Merhabalar ben temizlik işi arıyorum.İstanbul anadolu yakasında oturuyorum.Güvenilir temiz ve titiz bir insanım ilgilenenler için tel: 0536 873 81 24 bu numaradan ulaşabilirsiniz.
Merhabalar ben temizlik işi arıyorum.İstanbul anadolu yakasında oturuyorum.Güvenilir temiz ve titiz bir insanım ilgilenenler için tel: 0536 873 81 24 bu numaradan ulaşabilirsiniz.
Ben çalışan bir kadın olduğum için evimi sık sık temizleyemiyorum ve hergün kafama takılıyordu bu sorun.Evime ben evde değilken de başka bir kadının gelmesini istemiyordum.Yani kısacası güvenebileceğim birilerini bulmam gerekiyordu.İnternette dolaşırken "...." sayfasının reklamını gördüm ve bir bakayım dedim.Meğer fırsat ayağıma gelmiş hanımlar.Size garanti veriyorum çalışanlarından daha fazla güvenebileceğiniz gündelikçiler bulamazsınız.Bu arada fiyatları da bana çok uygun geldi.Bir bakın derim.Sizler için sayfasını buraya bırakıyorum.