Eve tıkılıp kalmak istemiyorum :(

ygs ye zaten girdiyseniz benim bildiğim tekrar gerek kalmıyor ama bunları burada kulaktan dolma bilgilerle öğreneceğinize açın ösym nin sayfasını araştırın okuyun gerekirse okulunuza mail atın.burada bana niye evlendin niye çocuk yaptın diye yargılamak düşmez ancak işin kolay olmayacak ama imkansız da değil.istersen yapabilirsin kendine güven yeter ki

Osym de aradigim cevabi bulamadim fakat okuluma mail attim. Umarim kisa zamanda geri donus olur canim

On lisans bilgimde okuyor yaziyor osym sitesinde

Insallah atilmamissindir cok guzel olur aciktan sinavsiz devan etmen. Atildiysan bile girersin sinava bu sene kazarsin :)

Insallah atilmamissindir cok guzel olur aciktan sinavsiz devan etmen. Atildiysan bile girersin sinava bu sene kazarsin :)
Insallah canim okuyor yazdigina gore atilmamisim heralde insallah oyledir de kaydimi alabilirim acik ogretime

Sıkı bi şekilde sınavlara çalışıp 4 yıllık üniversite ye gidebilirsin
Yada mezun olduğun bölümün 2 yıllık açıköğretim bölümünü okuyabilirsin
Bildiğim kadarıyla
2 yıllık için sınava girmene gerek Yok ama mezun olduktan sonra iş bulabilmen ne kadar kolay bilemem

Yok kaçarak evlendin . 2 çocuk sahibi oldun, herşey sana müstahak , olmaz demek ne kadar kolay.
Hatasını anlayıp bir yerden başlamak isterse insan neden olmasın ki ?
Bir hata yapılıyorsa her şey müstahak mi oluyor yani ?
..
Yaşınız çok genç. Sakın vazgeçmeyin. Bolumunuzde çocuklarınızla çalışacak kadar verimli bir bölüm.
Başarılar diliyorum..

Evli ve cocukluyken okunmaz diye bir sey yok.
Ben de evliyim okula devam ediyorum bebegim de oldu hem de calisiyorum.
Ama bu tam olarak plan isi.
Siz bu zamana kadar bu plan olayina pek girmemissiniz. Cok belli ki plansiz yasamissiniz. Simdi yapabilecekseniz planinizi yapin ve uygulayin...

Cocuklara kim bakacak once bunu planlayin. Burda cok gordum ben gayet guzel isi olan kisiler guvenilir bakici bulamayip isten cikti.
Iyisini buldular benim maasim kadar istiyor dendi. Kotusunu buldular cocuklar helak oldu..

Sinav bir sekilde kazanilir. Bolumunuz geregi is de bulunur. Ama bunu iyi dusunun. Zaten eskiden aldiginiz derslerinizi saydirir okulu cabuk bitirirsiniz.

Ama keske hamile de olsaniz o zaman zorladaydiniz okulu. Simdi 2 cocukla yapmanizdan daha kolay olurdu emin olun.

Cocuklarima bakacak kisi var kizlar. Bu zamana kadar ev okul baska bisey bilmezdim. Evlendim eve kapandim resmen. Bana gore degil. Meslegimi de seviyorum calismayi da. O yuzden tekrar baslamaya karar verdim allah yardimcim olsun insallah

neden yapamayasın ...ben hem çalışıp hemde 2 çocuğum olduğu halde geçen sene yüksek lisans yaptım devamsızlık yapmadan..istenince herşey oluyor yeterki etrafındaki insanlar çocuk bakımı ev işleri konusunda sana yardımcı olsunlar motive etsinler

Çocukların zamanından çalmak lafı beni kızdırıyor. Tarihte başarılı, gıptayla baktığım kadınların başarılarına erken evlenip çocuk sahibi olmaları bile engel olamamış. O çocuklarda doğmuş, büyümüş, hatta ölüp gitmişler. Ama annelerinin yaptıkları yada yazdıkları ya da hayatları birçok insana hala ışık tutuyor. Biraz abartıyoruz biz toplum olarak.

Kendi hayatınıza sahip çıkın lütfen konu sahibesi. Üstelik işiniz çocuklarınıza engel olacak bir iş de değil...

merhabalar
kızımın öğretmeni evlendikten ve çocuk sahibi olduktan sonra AÖF Okul öncesi öğretmenliğini kazanıp okumuş,mezun olmuş bir de kpss yi kazanıp öğretmen olmuş .şimdi günde 4 saat çalışıyor geri kalan zamanlarında evi ve çocuklarıyla ilgileniyor.Hep imrenmişimdir çok güzel işi var diye. Sizde okuyabilirsiniz neden olmasın ki

Simdi ben ygs ye girdikten sonra iki yillik okula zaten tercih yaptim ve okula basladim. Bir aydan fazla okudum. Sonra o okulu dondurmadan oylece birrakip okula devam etmedim. Simdi aciktan okumak istiyorum. Hic degilse simdilik iki yilligi bitirsem cok yakin bir anaokulu var oraya hemen basvuruda bulunacagim ama iste hemen acikogretime basvuru yapabiliyor muyum yoksa aradan kac yil gecti ve bir universiteye biraz da olsa gittim diye tekrar sinava giripte oyle mi acikogretime basvuru yapacagim onu bilmiyorum. Ilgili degisik yerlere sordum herkeste baska bir cevap. Bazilari zaten liseyi cocuk gelisimi okudugun icin gecis hakkin var hemen basvur diyor bazilari zaten daha kaydin duruyordur gecis yap diyor bazilari da ygs puanini daha onceki okul tercihinde kullandigin icin tekrar sinava girmelisin diyor. Oncelikle bunu cozmem lazim acaba hangisi dogru ???

Canım bende lise çocuk gelişimi mezunuyum açıktan üni okuyordum ama sürekli sınavlara gidip gelmek benim için çok zor oluyordu çünkü küçük bi ilçede yaşıyorum ve 5 saatlik yolculuk oluyordu ve 2 gün boyunca sürünce sınavlar otel yeme içme derken aileme çok fazla geldi diye vicdan azabı duydum ve 2.ci sinıfa geçince bıraktım evlenince de başlarım dedim...
Ama inşaallah seneye tekrar devam edecem...

Cok ayni yonumuz varmis ama ben baska uni de okuyodum simdi aciktan okuma sansim var mi bilmiyorum

Kusura bakma ama daha 22 yaşındasın acelen neydi kaçtın ve evlendin? hadi evlendin 2 çocuk üst üste neden?
Yaşım 26 çocuğum yok ve ben çocuk deyince 1 değil 5 kez düşünüyorum...

İş işten geçmiş görünüyor. Bu saatten sonra o diploma sana hayal, çok hırslanıp çocuklarını bir kenara itip kendini okula derslere verirsen orası ayrı...

Cok ayni yonumuz varmis ama ben baska uni de okuyodum simdi aciktan okuma sansim var mi bilmiyorum
Aynen canım ortak yönümüz çok
Tekrar ygs ye girersen olur canım...
Ama ben senden büyüğüm 26 yaşındayım :))))

Bu arada acelen neydi de evlendin diyen boş boğazlara aldırma kimse kimsenin hayatını bilemez keşke kaçmadan evlenseydin ama olsun eşin seni sevip saygı gösteriyorsa önemli olan o :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…