- 7 Ekim 2014
- 17
- 0
- 6
- 50
haleli_34@hotmail.com dan iletişim bırakın lütfen 100 tl alıyorumMerhaba,
Şişli halide edipte oturuyorum. 2 haftada bir temizliğe gelecek gündeliki arıyorum.
Ilgilenirseniz iletişime geçelim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haleli_34@hotmail.com dan iletişim bırakın lütfen 100 tl alıyorumMerhaba,
Şişli halide edipte oturuyorum. 2 haftada bir temizliğe gelecek gündeliki arıyorum.
Ilgilenirseniz iletişime geçelim.
Eger hala arayisiniz devam ediyorsa ilaninizla ilgileniyorum iletişim 0541 748 48 05Acil olarak ama cunku kimseyi bulamıyorum tanidigi olan vs varsa lutfen gelebilecek birini bilen yazabilir mi? Istanbul kucukcekmece. 3+1 ev. Haftaici evde kimse kalmadigindan herkes okuyup çalıştığından, haftasonu gelebilecek biri varsa cok iyi olur.
aradım sizi cvp yok dönerseniz konuşalım okEger hala arayisiniz devam ediyorsa ilaninizla ilgileniyorum iletişim 0541 748 48 05
konuştuk bugün aramıştınız beniSiz yazın ben sizi arayayim
Merhaba teklifiniz hala geçerliyse Avcılar'da oturuyorum. bozkurtmualla@gmail.com dan numaranızı gönderirseniz sizi arayabilirim.Acil olarak ama cunku kimseyi bulamıyorum tanidigi olan vs varsa lutfen gelebilecek birini bilen yazabilir mi? Istanbul kucukcekmece. 3+1 ev. Haftaici evde kimse kalmadigindan herkes okuyup çalıştığından, haftasonu gelebilecek biri varsa cok iyi olur.
Avcılar'da oturuyorum iletişim 0541 748 48 05 farkı farketmek için yapmanız gereken tek şey iletisime geçmekMerhaba teklifiniz hala geçerliyse Avcılar'da oturuyorum. bozkurtmualla@gmail.com dan numaranızı gönderirseniz sizi arayabilirim.
merhabaHaftasonu gelebilecek surekli birini arıyorum???? Kucukcekmece?
Haftaiçi hergun (yarım gun) temizliğe yardıma gelebilecek bayan arayışındayız. Şişli'de oturuyoruz. İlgilenenler iletişime geçerse sevinirim. Hayvansever olması önemli. Teşekkürler.
Mesajınızı göremiyorumSize özel mesaj attım
Tekrar yolladımMesajınızı göremiyorum