- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.124
- 128
- 32
- Konu Sahibi Yinemipilav
-
O zaman anlayisiniza ayar verin.Ama o paragraf maalesef öyle anlaşılmadı okuduğumda.
Amacınız polemik yaratmak mı? Kusura bakmayın yanlış kişi.O zaman anlayisiniza ayar verin.
Bir insan burada derdi ettigi bir konuda nasil birden 180 derece donebilir kendiniz sorgulayin ve teyit edin.
Hemen yanlis yargilayamaya gerek yok
O zaman anlayisiniza ayar verin.
Bir insan burada derdi ettigi bir konuda nasil birden 180 derece donebilir kendiniz sorgulayin ve teyit edin.
Hemen yanlis yargilayamaya gerek yok
Pilavın dibi tuttuBu sefer tam patlamadı konu
Ben de yanık kokusuna geldiydim trend konulardanPilavın dibi tuttuçok şükür ki mune erken yetişmiş.tam gazını almış geliyordu yokuş aşağı freni patlamış kamyon gibi
Hakkaten bu sefer bir şey de yapmadı niye hüküm giydi acabaBu sefer tam patlamadı konu
Tabi kidr zorla evlendirenler ve cocuk gelin olmaya zorlayan anne yada babalari cok agir ceza gelmeli ki yapmasinlar.Ama konuyu acan arkadas sizin kast ettiginiz kadinlardan bahsetmiyor ki , ben konuyu okuyunca aklima zorla evlendirilmis , cahil birakilmis kendi ayaklari uzerinde duramayan cocuk gelinler geliyor
Onlara istediginiz kadar burdan yazin fqydamiz dokunamaz ki , o kadar caresiz durumdalar ki sizin mantiginiza yada deneyiminize , hwyat gorusunuze sahip degil onlar ve o kqdar coklar ki.. devlet evlebdiren ana babalara ciddi cezalar vermrdikce de duzelemez bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?