ygs ye zaten girdiyseniz benim bildiğim tekrar gerek kalmıyor ama bunları burada kulaktan dolma bilgilerle öğreneceğinize açın ösym nin sayfasını araştırın okuyun gerekirse okulunuza mail atın.burada bana niye evlendin niye çocuk yaptın diye yargılamak düşmez ancak işin kolay olmayacak ama imkansız da değil.istersen yapabilirsin kendine güven yeter ki
Insallah atilmamissindir cok guzel olur aciktan sinavsiz devan etmen. Atildiysan bile girersin sinava bu sene kazarsin :)Canim ne guzel konusmussunokuldan atilmadim. 2013-2014 ogretim yili iki yillik universiteye basladim ama evlenince biraz da kacinca karisiklik falan derken dondurmadim kaydimi. Aradan da iki sene gecince kaydin siliniyor hakkin bitiyor dediler. E ben evleneli 4 sene oldu yani okuldan kaydim silindi diye biliyorum. Tabi tekrar arastirmam lazim. Tekrar sinava git e sorunu olmadan direk acik ogretim fakultesine kayit yaptirabilseydim daha iyi olurdu ama sinava girmem gerekirse gircen tabi
Insallah canim okuyor yazdigina gore atilmamisim heralde insallah oyledir de kaydimi alabilirim acik ogretimeInsallah atilmamissindir cok guzel olur aciktan sinavsiz devan etmen. Atildiysan bile girersin sinava bu sene kazarsin :)
Sıkı bi şekilde sınavlara çalışıp 4 yıllık üniversite ye gidebilirsinCocuk gelisimi lise mezunuyum. Iki yillik universitenin birinci yilinda kacarak esimle evlendim. Mutlaka tamamlarim dedim. Hemen hamile kalinca da okulun ustune dusemedim dondurmadim. Simdi aradan 4 yil gecti ve ikinci bebegime hamileyim. Ama ikinci cocugumda okul yasina gelene kadar ogrenimimi yukseltip calismak istiyorum. Meslegimi seviyorum ve eve tıkılıp kalmak istemiyorum. Bilen birileri yardim edebilir mi oncelikle ne yapmaliyim nereden baslamaliyim?
Cok ayni yonumuz varmisCanım bende lise çocuk gelişimi mezunuyum açıktan üni okuyordum ama sürekli sınavlara gidip gelmek benim için çok zor oluyordu çünkü küçük bi ilçede yaşıyorum ve 5 saatlik yolculuk oluyordu ve 2 gün boyunca sürünce sınavlar otel yeme içme derken aileme çok fazla geldi diye vicdan azabı duydum ve 2.ci sinıfa geçince bıraktım evlenince de başlarım dedim...
Ama inşaallah seneye tekrar devam edecem...
Aynen canım ortak yönümüz çokCok ayni yonumuz varmisama ben baska uni de okuyodum simdi aciktan okuma sansim var mi bilmiyorum