everdaycilerim :) yeni siparisler verdiniz mı ? verdiyseniz hangilerini istediniz cok merak ediyorum
ben gecen gun tekrardan bir siparis verdim gelince fot koyucam sekerler
tatlısım paketinin basına birsey gelmeden eline gecmesine cok sevindim :) tatlım laptop farı tam olarak ne renk ?
benimde siparislerim biraz gec elime ulastı... gelmesini 3 hafta kadar bekledim ...
kızlar 2 tane kabukı fırca ısmarlamıstım cok sekermıs bayıldım yumusacıklar ...
fairly light in rengi cok hosuma gitti ne cok acık ne de cok koyu ...kızlar siz light medium onermıstınız o bana baya koyu geldi artık karıstırıpta kullanacagım :)
güle güle kullan cnmopuyorumnanaktan laptop kahve-mor gibi hafif simli bi renk,clinique'in çok güzel göz kalemi vardı bnde chemical brown diye onun far hali sanki,çok sevdimhihoyyyt senin fırçalar hangi boy canım?
hoşmuş:) bir tür e. d çılgınlığı yaşıyorsun:) takdir ettim idol olarak bile alabilirim seni:)
canım sıkma canını benimde e.d de olmasada diger alısverislerimde bir cok olumsuzluklarla karsılasmıstım ne yazık kı boyle aksilikler yasanabiliyor ...zaten 21 temmuza bir hafta kadar kalmıs ...en azından yenisini yollayacaklar cnm canını sıkma hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?