Eve Düşen Yıldırım Show Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, Medyapım'ın çektiği 'Eve Düşen Yıldırım' dizisinde 2011 Türkiye 2. güzeli Gizem Karaca, Seda Akman ve İsmail Filiz ile başrol oynuyor.

Nahit Sıtkı Örik'in aynı adlı romanından ekrana uyarlanan 'Eve Düşen Yıldırım' dizisinin çekimlerine başlandı. TVAktüel'in haberine göre, Medyapım'ın Show TV için çekeceği dizinin başrol erkek oyuncusu için uzun süredir cast görüşmesi yapılıyordu. Rol için önce Kutsi'nin adı geçiyordu fakaat yapım şirketi rol için ünlü şarkıcı Rafet El Roman'la anlaştı. Gül Güzelkaya'nın yönettiği diziyi, Meryem Gül yazıyor.

Dizinin başrol kadın oyuncusu ise bu yılın Türkiye 2. Güzeli Gizem Karaca olacak. Karaca, hızlandırılmış oyunculuk dersleri alarak diziye hazırlanıyor.

'Eve Düşen Yıldırım'da Seda Akman, Rafet El Roman'ın eşini canlandıracak. İsmail Filiz ise ünlü şarkıcının erkek kardeşi rolüyle ekranlara gelecek. Usta oyuncu Ahmet Mekin de Rafet El Roman ve İsmail Filiz'in babası rolüne hayat verecek.

Genel Konu:

Gizem Karaca, babası ölünce amcasını canlandıran Ahmet Mekin'in çocuklarıyla yaşadığı eve yerleşecek. Karaca'nın gelişi evde adeta yıldırım etkisi yaratacak. Çünkü her iki kardeş de bir süre sonra

Karaca'ya aşık olacak. Ardından ailede büyük kavgalar ve acılı günler yaşanacak.

Oyuncular:

Rafet El Roman
Gizem Karaca
Seda Akman
İsmail Filiz
Ahmet Mekin
Suzan Aksoy
Şencan Gükleryüz

mazi kalbimde yaradira benziyor iki kardes olmasi kötü arkadas filan olsalarmis daha iyi olurdu.

[video=dailymotion;xnxih3]http://www.dailymotion.com/video/xnxih3_eve-duyen-yyldyrym-1-tanytym-fragmany_shortfilms[/video]

Hımm.. Dizinin adı gercekten ilgi cekici.

Merak ettim.. Carsamba günleri yayınlansa bari, izleyecegim birsey yok. :1: ( ama benim yok :9: Güney ve Kanuni nin karsısında olmaz sanırım. )

Tanıtım da Rafet yok acaba Murat Han mı basrol ?
Bu arada Sencan Güleryüz varmıss onu cok severim. :17:

rafet el roman yerine murat han gelmis son dakika ya kadar heran hersey degisebiliyor bu dizilerde..

dizinin adı çok komik.adını feriha koydum dan daha komik bir dizi ismi olamaz diyordum yanılmışım eve düşen yıldırım hepsini tek geçer:9: fragmanını ilk izlediğimde zehirli sarmaşık filmini hatırladım.bunun ömrü nekadar olacak bakalım.

dizinin adı çok komik.adını feriha koydum dan daha komik bir dizi ismi olamaz diyordum yanılmışım eve düşen yıldırım hepsini tek geçer:9: fragmanını ilk izlediğimde zehirli sarmaşık filmini hatırladım.bunun ömrü nekadar olacak bakalım.

aynen isim fena:60:

Murathanın oyunculuğunu hiç sevmem dizinin tutacağını sanmıyorum erkek oyuncu seçimleri yanlış.Lakin baş roldeki kız yani Gizem Karaca çok güzel ve çok tatlı yahu :16:

[video=youtube;-lXV-xUarAI]http://www.youtube.com/watch?v=-lXV-xUarAI&feature=player_embedded[/video]

diziyi izliyorum bas roldeki kiz Muazzez cok guzelmis daha once bi dizide gormedim sanirim

biraz baktım kesinlikle tutmaz aile içi ilişkiler yine.:50: hiç beğenmedim

midemi bulandıran bir dizi oldu... allahım nerden izlemek zorunda kaldım o adamın iğrenç iğrenç bakışları abaza rolünü hiç yakıştıramadım o başrol oyuncusuna kendini rezil etti bu diziyle

Ortalarına doğru izlemeye başladım,ilk başta hoşuma gitti ama muzazzeze murat han kötü gözle mi bakıyor ben mi anlamadım
bu zamana kadar bu adamın filmleri pek tutmadı inşallah bu tutar
muazzezi çok tatlı buldum,belki de diziyi bu yüzden beğendim
ama ebeveyn karakterindeki herkes çok kasvetli
keşke sadece gençler olsaydı

evdekiler ne öyle sapık gibi yeğenleri sonuçta amcada sarkıcak diye ödüm koptu allahtan sarkmadı .valla bu diziyle erkeklerden bir kere daha nefret ettim şimdi eve 18 lik kız gelse demek herkesin içi gidecek ne demek ya çocuk gözüyle bakarım yani neyse ama izleniyor yinede bir şekilde.

bu adamlar bu kızın amcasının çocukları mı? anlamadım ben. izlemedim de. fragmandan onu çıkardım benim aile anlayışıma ters geldi ama eminde olamadım ben mi yanlış anladım acaba

Back
X