İsleyebilen bir sistem olur mu bilemem tabii, fikir olarak sundum:) aslinda kadın için de kolaylık olur, iş belli , ekstra bir şey kitlemek yok, tam çıkarken "kapının üstünü silmedin mi" diye laf sokan işveren yok. Giderayak da konusahibi şöyle bir kontrol eder yapmış mi yapmamis mi diye, çizelgede olup da yapılmayan bir yer varsa söyler gitmeden.
Aslında uygulansa güzel bir sistem olabilir:)
Benim de çalışırken en nefret ettiğim şey bana söylenmeyen bir şey için sonradan "bunu neden yapmadın" diye sorulup yetersiz hissettirilmektir. İşimde yeniyim, ilk defa yaşanacak bir sürecim vardı, koordinatörüme beş bin defa "tam olarak ne yapacağım" diye sordum. O da sözel olarak şöyle bir anlattı. Sürecin sonunda (bizden kaynaklanmayan) bir sorun çıktı, kötü oldu. Hemen bana dedi ki "keşke olaylar baslamadan sen tutanak tutsaydin" . E , bana tutanak tut deseydin ben tutardım:) eminim temizlik işi yapsam da sözel olarak işi tarif edip sonradan söylemediği şey için "e burayı atlamissin, bunu da mi ben soyleyeyim" modunda olan isverenime gıcık olurdum:)