eveeet kızlar geldim o büyük günü 8 gün önce atlattım:)çook mutluyum

merhaba,
öncelikle çok geçmiş olsun, ne güzel atlattın bitti, darısı benim başıma:) ben de dikleştirme ve büyütme olacağım. sen ne kadara oldun, istanbulda mı oldun? bir de hangi yöntemle oldun?
paylaştığın bilgiler için teşekkürler, sevgiler.

tesekkürler tatlım darısı senın ve tüm isteyenlerin basına diyelimevet istanbul da oldum kas zarı altı arion marka protez konuldu bana canım.fiyat herşey dail 5 bin lira tuttu.umarım yardımcı olabilmişimdir:80: bu arada başka sormak istediğin varsa sorabilirsin

Ameliyat olup mutluluğunu paylaşanları okuyunca ben de çok mutlu oluyorum. çok geçmiş olsun tatlım.

çok geçmiş olsun canım kıme oldun peki

huzunluguseL cim çok teşekkürederim cicişlerim için :81: sanada Çok geçmiş olsun sende bir albüm yapmayı düşünüyormusun merak ettim

huzunluguseL cim çok teşekkürederim cicişlerim için :81: sanada Çok geçmiş olsun sende bir albüm yapmayı düşünüyormusun merak ettim

evet canım yapmayı düşünüorum.senın kı harıka olmus sankı özel sütyen katalogundan alınmıs gıbı duruo enfes süper ötesi olmuş göğüslerin

evet canım yapmayı düşünüorum.senın kı harıka olmus sankı özel sütyen katalogundan alınmıs gıbı duruo enfes süper ötesi olmuş göğüslerin

Çokkk çokk Sağol canım Arkadaşımm Böyle düşünmen ne Mutlu Bana Darısı TüüüüMmmmm İsteyen Kadınların Vaşına En GüzeLi İle İnşaLLaaHHhhhh :13: Senide bekliyorum tatlişkom Hadi bakalım

Bende ilk adımı attım ve Eser Aydoğdu'dan randevumu aldım.İnşallah bende buradan ameliyat ile ilgili güzel şeyler yazarım.Hayırlısı artık...

çok geçmiş olsun arkadaşım,ameliyat ne kadar sürüyor? bir de hastanede ne kadar kaldığını merak ettim? bir de iyileşme sürecini biraz anlatabilir misin? çok ağrıdı mı ? bi de mesela kim baktı sana ilk günler nasıl geçti? kimlere anlattın kimlerden giZledin? gizlediysen nasıl başardın?

saol canım..ıkı op. aynı anda oldugu ıcın 3 saat surdu hastanede 1 gece kaldım sabah 10 da ameliyat a gırdım saat 13 te cıkmısım ertesı gun sabah 10 da taburcu oldum canım.dedıgım gıbı ıkıncı gunden ıtıbaren her ısımı kendım yaptım agrı sızı mınumun cok az oldu bende dusun eser hanımın verdıgı bır tablet agrı kesıcıyı bıle bıtırmedım öle anlatınlar gıbı agrı sızı kanama ödem ws falan bende hıcbırı olmadı cıdden hıcbırı olmadı bence doktorla ilgili durum bu eser hanımın elı cok hafıf yasıcak göruceksınz huzunluguseL dedı dersın bıtıncecanım ılk haftam bıras zor gectı şöle kollarımı fazla kullanamadım tek sıkıntı ama dedım ya her ısımı kendım yaptım. 3 cocugum oldugu ıcın annem iki üç gün yanımda bulundu saolsun.annem ıkı kardesım ve esım bılıo gecırdıgım operasyonu baska kımse bılmıo.nasıl basardın dıosun hayatım ameliyat olupta yatak yorgan yatmıosun kı öle bı durum olmuo ben eve gelınce uzerımı gıyınıp normal hayatıma döndüm. bu arada bir hafta araba kullanma yan yatmama yasagı oldu canım

umarım aydınlatabılmısımdır baska kafana takılan olusa sorabılırsın tatlım:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…