Evin genel işleri neden bakıcıya ait oluyor onu anlayamıyorum,bebekle ilgili her işi yapmalı ama evin genel işleri bakıcıya ait olmamalı .. O zaman onun adı bakıcı olmaz ,eğer kendi üzerine düşen görevler yaptıkdan sonra o da gerekiyorsa zaten yapacaktır...Bakıcıdan çocuk dışında bir şeylerle ilgilenilmesi isteniyorsa bakıcı konumundan çıkar o zaman..O zaman bakıcı değil eve işlere yardım etmek için gelen bayana çocuk baktırmış olursunuz...
konu yine gitmiş başka yere. ben bakıcı cam silsin mi demedim ki?? o zaman daha açık sorayım.
bakıcıya ben mi demeliyim şu saatte kahvaltı ver ve faln falan şeyden hazırla diye. Ya da şu saatte çorba ver ve şu malzemeleri kullan diye. Yoksa kendisi mi bilecek bebeğe ne zaman ne yedirileceğini??
Konu çok dağılmış kısaca eğer bulacağınız kişi gerçekten çocuk bakıcısıysa sizin zaten müdehale etmenize gerek kalmaz. Çünki o işini dörtdörlük yapacaktır.Malesef bakıcıyım deyipte çocuğa sadece bakanlarda var siz asıl buna dikkat edin derim. Tabiki sizin konturolünüz altında olmalı bazı şeyler seçiminizi yaparken dikkatli olun. Bütün detayları konuşun sorun neler yapabileceğini birde referansı olmasına önem verin ve mutlaka referansıyla konuşun.Çocuk bakıcısı çoğun her türlü gereksinimini karşılar ev işine gelincede anlaşmaya göre boş vaktinde yemek ütü vs şeyler yapar Allah yardımcınız olsun
Benil hanım meraba yavrunuzu yüce mevlam bütün kötülüklerden korusun sağlıklı ve uzun ömürler versin bende bakıcıyım şu an iş arıyorum konuyu daha önce okudum ama yazmaya fırsat olmadı kız kardeşim size yazmış ydz olan oda bakıcılık yapıyor onun dediklerine katılıyorum her zaman bebek önceliktir benil hnm nerede ikamet ediyorsunuz acaba bebeğiniz kaç aylık haftanın kaç günü düşünüyorsunuz bilgilerini yazarsanız sizin ve bizim için daha kolay olur ben 44 yaşında temiz ve düzenli bir bayanım Ankaradayım 8 sene bakıcılık yaptım referans verebilirim iki büyük çocuğum ve iki aylık torunum var bilgilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?