Eve tıkılıp kalmak istemiyorum :(

Her zaman Allahtan hakkimda hayirlisini isterim. Hayirlisi buymus demekki. Bu kinuda da hakkimda hayirlisi olur insallah. Zaten eger rabbim isterse bir kolay yolu mutlaka gosterir. Cocuklarim icin hic pisman degilim. Dusunurum diyen arkadas sen dusune dur. Olsun diye herseylerinden vazgecebilecek o kadar insan var ki su dunyada. Ama once anne olabilecek olgunluga gelmek lazim. O olgunluga gelunce insan zaten dusunmesine gerek kalmiyor

Canım ben demedim yalnız düşünürüm diye :)))
Çocuk diye ölüyorum yani biliyorsun... :))))

Daha 22 yaşında acelesi neydi de kaçtı evlendi ve 2 çocuk üst üste yaptı??

Üzerine basa basa söylüyorum...

Güya güzin ablalık yapıyorsun da kendi kendine yap mümkünse, başkalarına laf sokarak değil...

İkili diyaloglarınızda 3.kişiyi geçirirken ima yapmayın lütfen...

Evet 26 yaşındayım çocukları inanılmaz seviyorum, Mayıs ayında zorunlu kürtaj yaşadım boş gebelikti şimdi ise hamile kalmaya korkuyorum hani diyorsunuz ya kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz, Evet bilemezsiniz!.

Ayrıca çocuk için olgun olmak zorunda değilsin 18 yaşında kadınlar da doğurup bir şekilde büyütüyor konu eğer büyütmek ise...

22 yaşında ard arda 2 çocuk bana fazla herkesin hayata bakış açısı farklı, çocuk yapmış desinler diye çocuk yapmam çocuğun alt yapısını, temelini önce hazırlayıp sonra çocuk düşünmek daha mantıklı geliyor ama bu benim görüşüm...

Sende diplomanı eline almış bir yerlere gelmiş ve şu an çocuk düşünüyor olsaydın senin için de çocukların için de daha farklı olurdu...

Şimdiki imkanların dahilinde imkansız değil elbet ama zor...
Anlatmak istediğim buydu...

Sen kimsin ya..!! ne sana laf sokacam Senin yorumunu görmedim bile senden başkaları da söylemiş erkenden acelen neydi diye...
Seni görmedim bile bukadar çok önemseme kendini...

Milletin erkenden evlenip evlenmemesi de seni ilgilendirmiyor..
Kadın erkenden kaçarak evlendim 2 çocuğum var ne yapmalıyım yada çok hata yaptım demiyor...

Okul hayatıyla ilgili fikir paylaşıyor...
Ayrıca yorumunu şimdi okudum niye çocuklarını kenara itip çalışsın ki???
Benim eşimin kız kardeşi 2 çocuğuyla üniversite okudu..
Gündüzleri işine gitti akşamları çocuklarının dersleriyle ilgilendi geceleri kendi derslerine çalıştı...
Hem çok iyi bir anne hemde çok iyi bir meslek sahibi oldu..................

Insanların umudunu kırma....

" Sen kimsin ya..!! " dan sonrasını okumadım. Nasıl biri ile muhatap olduğumu anlamış bulunmaktayım...

Senin gibilere laf anlatmak çok zor, benim de buna vaktim yok...

" Sen kimsin ya..!! " dan sonrasını okumadım. Nasıl biri ile muhatap olduğumu anlamış bulunmaktayım...

Senin gibilere laf anlatmak çok zor, benim de buna vaktim yok...
Hı hı evet eminim hiç okumamışsındır...
Senin gibilerde anca insanların yaptıklarını eleştirmekten ileri gidemezler sanki kendileri prof.

Bisey demek istemiyorum. Aslinda soylenecek cok sey var ama gerek yok. Herkes zaten hakettigini buluyor

Kizlar tekrar sinava girmem gerekiyormus cunku sinavsiz gecis 2017 yilinda kaldirildi yaziyor

Bir kere daha bu konuda anladım ki açıköğretim okumak cok basit ve insana çok Da bir şey kazandıramayan bir şeymiş demek ki.

Öğretmenliğin açıköğretiminin olmasına ayrıca sasırdım. Bu kadar basit olmamalı bazı meslekler.

Bisey demek istemiyorum. Aslinda soylenecek cok sey var ama gerek yok. Herkes zaten hakettigini buluyor

İşte bu kadar edeplisin, boş gebelik yaşadım zorunlu kürtaj oldum diyorum. Resmen hak etmişsin diyorsun, o iğrenç kalbinden geçen herşeyi rabbim sana da yaşatır. Veren de o Alan da unutma!!...

İşte bu kadar edeplisin, boş gebelik yaşadım zorunlu kürtaj oldum diyorum. Resmen hak etmişsin diyorsun, o iğrenç kalbinden geçen herşeyi rabbim sana da yaşatır. Veren de o Alan da unutma!!...
Basina ne gelirse gelsin cocuk hakkinda dusunebiliyorsan zaten daha hazir degilsin demektir. Bunlari ben soylemedim. Sen herseyi kendine kendin soyledin. Bana beddua etme bosune senin icinden gecen buymus ki onu amlamissin bisey diyemem

Bu devirde cocuk sahibi olmanin ne kadar zor oldugunu bilmene ragmen ustelik gebeliginin mecburen sonlandirilmasina ragmen hamile bir kadina iki cocuk yapmissin diye bir suru laf yapiyorsan edepli insan oldugun cok belli olur zaten. Yorumlarini kendine saklayabilirsin. Muhattap olup konuyu uzatmak istemiyorum iyi gunler dilerim

Kaldirildi diye biliyorum.Turk dili var,din kulturu var ama ingilizce ve okul oncesi kaldirildi.
Okul oncesi yok zaten. Cocuk gelisimi var. Dikey gecis sinavi ile tamamlamaya okul oncesi var. Arastirmasini yaptim canim. 2017 bilgileri var ama sadece gecis hakki kalkmis bu sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…