• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve gündelikçi temizlikçi

sny34

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
9
0
6
34
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Haftanın 3 günü gündelikçi olarak çalışmaktayım. Haftada 2 gün daha gidebileceğim güvenilir aile ev işlerine gündelik iş arıyorum. 10 yıldan fazla tecrübem var. Temizlik, çamaşır, bulaşık, ütü, yemek pişirme, kapı, cam, merdiven silme işlerinizde çalışabilirim. Şişli, Mecidiyeköy, Osmanbey, Levent, Kağıthane, Beşiktaş, Taksim, Sarıyer civarlarında iş arıyorum. Anlaşırsak aylık da olabilir.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Haftanın 3 günü gündelikçi olarak çalışmaktayım. Haftada 2 gün daha gidebileceğim güvenilir aile ev işlerine gündelik iş arıyorum. 10 yıldan fazla tecrübem var. Temizlik, çamaşır, bulaşık, ütü, yemek pişirme, kapı, cam, merdiven silme işlerinizde çalışabilirim. Şişli, Mecidiyeköy, Osmanbey, Levent, Kağıthane, Beşiktaş, Taksim, Sarıyer civarlarında iş arıyorum. Anlaşırsak aylık da olabilir.

güncel
güncel

Avrupa yakası Fatih Çapa ya.. güvenilir titiz yardımcı bayan arıyorum anlaşabilisek haftada bir yada 15 günde bir çağırmayı düşünüyorum .İlgilenen varsa rutin ev temizliği veya ütü yapabilecek lütfen mesaj atsın yada cevap yazsın r.selimoglu@capahastanesi.com
Mrb ev temizliğinde başarılıyım beni tercih ederseniz memnun olurum 05456791891

Mrb evde int olmadığından her zaman giriş yapamıyorum benimle telde irtibata geçerseniz çok sevinirim 05456791891

3+1 evime her cumrtesi yarım gün gelecek yardımcı arıyorum, makinayla detaylı olmayan ev süpürme, çamaşır katlama, haftada 5-6 tane cıkan gomlek utuleme gibi ihtiyaçlarım war, elinin hızına bağlı olarak 4-5 saat için.. yer ANKARA-EMEK mahallesi

Back