evet aldatılıyormuşum...

tövbe Yarabbim
nasıl değersiz miydim, bu nasıl bir zeytinyağılık
hasbinallah daha değer mi soruyor
sakın neden filan diye sorup içini döküp rahatlamasına izin vermeyin
nedenini biliyoruz ne de olsa

tövbe yarabbim
neyi soracakmışsın
neden diye sorunca ne cvp verecekmiş

insanda biraz utanma olur be
hemen aldat hemen evliliğimiz bu kadar önemsiz miydi de
hem suçlu hem de güçlü
ahlaksız,yüzsüz insan

işte erkekler hep böyleler malesef peşlerınden koşulması hoslarına gııdyo aptallar şimdi bırsey dıyıcem ama cok mantıklı davranıyorsun pekı aradıgında actınmı sne ne dedın ona actıgında (( off yaa allahım yardım etsın sana yaaa keske dunyada aldatma gıbı bır olay olmasaydı ((çok zor çoook

hala arayıp msj atıyor ama ben cevap vermiyorum.Sabahki attıgı mesajla sonraki attıgı mesajlar o kadar çok çelişiyorki ne yapmaya çalıştıgını anlayamıyorum

Hemen yorumlayayım.
İlkin bir hahahay dedim çünkü eşin korkuyor şu anda. Evet kadının boşandığını öğrenmiş gitmiş ama ya aralarında bir anlaşmazlık oldu ya da birkaç gün geçince işler o ilk heyecanını kaybedince güvenemeyeceğini anladı o kadına ve seni de yokluyor şimdi. Birazdan ben seni denemek istedim falan derse şaşırmam :)
O dava falan açamaz söyleyeyim. İki arada gidip geleceğini ve senin de yumuşak yumuşak onu bekleyeceğini, kabul edeceğini sanıyor aklı sıra. Hiç ama hiç yüz verme çünkü bu söyleyeceğim belki acımasız olabilir ama bu adam seni sevmiyor Sevdiğini sanıyor da olabilir ama sevmiyor. Özür dilerim bunu söylediğim için ama o pisliğe dönme diye diyorum.

Ayrıca ben konuna başta çok üzüldüm sonra düşündüm dedim ki iyi ki kurtarmış Allahım böyle bir adamdan bu kardeşimizi

Biz her zaman burdayız, yardıma hazırız, üzülürsen, sıkılırsan dertleşebiliriz

çok sağlam bir yorum gerçekten bravo
şaşırdım kaldım konu sahibesi arkadaşım dikkatle oku bunu olur mu?

çocuğu aldırmayı düşünüyor musun? kendimi senin yerine koydum da günahı sevabı iyi bilen biri olmama rağmen o çocuğu doğurma cesaretini gösteremezdim. Allah yardımcın olsun. o hayvanatlara da Rabbim gün yüzü göstermesin..

Şimdiden pişmanlık çanları çalmaya başladı beter olsun inşallah. Konu sahibinin kapısında sürünsün, uyku uyuyamasın.

düşündüğüm herşeyi yazmış
konu sahibi bu yorumu dikkate al

bebek 10 haftalık yasal süreyi aşmış. aldırmak söz konusu değil.

döktürmüşün pşikolok:

Son düzenleme:
döktürmüşün pşikolok:

E pişmeye başladık artık biraz

Adam manyak mı yanında güzel, güçlü karısı var oh evi temizleniyor, yemeği, cinselliği var baktı kahrolmadı karısı şimdi tutuşmuştur tabi

Kalsın ortada öyle döt gibi. Oh olsun. O kadın da koysun tekmeyi İnşallah

bence diğer kadında tekmeyi basmış olabilir
bu kadar tutuştuğuna göre
inşallah o da tekmeyi başmıştırda mal gibi ortada kalmıştır
pislik

genelde duygusal değilim. ama ortada doğmamış bir bebek var. bebeğe kıyamazsıız zaten ama o suçsuz...

suçlu kocan mı bilemiyorum... şimdi kızacaksıız ama aldatmak sanıldığı kadar basit bir durum olmamalı. Zaten boşanma gerekiyor ama kendini yiyip bitirmemen içi konuşmalısın. Bu saatten sonra barışsanız da eskisi gii olamayacaksıız maalesef... Seni sevmiyor fakat saa alışmış. sen oa alışmışsın ve se seviyorsun belki de... bilemiyorum yaşadıklarınızı.

Boşandıkta sonra da çocuklarınız için görüşmeye devam etmek zorundasınız.... Mantıklı olmak zorundasınız ayakta durabilmeniz için.

üzgünüm. çok üzüldüm. ama hayat kimse için güllük gülistanlık değil. herkes ayakta durmak zorunda kalıyor ve özellikle bazı zamanlar bu kouda çok zorlanıyor. Bir anne değilim. Ama çocuğum olsa idi birinci öncelik onlar olurdu çünkü onu ben getirdim dünyaya. Onun bir suçu olmazdı. Yetişkinleri hayatına dahil edilmemeli çocuk.

Kızgınsınız üzgünsüüz ve çok kırgınsınız ama .... Çocuklarınız kırgın üzgün ve kızgın olmamalı.

şimdi aşayacakları herhangi bir olumsuzluk kalan 50 yıllarınız etkileyecek. en basit ve kolay şekilde(olabildiğince) bitirmeniz gerekir.

Gevseklige bak yaa. Utanmaz... Yaptim ama sor bi neden. Elinin korunden. Dengesiz herif.

Tahminimce aska geldigi bir vakit bir cesaret mu mesaji atti ve sonra dank etti bunun mahkemesi var tazminati var nafakasi var... Bekarlik gibi biriyle bitirilip digeriyle baslanmiyor. Bence isteklerinizden vazgecip suclu hissettirip en az zararla nasil cikacaginin derdinde. Yoksa pisman oldugu sey aldatmasi degil fevri davranmasi.

Bazen aldatan erkeklerin uzerine bir salaklik cokuyor, Allah'tan diyorum ben.

bence diğer kadında tekmeyi basmış olabilir
bu kadar tutuştuğuna göre
inşallah o da tekmeyi başmıştırda mal gibi ortada kalmıştır
pislik

basmasa da basacağını anlamış zaar.
eğer ki o kadına aşık olsa ve bu evlilikten vazgeçse üstelemez zaten ki yoluna gider
bence bu adam birini sevecek olgunluğa sahip değil, o kadını da sevmiyor
içi boş olan başkasının kalbini nasıl doldurabilir ki

cevap vermeyerek çok iyi yaptı. mal aman şey adam ne kaçırdığını yeni yeni idrak etmeye başlamış. etmese de ettirirler yakında..
bu kadar bedduadan sonra iktidarsız kalır, üstüne diğer kadından tekmeyi yer zaten.. inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…