Ben hiçbirşey yazmadım aramadımda bir saat sonra o aramaya başladı 15 taneye yakın msj attı şimdi de birtane atmış senin için bu kadar degersizmiydim evliligimizi hiçmi önemsemedin bana neden diye bile sormuyorsun yazmış.Hala neyi sormamı bekliyorsa artık
annemin haberi var yola çıktı gece gibi iner işte buraya
Ben hiçbirşey yazmadım aramadımda bir saat sonra o aramaya başladı 15 taneye yakın msj attı şimdi de birtane atmış senin için bu kadar degersizmiydim evliligimizi hiçmi önemsemedin bana neden diye bile sormuyorsun yazmış.Hala neyi sormamı bekliyorsa artık
işte erkekler hep böyleler malesef peşlerınden koşulması hoslarına gııdyo aptallar şimdi bırsey dıyıcem ama cok mantıklı davranıyorsun pekı aradıgında actınmı sne ne dedın ona actıgında(( off yaa allahım yardım etsın sana yaaa keske dunyada aldatma gıbı bır olay olmasaydı ((çok zor çoook
Hemen yorumlayayım.
İlkin bir hahahay dedim çünkü eşin korkuyor şu anda. Evet kadının boşandığını öğrenmiş gitmiş ama ya aralarında bir anlaşmazlık oldu ya da birkaç gün geçince işler o ilk heyecanını kaybedince güvenemeyeceğini anladı o kadına ve seni de yokluyor şimdi. Birazdan ben seni denemek istedim falan derse şaşırmam :)
O dava falan açamaz söyleyeyim. İki arada gidip geleceğini ve senin de yumuşak yumuşak onu bekleyeceğini, kabul edeceğini sanıyor aklı sıra. Hiç ama hiç yüz verme çünkü bu söyleyeceğim belki acımasız olabilir ama bu adam seni sevmiyorSevdiğini sanıyor da olabilir ama sevmiyor. Özür dilerim bunu söylediğim için ama o pisliğe dönme diye diyorum.
Ayrıca ben konuna başta çok üzüldüm sonra düşündüm dedim ki iyi ki kurtarmış Allahım böyle bir adamdan bu kardeşimizi
Biz her zaman burdayız, yardıma hazırız, üzülürsen, sıkılırsan dertleşebiliriz
Hemen yorumlayayım.
İlkin bir hahahay dedim çünkü eşin korkuyor şu anda. Evet kadının boşandığını öğrenmiş gitmiş ama ya aralarında bir anlaşmazlık oldu ya da birkaç gün geçince işler o ilk heyecanını kaybedince güvenemeyeceğini anladı o kadına ve seni de yokluyor şimdi. Birazdan ben seni denemek istedim falan derse şaşırmam :)
O dava falan açamaz söyleyeyim. İki arada gidip geleceğini ve senin de yumuşak yumuşak onu bekleyeceğini, kabul edeceğini sanıyor aklı sıra. Hiç ama hiç yüz verme çünkü bu söyleyeceğim belki acımasız olabilir ama bu adam seni sevmiyorSevdiğini sanıyor da olabilir ama sevmiyor. Özür dilerim bunu söylediğim için ama o pisliğe dönme diye diyorum.
Ayrıca ben konuna başta çok üzüldüm sonra düşündüm dedim ki iyi ki kurtarmış Allahım böyle bir adamdan bu kardeşimizi
çocuğu aldırmayı düşünüyor musun? kendimi senin yerine koydum da günahı sevabı iyi bilen biri olmama rağmen o çocuğu doğurma cesaretini gösteremezdim. Allah yardımcın olsun. o hayvanatlara da Rabbim gün yüzü göstermesin..
çok sağlam bir yorum gerçekten bravo
şaşırdım kaldım konu sahibesi arkadaşım dikkatle oku bunu olur mu?
Hemen yorumlayayım.
döktürmüşün pşikolok:
E pişmeye başladık artık biraz
Adam manyak mı yanında güzel, güçlü karısı var oh evi temizleniyor, yemeği, cinselliği var baktı kahrolmadı karısı şimdi tutuşmuştur tabi
Kalsın ortada öyle döt gibi. Oh olsun. O kadın da koysun tekmeyi İnşallah
bence diğer kadında tekmeyi basmış olabilir
bu kadar tutuştuğuna göre
inşallah o da tekmeyi başmıştırda mal gibi ortada kalmıştır
pislik
E pişmeye başladık artık biraz
Adam manyak mı yanında güzel, güçlü karısı var oh evi temizleniyor, yemeği, cinselliği var baktı kahrolmadı karısı şimdi tutuşmuştur tabi
Kalsın ortada öyle döt gibi. Oh olsun. O kadın da koysun tekmeyi İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?