Eve kapı açtırmak

Blackbluee1

Kavuşmamız cennete kaldı canım kızım...
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2017
4.505
7.022
158
27
Kızlar bilginiz var mı? Evin içine kapı açtırmak istiyoruz. Açtırmak istediğimiz yer kolon kiriş VS olan Bi yer değil düz duvara kapı Açmak yasak mı?

Açtırabilirsiniz diye biliyorum bende.

Belediyeye niye sormuyorsunuz? Projeye aykırıysa tabii ki yasak. Biri şikayet ederse işlem yapılabilir. Bizim yazlık komşumuzun çatıda açtırdığı pencere şikayet edildiğinde belediye gelip evi mühürlemişti.

Apartmanda olup kapı açtırınca neden sıkıntı oluyor, ortak alan değil, şahsın kendi evi nihayetinde yine de problem mi çıkıyor. Benim oturduğum sitede mesela mutfak ile bitişiğindeki odanın duvarını kırıp mutfağa dahil eden çok ev sahibi var

Evet kişinin kendi evi dahi olsa projesine aykırı yaptırdığı her imalat suç. Kanun maddesine göre söylüyorum. Ha belediye gelip araştırmaz işlem yapmaz ama biri şikayet ederse de ortaya çıkar maalesef. Kapatılan balkonlar, sundurmalar falan hep işleme tabi aslında.

Balkona farklı çıkış açılıyor ya onu demek istedim aslında.
Gerçi kendi balkonunu yapanlar bile var
Bunu biz düşündük apartmanca pandemide kafayı yiyip zaten totom kadar ev, fransız balkon ki kilolu bir insan çamaşır bile asamaz. Dedik ki balkon mu yapsak sonra ondan vazgeçip evin yere kadar olan camlarını sürgülü yapıp komple açalım bir duvarı efil efil dedik. Bu hala çok mantıklı geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…