• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve gündelikçi temizlikçi

merhaba ben evlere temizliğe gitmek istiyorum tecrübem var .haftada birde olur iki günde gündelikçiye ihtiyacı olanlar varmı .25 yasındayım pratiğim

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

Merhaba İstanbul'da oturuyorum.Günlük temizlik işlerinizi özenli ve titiz şekilde yaparım.

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

Acil olarak ama cunku kimseyi bulamıyorum tanidigi olan vs varsa lutfen gelebilecek birini bilen yazabilir mi? Istanbul kucukcekmece. 3+1 ev. Haftaici evde kimse kalmadigindan herkes okuyup çalıştığından, haftasonu gelebilecek biri varsa cok iyi olur.

İstanbul Avrupa yakası gündelik temizliğe gidiyorum referans verebilirim 0539 347 06 21

Merhaba,
Şişli halide edipte oturuyorum. 2 haftada bir temizliğe gelecek gündeliki arıyorum.
Ilgilenirseniz iletişime geçelim.
selamlar ecakir halen eleman arıyorsanız haleli_34@hotmail.com adresine iletişim bilgisi bırakırsanız dönerim size belki ihtişyaç vardır temizlikçiye diye yazdım süre epey geçmiş olmasına rağmen

Back