eveeet kızlar geldim o büyük günü 8 gün önce atlattım:)çook mutluyum

ben geldim kızlar 8 gün önce o büyük günü atlattım.dikleştirme ve silikon protez oldu benım bugun 2.pansumanım oldu ılk kez baktım sonuca muhtesem gözüküodu bu dıkıslı halı bıle düşünün:)benım dıklestırme göğüs ucundan çember şeklınde oldu protezım 310cc çok doğal ve harıka gözüküo 18 yaşımdakı göğüslerım gıbı oldu tabı bıras daha büyüğü:)söliim hiç burda yazılan gıbı degıl ben bu ameliyatı olmadan 2 sene araştırdım öle böle diğil samımı sölyorum sağlam araştırdım. benım üç çocuğum var en küçüğü 5 yaşında ve çok pürüz en ufak ayrıntılara takan bırı olarak araştırma ihtiyacı duydum ve en iyi şekilde istediğim gibi olmalıydı doktorum bana güven vermeliydi wsws.evet o doktoru bulduğum için çok şanslıyım ki.benim miladım (eser aydoğdu)..ilk randevu için aradığımda eser hanımın o harıka asistanı eda hanım tl açtı sankı yakın ark. sankı yakın bır akrabamı aramışım gibi nası sıcak nasıl samimi bi şekilde benimle konuştu ve randevu aldım gıttım yıne aynı şekılde muhteşem bi ekip karşıladı kılınıkte sankı cerrahın yanına diğilde teyzemlerin misal evine girmişim gibi hissettim kendimi..yani bliemiyorum ama ben çook mennun kaldım bugün 3. kez oraya gittim ve dönerken başta doktorum eser hanım olmak üzere hepsine sarılıp öpüpte çıktım düşünün ki ben kolay kolay asla kimseyle hemen kaynaşamam çok pisimdir bu konuda.eser hanım cidden çok ilgili bi dr ben onu abla bı yakın ark kendime yakın hisettim öle hisettirdi yakın ilgisi güler yüzü ya ne biliyim işte iyiki yaptırmışım daha önce niçin yaptırmadığıma yanıyorum:KK43:bu arada şişlik kanama morluk bende hiç olmadı.ameliyatımın ilk günü hariç bi sıkıntı yaşamadım o sıkıntıda mide bulantısı oldu ağrı sızı diğil.. çook mutluyum aynalara doyamıyorum:p .bişey daha benim op. çok ii fiyata yapıldı ben daha yüksek fiyat bekliodum ne yalan söliim:)
merhaba,
öncelikle çok geçmiş olsun, ne güzel atlattın bitti, darısı benim başıma:) ben de dikleştirme ve büyütme olacağım. sen ne kadara oldun, istanbulda mı oldun? bir de hangi yöntemle oldun?
paylaştığın bilgiler için teşekkürler, sevgiler.

merhaba,
öncelikle çok geçmiş olsun, ne güzel atlattın bitti, darısı benim başıma:) ben de dikleştirme ve büyütme olacağım. sen ne kadara oldun, istanbulda mı oldun? bir de hangi yöntemle oldun?
paylaştığın bilgiler için teşekkürler, sevgiler.

tesekkürler tatlım darısı senın ve tüm isteyenlerin basına diyelim:KK16:evet istanbul da oldum kas zarı altı arion marka protez konuldu bana canım.fiyat herşey dail 5 bin lira tuttu.umarım yardımcı olabilmişimdir:80: bu arada başka sormak istediğin varsa sorabilirsin

tesekkürler tatlım darısı senın ve tüm isteyenlerin basına diyelim:KK16:evet istanbul da oldum kas zarı altı arion marka protez konuldu bana canım.fiyat herşey dail 5 bin lira tuttu.umarım yardımcı olabilmişimdir:80: bu arada başka sormak istediğin varsa sorabilirsin

çok geçmiş olsun canım kıme oldun peki

huzunluguseL cim çok teşekkürederim cicişlerim için :81: sanada Çok geçmiş olsun sende bir albüm yapmayı düşünüyormusun merak ettim :nazar:

huzunluguseL cim çok teşekkürederim cicişlerim için :81: sanada Çok geçmiş olsun sende bir albüm yapmayı düşünüyormusun merak ettim :nazar:

evet canım yapmayı düşünüorum.senın kı harıka olmus sankı özel sütyen katalogundan alınmıs gıbı duruo enfes süper ötesi olmuş göğüslerin :nazar::21:

evet canım yapmayı düşünüorum.senın kı harıka olmus sankı özel sütyen katalogundan alınmıs gıbı duruo enfes süper ötesi olmuş göğüslerin :nazar::21:

Çokkk çokk Sağol canım Arkadaşımm Böyle düşünmen ne Mutlu Bana :nazar: Darısı TüüüüMmmmm İsteyen Kadınların Vaşına En GüzeLi İle İnşaLLaaHHhhhh :13: Senide bekliyorum tatlişkom Hadi bakalım :KK17:

Bende ilk adımı attım ve Eser Aydoğdu'dan randevumu aldım.İnşallah bende buradan ameliyat ile ilgili güzel şeyler yazarım.Hayırlısı artık...

çok geçmiş olsun arkadaşım,ameliyat ne kadar sürüyor? bir de hastanede ne kadar kaldığını merak ettim? bir de iyileşme sürecini biraz anlatabilir misin? çok ağrıdı mı ? bi de mesela kim baktı sana ilk günler nasıl geçti? kimlere anlattın kimlerden giZledin? gizlediysen nasıl başardın?

çok geçmiş olsun arkadaşım,ameliyat ne kadar sürüyor? bir de hastanede ne kadar kaldığını merak ettim? bir de iyileşme sürecini biraz anlatabilir misin? çok ağrıdı mı ? bi de mesela kim baktı sana ilk günler nasıl geçti? kimlere anlattın kimlerden giZledin? gizlediysen nasıl başardın?

saol canım..ıkı op. aynı anda oldugu ıcın 3 saat surdu hastanede 1 gece kaldım sabah 10 da ameliyat a gırdım saat 13 te cıkmısım ertesı gun sabah 10 da taburcu oldum canım.dedıgım gıbı ıkıncı gunden ıtıbaren her ısımı kendım yaptım agrı sızı mınumun cok az oldu bende dusun eser hanımın verdıgı bır tablet agrı kesıcıyı bıle bıtırmedım öle anlatınlar gıbı agrı sızı kanama ödem ws falan bende hıcbırı olmadı cıdden hıcbırı olmadı bence doktorla ilgili durum bu eser hanımın elı cok hafıf yasıcak göruceksınz huzunluguseL dedı dersın bıtınce:nazar:canım ılk haftam bıras zor gectı şöle kollarımı fazla kullanamadım tek sıkıntı ama dedım ya her ısımı kendım yaptım. 3 cocugum oldugu ıcın annem iki üç gün yanımda bulundu saolsun.annem ıkı kardesım ve esım bılıo gecırdıgım operasyonu baska kımse bılmıo.nasıl basardın dıosun hayatım ameliyat olupta yatak yorgan yatmıosun kı öle bı durum olmuo ben eve gelınce uzerımı gıyınıp normal hayatıma döndüm. bu arada bir hafta araba kullanma yan yatmama yasagı oldu canım

saol canım..ıkı op. aynı anda oldugu ıcın 3 saat surdu hastanede 1 gece kaldım sabah 10 da ameliyat a gırdım saat 13 te cıkmısım ertesı gun sabah 10 da taburcu oldum canım.dedıgım gıbı ıkıncı gunden ıtıbaren her ısımı kendım yaptım agrı sızı mınumun cok az oldu bende dusun eser hanımın verdıgı bır tablet agrı kesıcıyı bıle bıtırmedım öle anlatınlar gıbı agrı sızı kanama ödem ws falan bende hıcbırı olmadı cıdden hıcbırı olmadı bence doktorla ilgili durum bu eser hanımın elı cok hafıf yasıcak göruceksınz huzunluguseL dedı dersın bıtınce:nazar:canım ılk haftam bıras zor gectı şöle kollarımı fazla kullanamadım tek sıkıntı ama dedım ya her ısımı kendım yaptım. 3 cocugum oldugu ıcın annem iki üç gün yanımda bulundu saolsun.annem ıkı kardesım ve esım bılıo gecırdıgım operasyonu baska kımse bılmıo.nasıl basardın dıosun hayatım ameliyat olupta yatak yorgan yatmıosun kı öle bı durum olmuo ben eve gelınce uzerımı gıyınıp normal hayatıma döndüm. bu arada bir hafta araba kullanma yan yatmama yasagı oldu canım

umarım aydınlatabılmısımdır baska kafana takılan olusa sorabılırsın tatlım:79:

X