Merhaba,
Şişli halide edipte oturuyorum. 2 haftada bir temizliğe gelecek gündeliki arıyorum.
Ilgilenirseniz iletişime geçelim.
Fatih uygunsa iletisme gecelim
Merhaba arkadaşlar. Haftanın 3 günü gündelikçi olarak çalışmaktayım. Haftada 2 gün daha gidebileceğim güvenilir aile ev işlerine gündelik iş arıyorum. 10 yıldan fazla tecrübem var. Temizlik, çamaşır, bulaşık, ütü, yemek pişirme, kapı, cam, merdiven silme işlerinizde çalışabilirim. Şişli, Mecidiyeköy, Osmanbey, Levent, Kağıthane, Beşiktaş, Taksim, Sarıyer civarlarında iş arıyorum. Anlaşırsak aylık da olabilir.
Merhaba,
Şişli halide edipte oturuyorum. 2 haftada bir temizliğe gelecek gündeliki arıyorum.
Merhaba,
Merhaba nerede oturuyorsunuz?ben ilanımda da belirttigim gibi haftanin 6 gunu gelebilecek bir yardımcı arıyorum ancak sizinle de iletisime gecebilirimgüncel
güncel
Mrb ev temizliğinde başarılıyım beni tercih ederseniz memnun olurum 05456791891Merhaba,
Mrb ev temizliğinde başarılıyım beni tercih ederseniz memnun olurum 05456791891Avrupa yakası Fatih Çapa ya.. güvenilir titiz yardımcı bayan arıyorum anlaşabilisek haftada bir yada 15 günde bir çağırmayı düşünüyorum .İlgilenen varsa rutin ev temizliği veya ütü yapabilecek lütfen mesaj atsın yada cevap yazsın r.selimoglu@capahastanesi.com
benimle irtibata geçerseniz çok sevinirim 05456791891merhaba eğer biriyle anlaşmadıysanız ben gelmek isterim özel msj hakkım yok siz yazarsanız iletişime geçelim
Alibeyködeyim benimle irtibata geçerseniz çok sevinirim 05456791891Güncel...
Güncel...
Temiz titiz bayanın memnun kalacağınızı umuyorum 05456791891Fatih uygunsa iletisme gecelim
Temiz titiz bayanın memnun kalacağınızı umuyorum 05456791891
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?