• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eve yardımcı arayanlar lütfen okuyun..

nesrinnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
113
0
116
İstanbul
eve yardımcı arıyorsanız haftada en fazla 3 gün için ben gelebilirm..mümkünse beylikdüzü bakırköy avcılar ataköy olabilir..acil işe ihtiyacım var lütfen bana ulaşın..3 yıl boyunca hakim yanında 2 yıl boyunca bankacı yanında 3 yılda çocuklu evle ilgilendim..evcil hayvan olmasıda sorun olmaz bi hayvansever olarak daha çok sevinirim..telefon numaramı bırakabilirim..günlüğü 60 milyon..

Son düzenleme:
merhaba, hala gecerlı mı yoksa ıs buldunuz mu? Başakşehirdeyım ve acılen bırıne ıhtıyacım var. ozelden mesaj atamıyorum. e maıl varsa ıletısım bılgılerımı yazabılırım.

Bahcesehir / bogazkoyde oturuyorum. Haftada birkac gun ev islerine yardimci bir bayana ihtiyacim var. Hala ilgileniyorsaniz msj atabilirsiniz.

eve yardımcı arıyorsanız haftada en fazla 3 gün için ben gelebilirm..mümkünse beylikdüzü bakırköy avcılar ataköy olabilir..acil işe ihtiyacım var lütfen bana ulaşın..3 yıl boyunca hakim yanında 2 yıl boyunca bankacı yanında 3 yılda çocuklu evle ilgilendim..evcil hayvan olmasıda sorun olmaz bi hayvansever olarak daha çok sevinirim..telefon numaramı bırakabilirim..

Merhaba,
Ben Beyikdüzü Büyükşehir de oturuyorum.

Daha önce yardıma gelen bayanın sağlık sorunları çıktığı için bırakmak zorunda kaldı. Kendisinden çok memnundum, her cts yarım gün geliyordu. (09:00-13:30 arası 45 TL)

Evi süpürüyor, toz alıyor, siliyor, cam kenarlarının tozunu alıyor, banyoyu çamaşır suyuyla temizleyip ütümü yapıyordu. Genellikle 1 saati artıyordu ve kendine göre bir düzen oturtmuştu. Mesela bi hafta 3 camı siliyorsa, öbür hafta kalan 3 camı, sonraki hafta salondaki 2 halıyı gibi evin tüm temizliğini parça parça yapıyordu.

Kendim bişi yapamıyorum, belimde fıtık ve kayma var. koşmam bile yasak, baya ağrım oluyor. Geçen hafta başkasını aldım mecburen ama ütüye bile zamanı kalmadı...(Ütülük en fazla 5 gömlek,1-2 pantolon falan oluyor...Ama herkesin eli farklı tabi, eski yardımcım baya hızlıydı...

Bi tane de kedimiz var evde.Hayvanları seviyor olman da çok önemli bu yüzden...

Eğer senin için de uygunsa bu yada cts bi deneme yapabiliriz? Elin hızlıysa sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Ben özel mesaj atmaya çalıştım ama 100 mesaj atmadan olmuyormuş. cep telini yollarsan bana hemen dönebilirim.

Merhaba,
Ben Beyikdüzü Büyükşehir de oturuyorum.

Daha önce yardıma gelen bayanın sağlık sorunları çıktığı için bırakmak zorunda kaldı. Kendisinden çok memnundum, her cts yarım gün geliyordu. (09:00-13:30 arası 45 TL)

Evi süpürüyor, toz alıyor, siliyor, cam kenarlarının tozunu alıyor, banyoyu çamaşır suyuyla temizleyip ütümü yapıyordu. Genellikle 1 saati artıyordu ve kendine göre bir düzen oturtmuştu. Mesela bi hafta 3 camı siliyorsa, öbür hafta kalan 3 camı, sonraki hafta salondaki 2 halıyı gibi evin tüm temizliğini parça parça yapıyordu.

Kendim bişi yapamıyorum, belimde fıtık ve kayma var. koşmam bile yasak, baya ağrım oluyor. Geçen hafta başkasını aldım mecburen ama ütüye bile zamanı kalmadı...(Ütülük en fazla 5 gömlek,1-2 pantolon falan oluyor...Ama herkesin eli farklı tabi, eski yardımcım baya hızlıydı...

Bi tane de kedimiz var evde.Hayvanları seviyor olman da çok önemli bu yüzden...

Eğer senin için de uygunsa bu yada cts bi deneme yapabiliriz? Elin hızlıysa sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Ben özel mesaj atmaya çalıştım ama 100 mesaj atmadan olmuyormuş. cep telini yollarsan bana hemen dönebilirim.

evim barış mahallesinde çok yakınız..cep telefonumu özel msjla ilettim :)

Son düzenleme:
arkadaşlar benim de birine ihtiyacım var, başakşehir de oturuyorum. ancak referans üzere olması tercihimdir. lütfen tavsiye edebileceginiz birileri varsa bildirir misiniz?

haftada bir gun (tercihen pazartesi) gelip önce evi tepeden tırnaga temizleyecek sonra da kalan zamanda her seferinde baska bir yeri olmak üzere yapacak birini arıyorum (bir hafta camlar, bir hafta mutfak dolapları, bir hafta banyo fayansları vs.)

ama devamlılığı olması için içime sinecek, titiz ve güvenilir birine ihtiyacım var. hatta gerektiginde anahtarı bile bırakabilmem gerek.

bu konuda yardımcı olabilecek birileri varsa lütfen özelden msj atabilirler mi?

merhaba, hala gecerlı mı yoksa ıs buldunuz mu? Başakşehirdeyım ve acılen bırıne ıhtıyacım var. ozelden mesaj atamıyorum. e maıl varsa ıletısım bılgılerımı yazabılırım.

merhaba,
birini bulabildin mi? ben de başakşehirde oturuyorum ve güvenilir titiz birine ihtiyacım varr..

Back