Eve kapatilmis cocuk gelinler serisi

Ama o paragraf maalesef öyle anlaşılmadı okuduğumda.
O zaman anlayisiniza ayar verin.
Bir insan burada derdi ettigi bir konuda nasil birden 180 derece donebilir kendiniz sorgulayin ve teyit edin.
Hemen yanlis yargilayamaya gerek yok

Bir insan burada derdi ettigi bir konuda nasil birden 180 derece donebilir kendiniz sorgulayin ve teyit edin.
Amacınız polemik yaratmak mı? Kusura bakmayın yanlış kişi.
Okudugumu net anlıyorum. Yanlış anlamışsınız mesajını yukarıda anlamıştım ona göre maalesef okudugumun öyle anlaşıldığını söyledim. Bu yorumunuzla lütfen siz kendi yazdıklarınıza ayar verin.

Argumentum AdHominem (kis bazli tartisma0 en buyuk vakit kaybidir.diyip şu yaptığınız sizcede çelişkili değil mi?
Amacınız çözüm üretmek değil insanların sabrını ölçmek, bugün kötü bir gün geçirdiniz sanırım bu şekilde kendinizi rahatlatma çabası icindesiniz

Bu arada online birsuru kodlama klinikleri var aancak dil en buyuk problem, eminim dil problemi asilsa ya da Turkce kodlama online kurslar olsa bir adim daha kolaylasir hersey.
Akliniza o kmlerce yuruyup olumle tehdit edeilen robotikci Afgan minik kizlari gelsin.

Bizim cozemedigimzi seyleri (sosyal problemelri) cozecek yapay zekalar gelistiriliyor su anda.

IBM Watson benzeri donanimlari kullanip mesela ogrenme engellilere egitim icin APIlar hazirlamis bireyler varsa fikirlerinizi bekleriz

30 yasinda yeni evliyim ve hala evlilige tam hazir olmadigimi dusunuyorum yazik gercekten kuzenim 17yasinda evlendi aile baskisi yoktu ama aile izin verme hatasinda bulundu 18inde anne oldu 25ine bosandi suan boslukta dogru duzgun isi de yok ailesini yanina dondu

Bdv de "Aile içi şiddet acil yardım hattı" başlığı açılıp sabit konu yapılırsa faydası olabilir.. telefon numarası da eklenir, ihtiyacı olan arar ya da arayamayan için bizler ararız..

Tabi kidr zorla evlendirenler ve cocuk gelin olmaya zorlayan anne yada babalari cok agir ceza gelmeli ki yapmasinlar.

Bu konuya mudahele edenlerin kesinlikle konunun islenmemesi icin caba gosterdiklerinin farkindayim.
Internette yaptigim bir arastirmaya gore bu konularin tartisilmasina BASIN YASAGI getirildigini duydum.
Yorumu kendiniz yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…