• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve gündelikçi temizlikçi

Acil olarak ama cunku kimseyi bulamıyorum tanidigi olan vs varsa lutfen gelebilecek birini bilen yazabilir mi? Istanbul kucukcekmece. 3+1 ev. Haftaici evde kimse kalmadigindan herkes okuyup çalıştığından, haftasonu gelebilecek biri varsa cok iyi olur.
Eger hala arayisiniz devam ediyorsa ilaninizla ilgileniyorum iletişim 0541 748 48 05

Acil olarak ama cunku kimseyi bulamıyorum tanidigi olan vs varsa lutfen gelebilecek birini bilen yazabilir mi? Istanbul kucukcekmece. 3+1 ev. Haftaici evde kimse kalmadigindan herkes okuyup çalıştığından, haftasonu gelebilecek biri varsa cok iyi olur.
Merhaba teklifiniz hala geçerliyse Avcılar'da oturuyorum. bozkurtmualla@gmail.com dan numaranızı gönderirseniz sizi arayabilirim.

haftasonu gidebileceğim ev işi arıyorum. Büyük çekmece Minarobada oturuyorum, B. çekmece, B.düzi, Avcılar , K. çekmece cıvarı olabilir.İlgilenenlere mesaj ile tslefonumu vereceğim.

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ... acilllll hemen gidebilceğim işler arıyorum

Istanbul anadolu yakasinda oturuyorum haftada bir gün yada 15 günde bir gün ev işi arıyorum Ümraniye Üsküdar kadıköy Ataşehir Bostancı maltepe çevresi düşünenlerin iletisime geçebilir

Haftaiçi hergun (yarım gun) temizliğe yardıma gelebilecek bayan arayışındayız. Şişli'de oturuyoruz. İlgilenenler iletişime geçerse sevinirim. Hayvansever olması önemli. Teşekkürler.

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

Merhaba efendim ankarada ev temizlihine gitmekdeyim, surekli islerim vardir yardimci arayanlar bana burdan yad telden ulasirlarsa5342733757 de sevinirim. Iyi gunler

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

28 Haziran Pazar günü 60 metrekare evimde dip köşe temizlik yapacak bayan arıyorum. Yer: Beşiktaş Dikilitaş.
Ücret (sabah 8-akşam 6) : 100 TL
Memnun kalırsam sonrası için de düşünebilirim.

Back