Anladın mı kız neyi sürtmüş
Bu saydığınız işlere biz tam gün alıyoruz, ankaradayım. Yarım günde mümkün değil mutfak fayans falan ciflemek, tam gün aldığımız halde fayans falan ciflemez, tam günde anca yapıyo sil süpür toz al, banyoları wc leri yapıyo, balkon yıkar bideHayır aksine cam silme, kapı silme, perde koltuk yıkama vs yaptırmıyorum ki. Toz alacak, banyo tuvalet yıkanacak ve yer silincek,süpürülcek bu kadar. Mutfak dolaplarını bile sildirmedim. Yarım gün 5 saatte bu kadar işide yapamıcaksa 100 lirayı almıcak ozaman.
sürtmek derken ovalamak demek istiyor sanırım :) ya da hiç bez değmemiş demek istiyor olabilirneyı surtmekten bahsedıyorsunuz yazdıklarınızdan pek bırsey anlasılmıyor bezı kırlı yere surmek sungerle temızlemek demek ıstedınız heralde cunku dırek sadece tuvalete surtmemıs klozeti sürtmüyor dıyorsunuz turkcenız cok enteresan
ayrıca soylemeden gecemeyecegım , ev temızlıgıne yardım ıcın cagırdıgınız hanımlara tuvaletınızı temızlettırmek dogru mu bılemedım yanı dışkı bulasmıs tuvalet ıcını fırcalama ısını sız yapsanız daha dogru olmaz mı?
bırıne klozetdekı pisliğimizi temızlettırmek ıcın soz gecırme tavsıyelerı ıstemek yerıne bence once kendımız kendımızı ıfade edebılmeyı sonra kendı tuvaletımızı temızlemeyı ogrenelım bunlar daha acil, sonrası ıcınde temızlık sırketlerı var ordan temızlık ıcın yardımcı hanım cagırırsanız daha profosyonel yardımı olur
Canim temizligini begenmediysen çağırma bir daha.Tum gün mu yarım gün mu alıyorsun?Birde ne kadar ücret veriyorsun?Ben yarım gün alıyorum genelde, cam silme,perde yıkama vs yaptırmamıştım, Yaptığı sadece genel temizlik ama onu bile yarım yamalak yapmış.
Ben de çalışıyorum. Üstelik 2 çocuğum var. Ama insanı enayi yerine koyuyolar sinir oluyorum. En azından süpür sil wc banyo temizliği yapabilirsiniz. Sürekli almazsınız. Daha az siniriniz bozulur.Önereceğiniz bir şirket var mı?
Komik olan nedir?
Yanımda çalışan kadın böyle manasız konuşmuyor, hanımefendi klozeti sürtmek deyiminden türkçeme kadar laf etmiş, napsaydım?
Mutfak dolaplarına ince temizlik istemedim ki zaten, ara fayansları hep ciflerdi başında durmayınca ciflememiş.
Tuvalette öyle pislikler olmaz normalde, annem ameliyat olmuştu onla ilgileniyordum ve eve geçtik direk onu çağırdım bakamadım klozete falan yani. Ekstrem bir durumdu ve söyledim ev bu sefer fazla pis kusura bakma bir aydır hastaneydik, gelen gidenler benim evde kaldı ne durumda kontrol edemedim dedim, tamam abla hallederim dedi. Ki her zaman benim evi över, maşallah hiç kirlenmiyor ben temiz evi temizliyorum diye. İlk defa birazcık fazla pis haliyle karşılaşmıştır evin. Kadın gelmeden evi derleyip toparlayanlardanım bende :)
Aynen öyle maalesef. Teşekkür ederim.
Evet maalesef, sohbet ederken konuşurken çok iyi ama pasif agresif olabilir, neden ben bu işi yapıyorum diye akla gelmeyecek şeyler dahi yapabilir.
Bizimki de öyle çamaşır makinesinin üstündkei fayansı temizlemek için gözümün önünde kovayla su attı şok oldum fiş falan var orda yani.
Neresi acı ya her geldiğinde fırçayla içini sürter,süngerle de oturulan yerin iç kısımlarını sürter, işi bu zaten nedne drama çevirdiniz?Tuvalette öyle pislikler olmaz normalde, annem ameliyat olmuştu onla ilgileniyordum ve eve geçtik direk onu çağırdım bakamadım klozete falan yani. Ekstrem bir durumdu ve söyledim ev bu sefer fazla pis kusura bakma bir aydır hastaneydik, gelen gidenler benim evde kaldı ne durumda kontrol edemedim dedim, tamam abla hallederim dedi. Ki her zaman benim evi över, maşallah hiç kirlenmiyor ben temiz evi temizliyorum diye. İlk defa birazcık fazla pis haliyle karşılaşmıştır evin
B.k içinde bırakmıyorum klozeti heralde.
Yapmaya vaktim olsa da kendim yapsam keşke çalışıyorum.
Süngerle iç kısımlarını sürtmesi lazım.Türkçem gayet anlaşılır.
içini sürttürmek" deyince, tuvaletin iç kısmı neresi arkadaşlar? Peki neyle sürttürülür? Bezle, süngerle değil herhalde değil mi? Fırçayla sürttürülür.
yoo basbayağı süngerle temizlemesini istemiş.
Tuvaleti sürtmek. 32 yıllık insanım hiç böyle bir tabir duymadım. Tuvalete sürtünsün mü istiyorsunuz? Bir nesneyi tuvalete sürtsün mü istiyorsunuz? Sünger mesela. Süngeri klozete sürtsün istiyorum deseniz, bu da kulağa anormal geliyor. Süngerle temizlesin, süngeri sürterek temizlesin de denilebilir ama I ıh sürtmek yine de kulak tırmalıyor.
Batıkentte de tanıdığım yok ki. Batıkente hiç gitmedim de. Tanıdığım olsa kahve sevmeyen bir kadın ismi söylerdim. Hem sürten hem kahve sevmeyen. Ama şimdi insana kullanınca da olmadı sürtmek kelimesini. Malum insan için kullanılan hali de hoş değil.
Klozetin içi süngerle ovulur mu yahu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?