• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve gündelikçi temizlikçi

Üsküdar ümranıye kadıloy Bostancı Maltepe cevresı haftada bır yada ıkı gun gudebılecegım ev işi arıyorum

Merhabalar ben temizlik işi arıyorum.İstanbul anadolu yakasında oturuyorum.Güvenilir temiz ve titiz bir insanım ilgilenenler için tel: 0536 873 81 24 bu numaradan ulaşabilirsiniz.

Merhabalar ben temizlik işi arıyorum.İstanbul anadolu yakasında oturuyorum.Güvenilir temiz ve titiz bir insanım ilgilenenler için tel: 0536 873 81 24 bu numaradan ulaşabilirsiniz.

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum.. deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim... komple detaylı temizlik yapılır.. ACİLLLL HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM ..

Bahçeşehir merkezde pzt ve perşembe haftada 2 temizlik+ütü için bayan arıyorum.titiz ve iyi yemek yapan biri tercihim.
Aylık 800tl maaş

Basakşehırde aylık hergun gelebılecek bırını arıyorum kendım evdeyım bana yardımcı olabılecek guvenilir biri tercıhım

Ben çalışan bir kadın olduğum için evimi sık sık temizleyemiyorum ve hergün kafama takılıyordu bu sorun.Evime ben evde değilken de başka bir kadının gelmesini istemiyordum.Yani kısacası güvenebileceğim birilerini bulmam gerekiyordu.İnternette dolaşırken "...." sayfasının reklamını gördüm ve bir bakayım dedim.Meğer fırsat ayağıma gelmiş hanımlar.Size garanti veriyorum çalışanlarından daha fazla güvenebileceğiniz gündelikçiler bulamazsınız.Bu arada fiyatları da bana çok uygun geldi.Bir bakın derim.Sizler için sayfasını buraya bırakıyorum.

İyi haftalar güzel kadınlar :p

Son düzenleyen: Moderatör:
Back