• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eveeet... Geldik mi yine başladığımız yere..

Pardonbakarmisiniz

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2024
138
25
13
Aylar önce bir başla, bir bırak şeklinde ilerleyen diyetime 105 kilo ile başlamıştım .. bugün tam 107 kiloyum. Neden vermek yerine aldım? Çünkü başladım, olmadı bıraktım, yarın başlarım , iki gün gun sonra başlarım deyip kusana kadar yedim.
Evet hata yapıyoruz o an yediğin orda kalacak devamı gelmeyecek falan hepsini biliyorum yok olmuyor ve yapamıyorum.
Öte yandan ramazan ayı geldi ve ben oruç tutarken kilo alırım. Diyete başlasam ramazan da nasıl yaparım emin değilim. Çünkü bugünüm yarınıma asla uymuyor. Delirdim iyice kötü ve bakımsız hissediyorum ama bunun için bir uğraşım da yok. Acaba diyorum devamlı ve güzel bir diyet için ne yapmak gerek.

Bi kere diyet olarak değil sağlıklı beslenme olarak sürdürülebilir hale getirmeniz gerekiyor. Diyet olarak kodlayıp kendinize yasaklar koyduğunuz zaman size hep daha cazip gelecektir.
Sosyal medyada çok güzel diyet hesapları var onları takip edip ilham alabilirsiniz, kendinize şu an içine giremediğiniz bir kıyafet hedefleyip onu giyene kadar çabalayabilirsiniz.

Aylar önce bir başla, bir bırak şeklinde ilerleyen diyetime 105 kilo ile başlamıştım .. bugün tam 107 kiloyum. Neden vermek yerine aldım? Çünkü başladım, olmadı bıraktım, yarın başlarım , iki gün gun sonra başlarım deyip kusana kadar yedim.
Evet hata yapıyoruz o an yediğin orda kalacak devamı gelmeyecek falan hepsini biliyorum yok olmuyor ve yapamıyorum.
Öte yandan ramazan ayı geldi ve ben oruç tutarken kilo alırım. Diyete başlasam ramazan da nasıl yaparım emin değilim. Çünkü bugünüm yarınıma asla uymuyor. Delirdim iyice kötü ve bakımsız hissediyorum ama bunun için bir uğraşım da yok. Acaba diyorum devamlı ve güzel bir diyet için ne yapmak gerek.
Şuan bedeniniz size nevsiniz size hükmediyor. Ve yemek yemeyi dünyamızın merkezi haline getiren bence Tek milletiz yani avrupa da insanlar sandviç ile kahvaltı yaparlar biz 1 ekmek ile neden ekmeksiz karın doymaz :) alakası yok ekmegin vücuda zararı cok faydası hic yok bence insan kac gün açlıga dayanabiliyor. Ben 70 kıloyu görünce dedim ki eyvah bunun sonu yok önce çayı şekersiz içmeye basladım sabah ekmek yerine 2 yumurta peynir zeytin yemeye basladım ama doydummu hayır ama insan herseye alışıyor dedim ki bu sürekli yeme isteğini ortadan kaldrmazsam ben sonunu alamam bunun ve zorlandım tabiki ama suan evde ekmek olmasa ayyy doymam demiyorum doyuyorum aşırı çikolata istedigim köreldi ve en önemlisi nevsinizi dizginlemezseniz daha kılo alırsınız üzgünüm akşam 6 dan sonra yemek yenmemeli ve hergün tatlı yenmemeli sporrlada desteklenirse çok güzel olur

Back