ben şuan artvinde ikamet ediyorum maalesef ankarada değilim((
Pardon profilde Ankara diye belirtmişsiniz
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben şuan artvinde ikamet ediyorum maalesef ankarada değilim((
agzından bal damladı zafranbolu :) bu kadar mı güzel acıklanır bı konu.ben bebeğime bakarken cogu zmn ev işi yapamıyorum.evın ısını yapaccak olsam ya teyzesı bakıyor yada babası.kolaymı canım hem cocuk hem temızlık hem yemek.bide ütü cıkarıyorlar baslarına.camları sıldırıyorlar.ne acımasız oldu herkes ya.vereceklerı üç kuruş para nasılda kullanıyorlar kadınları.e tabı kım verecek temızlıkcıye ayrı bakıcıya ayrı para.ben suan evde calısıyorum.ama bi gün dısarda calısmak zorunda kalırsam bakıcıma mutlaka hakkını verırım.param yetişmezse de temizligimi oturur hafta sonu kendım yapıverırım.kul hakkı diye bişey var.yazıktır...
sabah kahvaltısını hazırlar evden çıkarım. Çıkarken bebeğim için çorba yapmasını isterim sadece.
Sağolsun benim bakıcım bebeği uyuttuktan sonra mutfağımı toparlar, bulaşık makinasını boşaltır, kirlileri makinaya atar. Aslında bunu yapmasını istemedim ama kendisi yapıyor. Valla sadece mutfağı düzenlemesi bile benim işimi kolaylaştırıyor işten gelince. Allah razı olsun.
Eğer deneyimli bir bakıcın varsa senin ona birşey söylemene gerek bile kalmaz. Ne yapacağını bilir o. Sen deneyimsizsen ilk çocuğun ise kesinlikle daha önce bu işi yapmış birini bul, o zaman gözün arkada kalmaz.
Ve bence de ev işi falan kesinlikle isteme. O zaman çocuğun için ayıracağı vakti de enerjiyi de evin temizliğine falan ayırmak zorunda kalır bu da bebeğin için iyi olmaz. ama ne olabilir mutfağı toparlamasını bir de sadece toz almasını isteyebilirsin ama cam sildirmek, ütü yaptırmak falan bana göre uygun değil...
agzından bal damladı zafranbolu :) bu kadar mı güzel acıklanır bı konu.ben bebeğime bakarken cogu zmn ev işi yapamıyorum.evın ısını yapaccak olsam ya teyzesı bakıyor yada babası.kolaymı canım hem cocuk hem temızlık hem yemek.bide ütü cıkarıyorlar baslarına.camları sıldırıyorlar.ne acımasız oldu herkes ya.vereceklerı üç kuruş para nasılda kullanıyorlar kadınları.e tabı kım verecek temızlıkcıye ayrı bakıcıya ayrı para.ben suan evde calısıyorum.ama bi gün dısarda calısmak zorunda kalırsam bakıcıma mutlaka hakkını verırım.param yetişmezse de temizligimi oturur hafta sonu kendım yapıverırım.kul hakkı diye bişey var.yazıktır...
konu yine gitmiş başka yere. ben bakıcı cam silsin mi demedim ki?? o zaman daha açık sorayım.
bakıcıya ben mi demeliyim şu saatte kahvaltı ver ve faln falan şeyden hazırla diye. Ya da şu saatte çorba ver ve şu malzemeleri kullan diye. Yoksa kendisi mi bilecek bebeğe ne zaman ne yedirileceğini??
Siz beni yanlış anladınız tabiki en önemli olan çocuklar biz çocuklara bakarken harap olmuyoruz anneler memnun ve mutlu etmeye çalışırken harap oluyoruz