• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eve yardımcı bayan eleman arıyorum

EDA77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
5
0
36
İstanbul
Merhabalar,

Ben Eda.Acıbademde oturuyorum,çalışıyorum,iki çocuğum var.Oğlum haftanın 5 günü anaokuluna gidiyor,kızım evde.Genellikle anneanne evde olacak.Haftanın 6 günü sabah 08:30 akşam 19:00 arası (cumartesi günü 10:00-18:00 arası) ev işlerine yardımcı (temizlik,çamaşır,ütü, gerektiğinde yemek yapacak) birini arıyorum.1.000 TL + 100 TL. yol parası

Merhabalar ben de ataşehirde oturuyorum.2,5 aylık bir kızım var.hafta içi 5 gün sabah 9 akşam6 ev işlerine yardımcı arıyorum. İlgilenen ya da önerileri olan olursa sevinirim.

merhaba bende iş arıyorum istanbul sefaköy civarı 27 yaşındayım bir kızım var 3 yaşında kızımla beraber kabul edicek bir aileye ihtiyacım var eger düşünürseniz sevinirin kızıma bakıcak kimsem yok annem çalışiyor ama çalışmam lazım bakıcı yada yardımcı olarak çalışabilirim yatılı olabilir eger tanıdıgınız çevrede varsa bilgilendirseniz sevinirim sorularınızı ceveplamaya hazırım

Back