evet kızlaaarr denedim yüzümde hepsini, beyaz tenliyim ve çok kırmızı yani çabuk kızaran bi cildim var,baştan onu söyliyim size fikir vermesi açısından. SANDY FAIR biraz açık kaldı tenime göre ki ben dediğim gibi açık tenliyim ama sandy fair açık olmasına rağmen harikaaaaa:sm_cool: FAIR MEDIUM tam ten rengi ve uydu bana,SUNKISSED FAIR iki rengin ortası bi renk ve o da güzel kapattı.APPLE allığa bayıldım çünkü leke leke kızaran yanaklarımı homojen bi tona soktu sonunda,mat bi renk ve çok doğal duruyo.beklediğime değdiği için çoook mutluyumhihoyyyt en kısa zamanda resimleri paylaşıcam.
tatlısım 10 mayısta siparisi vermıstım bugun elime ulastı ...kaç günde eline ulaştı canım
kızlar evet bende verdim siparişimi.beyaz tenliiyim ben alııga karar veremesemde sunday brunchın yorumları güseldi onu verdim apple la arasında kalmıştım.base olarak fair medium,multi tasking naturel ve sunkissed fair verdim concelear olarak da multi tasking verdim yine şimdi ödemedeyim:icecream:
yaaa bende istiyorumbu everydaylardan...
1 senedir sipariş veremedimnerden nasıl veriyorsunuz biri yazsın nğlurrrrrrrrrrrrrrrr
kendi sitesinden kredi kartı ile alışveriş yapıyorsun canım.
sample kit, deneme kiti, 5 üründen oluşuyor, renklerini kendin seçiyorsun, sadece kargo ödüyorsun 5 dolar. =))[/QUO
canım benim Şenizçook sağol.
daha önce dedeneme girişiminde bulundum ama beceremedim..
şimdidaha kolay gibime geldi..
bir deneyim umarımbu sefer olur Şeniz
evet canım üye oluyosun costom cit i add to cart yapıyosun sonra 3 base 1 conlelear 1 brush toplam 5ürün seçiyosun sonra yanda mavi bişi açılıyo seçtigin ürünleri tıkla sürükle oraya.
kızlar ben mi beceriksizim yoksa sipariş vermek gerçekten bukadar zor mu yaaa
siteye girdim ama öylekaldım..
o testerları nasıl isticem..
yada yanına ek olarak pudra filan nasıl alıcam anlamadım..
üye mi olmam gerekiyor ilk olarak siteye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?