Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası EVE GELEN BAKİCİNİN YEMEK DUURUMU

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

cakyaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
986
279
Slm daha önce bebeğimi bakicilarinin evine goturuyordum ama simdi anlastigim bakici eve gelecek 8- 5 e kadar bakicinin sabah kahvaltisi ve öğle yemeği nazil olmali sizce tecrübeli annelerden fikir bekliyrm.tesekkurler

Slm daha önce bebeğimi bakicilarinin evine goturuyordum ama simdi anlastigim bakici eve gelecek 8- 5 e kadar bakicinin sabah kahvaltisi ve öğle yemeği nazil olmali sizce tecrübeli annelerden fikir bekliyrm.tesekkurler
canım bnm eltim bakıcı tutmuştu sabah kahvaltılık ne varsa kendi hazırlıyordu öğlende yemek yapıyordu hem kendi yiyordu hmde akşam eltimler yiyordu ya da sen ok o yapmaz diyorsan akşam kendin yaparsın sabah o da yiyeceği kadarını ısıtır yer ekstra bişi yapmana gerek yok bnce

Ekstra birseye bence de gerek yok.Nacizane fikrim bakiciniza yemek veya us yaptirmayin cocugunuzla ilgilensin yeter.Bazi arkadadlarimdan da biliyoeum yemek is yaptirmaya calisiyorlar.Ekstra ucret bile odeseniz dogru degil.Sadece cocuk cocuk cocuk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…