evet aldatılıyormuşum...

Salakça bir şey gerçekten. Hani oldu bir anlık bir hisse kapıldın diyelim bastı o heyecan bunla olur mu diye ama oturup düşünür insan bir yani 30 yaşındasın 4 yıllık bir evliliğin iki evladın var. İki elini başın arasına al bir düşün ve gizli kapaklı yapacağına en başında de bunu. Gereği var mıydı ikinciye bebek diye baskının?
Ki bence bu ikinci bebek baskısı da toparlar mı bizi tekrardan gibi bir düşüncenin ürünü adamda.

haklısın
akşam akşam sinirlerim bozuldu ya
yüzsüz önce msj da aldattım,boşanalım de sonrada evliliğimiz önemsiz miydi de
hey allahım ya dengesizliğe bak
allah hepimiz böyle insanlardan korusun

bu adamın duyguları hiperaktif ,1 günde neler yaşatıyor sana

delimidir nedir...

ayyy g....zekalı
hep böle olur
ustune varmayınnca vay efendım bu kadar onemsızmıydım de evlılıgımız bu kadar degersızmıydıde bılmem ne
ulan it
cok onemlıydıyse evlılıgınız cok degerlıydıyse ne demeye aldattın ?
komıkmısın sen şimdi
konu sahıbıde affeder muhtemelen
cunku denemek ıstedıydım bılmem ne dıcek
kızların gönlu kolay alınıo kızlar merhametlı cabuk affedıo
bu hatunda affetcek
nıye
cunku ortada ekstradan ıkı cocukta var
öle işte.
sinir oluom bu bitti ayrıldık bosandık deyıpde sonra şaka yaptııııııım dıye karsına gerı cıkan erkeklere
ay cok ıtıcıler

Son düzenleme:

bak şimdi başta ben de üzüldüm duruma ama mantıklı düşününce böyle bir gereksizden kurtulduğu ne iyi olmuş. dengesiz adam madem başkasına aşıksın yiyorsun bir haltlar, ne diye 2. çocuk için baskı yapıyorsun? e hadi yaptın çocuğu niye doğumu bile beklemeden kadına bunları yaşatıyorsun? e hadi onu da geçelim terkettikten sonra peşinden koşmasını hangi hakla bekliyorsun da koşmadı, ağlamadı, yalvarmadı diye trip atıyorsun? mal yemin ederim

Ahhhhhh kuzummm
Allaha havale et boşver ..
Bebeğime BAKARIM diyorsan doğur

Hepinizin msjlarını okudum ama tek tek cevap yazamıyorum bayaga uzun oluyor.Birincisi her ne koşulda olursa olsun onu affetmem söz konusu degil.Onun degimiyle beni denemek için yapmış olsa bile ben bunu hak edecek hiçbirşey yapmadım.Aylarca işsiz kaldı çalıştım baktım hastalandı sabahlara kadar başında bekledim onun canı yandıkça ben mahvoldum evet sevdim haddinden çok kendimmiş gibi ve güvendim.Benim için yeni bir çocuk yeni tehlike demekti çünkü gebeliklerim riskli geçiyor ve fark edilmeyen içerde oluşacak en ufak kanama bile beni öldüre bilirdi.Ben sırf o istiyr die herşeyi göze aldım.Düne kadar bana canım cicim bugün tınlama bile yarın kalbim başkasına ait olmuyor de akşamına bn sni denedim ne kadar basit ya ben eger bunu takıp kendimi paralayıp aglayıp zırlasaydım belkide çocumdan olacaktım.Şu saatden sonra geberse umrumda degil ne hali varsa görsn.Beni hiiçççç ilgilendirmiyor

Son düzenleme:

seni denedim mi dedi? orayı kaçırmışım..

seni denedim mi dedi? orayı kaçırmışım..

evet ben ona karşı ilgisizmişim bu yüzden beni denemek istemiş maaaallllllll lan sen neyi deniyon oyunmu oynuyoruz ya allahım sabır çekmede dilim yoruldu yemin ederim ya

hala arayıp msj atıyor ama ben cevap vermiyorum.Sabahki attıgı mesajla sonraki attıgı mesajlar o kadar çok çelişiyorki ne yapmaya çalıştıgını anlayamıyorum

Canim öncelikle gecmis olsun.Bir onceki actigin konuda yoktur aldatma filan demistim kendi kendime.Ama elbette kadinlarin hisleri cok kuvvetli.Aslinda ben ne yapmaya calistigini tahmin edebiliyorum. Bence sana bu mesaji atarken malum kadinin yanindaydi. Seni aramaya ve mesaj atmaya basladiginda yanliz oldugunu dusunuyorum. Sanirim o ben ne yapiyorum dedigi andi. Elbette arkana bakma bile ayril diyorum bende seninde dedigin gibi. Ancak kadinin esini tehdit filan ettigide akla yatkin bence. Bana zorla itiraf ettirilmis gibi geldi acikcasi. Dilerim 2 cocugunla mutlu, huzurlu bir omur gecirirsin. Allah yardimcin olsun.

İyi de bu konuda çok eksik yer var.

Şimdi öncelikle adam 5 yıl önce ayrıldığı sevgilisiyle yeniden mi birlikte, yoksa yalnızca hatırası ile mi aldatıyor anlamadım.

İkincisi önce böyle bir mesaj atıp sonra da ben seni denedim diyor; fakat aynı zamanda eve de gelmiyor, anneniz yolda sizin yanınıza geliyor; yalnızca bir mesaj ortada başka hiçbir şey yok.

Kafam çooook karıştı çoook :44:

evet ben ona karşı ilgisizmişim bu yüzden beni denemek istemiş maaaallllllll lan sen neyi deniyon oyunmu oynuyoruz ya allahım sabır çekmede dilim yoruldu yemin ederim ya

lütfen kanma buna.. arkadaşın da dediği gibi seni sevmiyor malesef, bir anlık aşka geldi yazdı ama mahkeme sürecinden mi, malların bölünmesinden mi, yemeğini çamaşırını hazır edeni kaybetmekten mi bilmem ama bir şeyden korktu. bugün dönse yarın terkedecek. ve sen de söylüyorsun işte mal gibi adam. bunla ömür geçmez yaa

gebersin inş köpek buna bana yaptıktan sonra nedeni niyesi hiç umrumda degil pislik bna şu halimle neler yaşatıyor.Kendi yetmedi bir yandan ablası bi yandan babası bu ne ya hem yapsın hem üste çıksın

böyle deneme mi olur
hadi ordan
bence kadın tekmeyi bastı
buda çevirmeye çalışıyo
ayrıca deneme yapmışmış ya içinizdeki şüphe neolacak
allah korusun size ve bebeğinize bi şey olsaydı ne yapacaktı

ilk attıgı msja bakılırsa bi yıla yakındır beraberler.kadınla birlikte yani o boşanıyor bir ay sonra bun bna bu msj atıyor ne tesadüf ama dimi
bu msj yeterli birşeylerin bitmesine size eşiniz 10 gündür el gibi davranıp üzerine bu msjı atsa ne düşünürdünüz?ayrıca bi insan neden evliyken eski sevgilisinden haber almaya devam ederki

Son düzenleme:
Ben demiştim

Ay hep mi aynı olur bu gerzeklerin yalanları

SANA DOKUNAMIYORUM , Dokunamiyorsa bebegi nasil yapmis ahlak yoksunu adam ?? Cok üzüldum senin adina.. Güclu ol...

Etme bulma dunyasi , allahindan bulur insallah
..

hala arayıp msj atıyor ama ben cevap vermiyorum.Sabahki attıgı mesajla sonraki attıgı mesajlar o kadar çok çelişiyorki ne yapmaya çalıştıgını anlayamıyorum

belkı yanlıs anlıycaksın ama bence bıraz bekle dort yıllık kocan kafası karısmıs bıraz bekle hemen acelecı davranma

Valla sizde eşinizi pek seviyor görünmüyorsunuz köpek gebersin pislik falan ikinizde birbirinizi sevmiyorsunuz galiba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…