eger bunu takıp kendimi paralayıp aglayıp zırlasaydım belkide çocumdan olacaktım.Şu saatden sonra geberse umrumda degil ne hali varsa görsn.Beni hiiçççç ilgilendirmiyor

canım eski sevgili olduğunu nerden anladın başkası olamazmı

Ben olsam bu adamın donuna kadar alır o parayla ıslah evi filan yaptırırdım ki bunun gibi pislikleri ıslah etsinler.
Tövbeler olsun Allah'ım. Annesi bi de al kurdele bağlamıştır bunu doğurunca erkek oldu diye!! :47:

Back