- 23 Ocak 2016
- 33.072
- 49.488
- 598
suç üstü yaptık. Bu sefer de bu eşyaları bana siz verdiniz dedi ama nasıl inandırıcı yalan söylüyor. Ya aptal mıyım ben sana saat, altın bilezik veriyim. Çantasını aldı çıktı gitti. Eşyalarımı geri aldım ama evde 3-4 çift ayakkabım birkaç kıyafetim bir bileziğim kayıp. Onları önceki seferlerde aldı galiba. Polise gitmeyi düşündük bir sonuç vermiyor maalesef.İnanmıyorum ya, çok kötü olmuş. Suç üstü yapsaydınız. Geri aldınız mı peki eşyalarınızı?
Benim o kadar bariz çalınmadı. Çok komik ama bebeğimin çikolatalarını çaldılarBebek doğumunda ikram edilen süslü çikolataları tv ünitesinin üstüne koymuştum. Ahşap bir tepsiye üst üste iki kat dizmiştim. Onlar gittikten sonra ya keşke ikram etseydim unutmuşum dedim, bir baktım yarısından çoğu gitmiş. Bir de bozuk para koyduğumuz bir kavanozdan para almışlar.
+1Ben takıntılı ya da titiz bir insan olmadığım için sanırım ablalar benden memnun ben ablalardan memnunum. Kendim yapsam daha iyisini yapamayacağım için allah razı olsun modundayım
Yüzey temizlik mendillerini de ben doğa için doğru bulmuyorum o yüzden kullanmıyorum kullan at ve bu malzemenin doğada çözünülebilirliği nedir ıslak mendil gibiyse eyvah pamuklu bez elde edip silmek doğa için daha mantıklı
Bu konuyu okumak çok iyi geldi kaç gündür temizlik yapmam gerekiyor yavaş yavaş yapıyorum misafir gelecek diye şimdi bir gaza geldim şöyle foşur foşur bir temizlik yapasım geldi ya Allah Bismillah kalkıyorum yattığım yerden
Bence bu konuda gayet sağlıklı düşünen birisiniz. Banada konu sahibi takıntılı geldi.Bana haftada 3 gün geliyor düzenli olarak almaya başladım son 4 aydır eh işte idare eder memnun sayılırım .
Ondan öncesinde ayda 1 ya alıyordum ya almıyordum ama sizi biraz takıntılı buldum bilmiyorum bu derece mikroptan korkarak yaşamak garip.
Ben kendimi temiz sanıyordum yorumları okuyunca baya kirli biriymişim sanırım.
Her duştan sonra banyo yıkamıyorum , kapıları haftada 1 silmek yok artık niye ya.
Kova değiştirmek de çok enteresan geldi.
Ben baya pasaklı biriymişim sanırım.
Haftada 3 gun kadin alan birinin kirli ve pasakli olma ihtimali uzaya trenle gitme ihtimalimiz gibi benceBana haftada 3 gün geliyor düzenli olarak almaya başladım son 4 aydır eh işte idare eder memnun sayılırım .
Ondan öncesinde ayda 1 ya alıyordum ya almıyordum ama sizi biraz takıntılı buldum bilmiyorum bu derece mikroptan korkarak yaşamak garip.
Ben kendimi temiz sanıyordum yorumları okuyunca baya kirli biriymişim sanırım.
Her duştan sonra banyo yıkamıyorum , kapıları haftada 1 silmek yok artık niye ya.
Kova değiştirmek de çok enteresan geldi.
Ben baya pasaklı biriymişim sanırım.
Benim çok fazla kedim var şu an 4 tane evcilim varHaftada 3 gun kadin alan birinin kirli ve pasakli olma ihtimali uzaya trenle gitme ihtimalimiz gibi bence
O kadar pet olma ihtimalini gozardi etmisimBenim çok fazla kedim var şu an 4 tane evcilim varbaşka türlü başedilir olmuyor
Terapi niyetine bol sirke karbonat limon tuzuBu konuyu okumak çok iyi geldi kaç gündür temizlik yapmam gerekiyor yavaş yavaş yapıyorum misafir gelecek diye şimdi bir gaza geldim şöyle foşur foşur bir temizlik yapasım geldi ya Allah Bismillah kalkıyorum yattığım yerden
Valla her hafta duzenli cagirinca bile birsey isteyince mirin kirin ediliyor. Ben her ay mutlaka (cogu zaman 3 haftayi gecmiyor) tul perde yikatip astiriyorum. Normal yumusatici hic kokmuyor ama konsantre olunca evin ici mis gibi kokuyor perde yikarken ozellikle onu kullanıyorum. Illaki toz oluyorKonuya cevap yazan tüm arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Özellikle ayda 1 yada 2 ayda bir detaylı temizlik için çağıranlar...perdeleri yıkayıp takıyorlar mi...Bazı kadınlar yapmak istemiyor sinir oluyorum. Ben günlük evimi silip süpüren banyo tuvalet günlük temizleyen biriyim. Mutfakta dolap ocak aspiratör sildirmem zaten kendim yapıyorum. Ama istiyorum ki buzdolabının altını üstünü silsin. Ama söylemeden yapmıyorlar. Sen çok titizsin takıntılısin diyorlar. Banyoda kapı pervaz hizasında dolabim var. İki banyom da da...oranın üstünü söylemezsem silmiyorlar gibi gibi...bir sürü detay var. 3 yılda belki 10 değişik bayan geldi evime...Bu detayları yapan 2 bayan oldu. Onlarda hep dolu. Boş günlerini bulamıyorum. Düzenli almadığım içinde gün ayirmiyorlar..tesadüf boş olurlarsa geliyorlar. Biri istanbuldan taşındı zaten ..
Tül perdeler dayanabiliyor mu bunaValla her hafta duzenli cagirinca bile birsey isteyince mirin kirin ediliyor. Ben her ay mutlaka (cogu zaman 3 haftayi gecmiyor) tul perde yikatip astiriyorum. Normal yumusatici hic kokmuyor ama konsantre olunca evin ici mis gibi kokuyor perde yikarken ozellikle onu kullanıyorum. Illaki toz oluyor
Alerjik astım geliyorum diyor size. Umarım bebekten sonra yapmazsınız bunları.Valla her hafta duzenli cagirinca bile birsey isteyince mirin kirin ediliyor. Ben her ay mutlaka (cogu zaman 3 haftayi gecmiyor) tul perde yikatip astiriyorum. Normal yumusatici hic kokmuyor ama konsantre olunca evin ici mis gibi kokuyor perde yikarken ozellikle onu kullanıyorum. Illaki toz oluyor
Alerjik bunyemiz yok. 1 tane saglikla buyuttugum cocugum var. Konsantre yumusatici yasaklansin miAlerjik astım geliyorum diyor size. Umarım bebekten sonra yapmazsınız bunları.
Bu eve tasinali 3-4 sene oldu suan iyi durumdalarTül perdeler dayanabiliyor mu buna
Bence yasaklanmalı ama kullanmaya hevesli insanlar olduğu müddetçe mümkün değil tabi ki. Bünyenin alerjik olması gerekmiyor astım olmak için. Sizin alışkanlıklarınıza müdahale etmemiz tabi ki söz konusu değil ancak konunuz sayesinde bilinçli sandığım bir çok üyenin ne kadar bilinçsiz davrandıklarını gördüm. Hem doğaya, hem sağlığa bu derece zararlı ürünlerin bu kadar yoğun kullanılıyor olması çok şaşırtıcı geldi bana.Alerjik bunyemiz yok. 1 tane saglikla buyuttugum cocugum var. Konsantre yumusatici yasaklansin mi
Valla sağolun bu topik sayesinde bir temizliğe giriştim misafirim gelecek öyle üşeniyordum ki yorumları okudum hemen deterjanlara sarıldım her yer mis gibiTerapi niyetine bol sirke karbonat limon tuzutul perdeler konsantre yumusatici ile evdeki temizlik kokusu
Yogun kullaniyorum yazmis miyim acaba? Yarim kapak yeterli oluyor her makineye. Kitap okumak okudugunu anlayabilme icin cok onemli bunu bir kez daha gordum ben deBence yasaklanmalı ama kullanmaya hevesli insanlar olduğu müddetçe mümkün değil tabi ki. Bünyenin alerjik olması gerekmiyor astım olmak için. Sizin alışkanlıklarınıza müdahale etmemiz tabi ki söz konusu değil ancak konunuz sayesinde bilinçli sandığım bir çok üyenin ne kadar bilinçsiz davrandıklarını gördüm. Hem doğaya, hem sağlığa bu derece zararlı ürünlerin bu kadar yoğun kullanılıyor olması çok şaşırtıcı geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?