Bende pcos var o yuzden belirsiz tarihim.Kanamaysa eğer doktoruna yaz beklenen regl günün ne zamandı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende pcos var o yuzden belirsiz tarihim.Kanamaysa eğer doktoruna yaz beklenen regl günün ne zamandı
Gercekten çok ilginç değil mi? Peki sizin hic kesilmedi mi kanamaBende öyle oldum adet günümde adet oldum tabi diğer adetlerime göre daha uzun ve daha pıhtılı yoğun geçti ve 14 gün sürmüştü
yok ben okudum kaç kez sayfa da olan varDoktor boyle birşey çok çok nadir oluyor dedi. Yarin görcez artik
Evet bende okudum burda. Herkesin degişik oluyor sanırım. Progesteron igneyi aksam kullaniyordum, sabahta yap dedi. Kesildi şuan cok az lekelenme geliyor silince. Yarın belli olcak herşeyyok ben okudum kaç kez sayfa da olan var
14 gün boyunca kesilmedi devam etti ilk iki gün kahverengi ve pıhtılı başladı sonradan kırmızıya döndü 10 gün öyle devam etti son 4 günde leke tarzında devam etti bir an hiç bitmeyecek sanmıştım doktorum dedi ama negatiften sonra biraz yoğun geçebilir korkma diyeGercekten çok ilginç değil mi? Peki sizin hic kesilmedi mi kanama
İnşallah sizin bebekleriniz sıkı sıkı tutunmuştur yarın güzel müjdeli haberler alırsınız umarım Amin EcmainEvet bende okudum burda. Herkesin degişik oluyor sanırım. Progesteron igneyi aksam kullaniyordum, sabahta yap dedi. Kesildi şuan cok az lekelenme geliyor silince. Yarın belli olcak herşey
Ya demek ki olabiliyormuş Peki bu neden olmuş doktorunuz bir şey söylemiş miydi? Bu benim 3. transferim öncekiler de negatifti ama hiç böyle olmadı. Art arda transferler, ilaçlar, histeroskopi acaba vücuduma zarar mı verdi diye korkuyorum. Adetlerim düzenli değil o yüzden adet günüm müydü değil miydi onu da bilmiyorum.Bende öyle oldum adet günümde adet oldum tabi diğer adetlerime göre daha uzun ve daha pıhtılı yoğun geçti ve 14 gün sürmüştü
Canım benim inan icimde hiçbir şey yok tamamen hissizim. Allahım size, bana ve tüm isteyen herkese nasip etsin. Benim 6.günün aksamında oldu leke. 7.gunü pembe oldu. 9.gün dün yani gece yarisi adet agrisi silince kanama. Sabah kahverengi. Cok merak ediyorum.İnşallah sizin bebekleriniz sıkı sıkı tutunmuştur yarın güzel müjdeli haberler alırsınız umarım Amin Ecmain
Bazı kişiler de gebelik oluşmadığı durumda adet gününde adetler gelebiliyormuş birde benim doktorum doğal gebelik yaptı onun içinde adet olmuş olabilirim sadece Progesteron fitil kullanıyordum gebelik oluşsada üç aylık olana kadar devam edecektim sizin şu an negatif mi oldu bazıları ilaçları bıraktıktan 3 yada 4 gün sonrada olabiliyor sıkıntı etmeyinYa demek ki olabiliyormuş Peki bu neden olmuş doktorunuz bir şey söylemiş miydi? Bu benim 3. transferim öncekiler de negatifti ama hiç böyle olmadı. Art arda transferler, ilaçlar, histeroskopi acaba vücuduma zarar mı verdi diye korkuyorum. Adetlerim düzenli değil o yüzden adet günüm müydü değil miydi onu da bilmiyorum.
Amin inşallah lütfen umutsuz olmayın Allahtan ümit kesilmez dilerim yarın güzel haberler alırsınız inşallah bol bol dinlenin uzanın ağır işler yapmayın siz yine de tedbiri elden bırakmayın sonuç alana kadarCanım benim inan icimde hiçbir şey yok tamamen hissizim. Allahım size, bana ve tüm isteyen herkese nasip etsin. Benim 6.günün aksamında oldu leke. 7.gunü pembe oldu. 9.gün dün yani gece yarisi adet agrisi silince kanama. Sabah kahverengi. Cok merak ediyorum.
İnşallah güzel haberler alırsınızEvet doktorumda oyle dedi canım.
Cok tesekkur ediyorummAmin inşallah lütfen umutsuz olmayın Allahtan ümit kesilmez dilerim yarın güzel haberler alırsınız inşallah bol bol dinlenin uzanın ağır işler yapmayın siz yine de tedbiri elden bırakmayın sonuç alana kadar
Anladım. Benim şuan transferimin 8. günü ama 6. gün kanamam başladı ve adet oldum. 6. gün test vermiştim negatifti yarın tekrar vereceğim ama sırf doktor istedi diye yani yoksa çoktan adet oldum hala da devam ediyor kanamam hem de baya ağrılı oluyor Ben de progesteronun her türlüsünü, fitilini iğnesini hapını kullandım ama yine de adet oldum yani.Bazı kişiler de gebelik oluşmadığı durumda adet gününde adetler gelebiliyormuş birde benim doktorum doğal gebelik yaptı onun içinde adet olmuş olabilirim sadece Progesteron fitil kullanıyordum gebelik oluşsada üç aylık olana kadar devam edecektim sizin şu an negatif mi oldu bazıları ilaçları bıraktıktan 3 yada 4 gün sonrada olabiliyor sıkıntı etmeyin
O zaman yerleşme kanaması olabilir telaşlanma dinlen bol bol. İnşallah pozitif çıkar sonucunCanım kanama olarak değil. Gece geldi bitti. Koyu kahveydi şuan ceviz rengine döndü. Duphaston icemem migrenim var.asiri tetikliyor.
Yarın belli olcak. Insallah canimO zaman yerleşme kanaması olabilir telaşlanma dinlen bol bol. İnşallah pozitif çıkar sonucun
Ne diyeceğimi bilemedim dilerim bir mucize olsun inşallah peki kaçıncı tüp bebeğiniz diAnladım. Benim şuan transferimin 8. günü ama 6. gün kanamam başladı ve adet oldum. 6. gün test vermiştim negatifti yarın tekrar vereceğim ama sırf doktor istedi diye yani yoksa çoktan adet oldum hala da devam ediyor kanamam hem de baya ağrılı oluyor Ben de progesteronun her türlüsünü, fitilini iğnesini hapını kullandım ama yine de adet oldum yani.
Evet oksapar ve ecoprin kullaniyordum. Doktor onları kullanma dedi. Pembe leke kahverengi leke acik kirmizi somra yine kahverengi. Cok tesekkur ederim.Kan sulandırıcı kullanıyorsunuz dur muhtemelen ve buna bağlı olarak yerleşme kanaması uzun sürebilir. Kahverengi veya pembeyse korkmayın. Tüp bebek konusunda bende çok bilgili sayılmam yeni çıktığım bir yol ve infertilite bilgi alanimda değil tecrubemde yok ancak sağlıkçı olarak direkt aklıma kan sulandırıcı geldi. Kanama siddetliyse acilen hastaneye başvurun hafifse ilaçları kesmeden doktoru bilgilendirin.
Teşekkür ederim güzel dileğiniz için 3. transferimdi malesef. Bir süre ara vereceğim artık. Nasipte yoksa elimizden bir şey gelmiyor işte.Ne diyeceğimi bilemedim dilerim bir mucize olsun inşallah peki kaçıncı tüp bebeğiniz di