- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.495
- 773
- Konu Sahibi Safir Taht
Selamlar herkese, eve gelen yardımcıların fiyatları öğrenebilir miyim? Almak istedim ama 3+1 fiyatları bana çok yüksek geldi o nedenle ortalama fiyatlar nedir merak ettim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbul dayız biz de ve 800 istedi. Fiyatı duyunca çok şaşırdımİstanbulda 650 veriyorum
Ben 600 civarına razı olurdum ama 800 isteyince vazgeçtim600 veriyorum ben 3+1 ama utu yok.
İstanbul dayız biz de ve 800 istedi. Fiyatı duyunca çok şaşırdım
Muhitiniz luks bir yer mi acaba? 800 bana da cok geldi.Ben 600 civarına razı olurdum ama 800 isteyince vazgeçtim
Ekstra ne istediniz? Veya Semt lüks mü?Ben 600 civarına razı olurdum ama 800 isteyince vazgeçtim
İşlerin detayını konuşmadık bile numarasını birinden aldım, sadece evimiz 3+1 eve ne kadara gidiyorsun diye sorunca söyledi.Çokmuş ekstra bir iş beklentiniz var mıydı? Normal fiyatı mı bu?![]()
Küçükçekmece deyiz lüks semt değil belki site olduğu için yüksek fiyat verdi bilemiyorum.Muhitiniz luks bir yer mi acaba? 800 bana da cok geldi.
Küçükçekmece de semt lüks değil. Ayrıntı konuşmadık genel ev temizliği düşündüm kafamda ama fiyatı öğrenince biraz yüksek karar verirsem ararım dedim.Ekstra ne istediniz? Veya Semt lüks mü?
Yorumlardan anladığım bana aşırı yüksek fiyat verilmiş iyi ki o şaşkınlıkla tamam demedim çünkü ne diyeceğimi bilemedim bir an. Tek kişi 800 isteyince vazgeçtimGeçen ay 2 kişiye 850 verdim. Aman aman detayda yoktu.
Anladım. Ben de detay konuştunuz acaba çok fazla cam, balkon teras Ütü vs ekstra bir şey mi istediniz dedim. Ama 800 TL çat diye söylediyse yüksek vermişKüçükçekmece de semt lüks değil. Ayrıntı konuşmadık genel ev temizliği düşündüm kafamda ama fiyatı öğrenince biraz yüksek karar verirsem ararım dedim.
Fiyata çok şaşırınca bir şeyde diyemedim şaşkınlıktan.
Evet fazla ayrinti yoksa yuksek tabi. Şu an bende yüksek vermişim onu farkettimYorumlardan anladığım bana aşırı yüksek fiyat verilmiş iyi ki o şaşkınlıkla tamam demedim çünkü ne diyeceğimi bilemedim bir an. Tek kişi 800 isteyince vazgeçtim
Kimden ne kadar alırsam düşüncesinde olanlar denk geldik anlaşılan. Ne diyelim Allah iyilerle hakkaniyetli olanlarla karşılaştırsın.Evet fazla ayrinti yoksa yuksek tabi. Şu an bende yüksek vermişim onu farkettim
Bu fiyatlarda çok yüksekKızlar sizin fiyatlar aşırı uygunmuş ya ben şok oldum.
2+1 500 e geliyor bizim abla.
Ayda 2 kez alıyorum devamlı yani
Ütü yok
Bir hafta mutfak dolaplarını hallediyor bir hafta camları koltuklari.
Kendi düzenini oluşturdu ev temizliği +cam yada dolap vs.
Şuan boş 2+1 e 500 TL diyorlar eşyalı evler 1000 TL'den başlıyor.
Birde Eskişehir yani![]()